Luringer men ikke svindlere
Forsåvidt en stabil tjeneste, som gir en ekstra stjerne, MEN:
1- da jeg søkte billån, søkte jeg i egen bank (SB1), og ringte andre for å presse pris. SB1 sa de ikke kunne, nordea var gla for å tilby en prosent lavere for å velge dem. 2-3 dager seinere fikk jeg brev i postkassa om renteendring til det de opprinnelige ga meg, altså samme som SB1. Lureri å tilby no for så å kun la det gjelde første betaling, for i forhold til regler, kan de endre renter med en mnds varsel. Sku holdt meg til SB1 som var ærlige!
2- i blant får jeg mail om renteendring, og link til siden (nordeafinance.no) hvor jeg må logge inn å lese brevet. Men jeg får ikke liv å logge inn der, er tydeligvis ikke kunde. MEN får mail om at jeg er det og har fått brev på"min side", som jeg altså ikke har. Sist rentebrev jeg fikk, så tok jeg kontakt med kundeservice, som svarte med å sende meg oppdatert betalingsavtale, men ikke fikse noe som helst. Jeg tenkte ikke mer over det, fikk jo oversikten. Fikk nytt varsel nå, får ikke ligget inn, og gidder ikke spørre om dette igjen.
Punkt 2 er bare bagatell, men burde ikke vært noe. Punkt 1 er direkte lureri som såvidt manøvrerer seg innenfor lovverk.
Får allikevel 3* da de ikke skaper større problemer, eller gir meg økonomisk tap/problemer. De ga meg tross alt samme betingelser (etter renteendring) som orginalt tilbud, som jeg også fikk hos egen bank. Allikevel en stygg måte å lure til seg kunder på. Skal aldri mer ha mer med dem å gjøre, da dette ikke er en mentalitet jeg kan støtte opp under.
11. november 2022