Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nog geen ster waardig dat dit bedrijf nog bestaat is schandalig. Gehandicapten die afhankelijk zijn worden veel te laat of zelfs niet opgehaald. Zo ook ouderen komen te laat op afspraken zodat hun afs... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ben net samen met mn dochtertje bijna van de weg afgereden door een bestuurder van Noot. Fietste op een voorrangsweg maar meneer nam gewoon de bocht met zn bus waardoor we beiden vol in de rem moesten... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf verdient -1000 sterren zelfs 1 ster is teveel. Zijn vaak telaat chauffeurs die gebrekkig Nederlands proberen te spreken, chauffeurs die niet achteruit durven terijden en straatje keren i... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bedrijf dekt zijn bestuurders tenkoste van een kind. Mijn kind zou op zijn gestaan tijdens het rijden en aan het stuur hebben getrokken . Je zou denken dat de overige ouders daarover worden ingelich... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voor de 2e keer wederom niet op komen…

Voor de 2e keer wederom niet op komen dagen voor een rit naar de tandarts. Als je dan belt weten ze van niets,weten geen tijden of zoals vorige week beweren ze dat de rit helemaal niet geboekt is. Mijn man is slecht ter been en dus afhankelijk van de taxi, nu dus voor de 2e keer de tandarts af moeten zeggen, maar de kosten worden wel in rekening gebracht. Bedankt taxi Noot het vertrouwen is nu helemaal weg.

9. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Chauffeur reed weer eens weg

Chauffeur reed weer eens weg. Belt èèn keer mobiel. Stap meteen naar buiten zie chauffeur blijft in de auto ik zwaai nog zie dat hij niet eens uit z'n auto stapt om aan te bellen. En rijdt meteen weer weg stond er hooguit 5 seconden. Ik moet van 4 hoog komen en stond helemaal klaar,maar ben slecht ter been ik rij niet voor niks mee met de Wmo. Laats reed hij ook al weg m'n buurvrouw hielt hem nog staande. Ik liep achter de bus en rijdt gewoon weg hoe slecht kan een chauffeur zijn. Zelf reed ik ook wmo en weet dat je dit niet flikt bij mensen die iets mankeren. Ik ben nog nooit weg gereden. Zeer zeer slecht voor jullie bedrijf zie ook de resentie s die zijn niet goed voor jullie bedrijf en hoor ook genoeg slechts over jullie in de taxi. Ik zou daar toch maar eens verandering in brengen voor het bedrijf chauffeur s zijn wel jullie visitekaartje.

1. desember 2025

Is really bad company

Is really bad company.
They are never on time. Never . With no expectations.
They don't care about the clients. We are already 3 years with them and all that time is nothing changes.
The worst company!!! I'm tired with it....

1. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is dat je niet 0 sterren in kan…

Het is dat je niet 0 sterren in kan vullen want dit bedrijf is er nog geen één waard. Waardeloze planning en soms vreselijk asociale en onveilig rijdende chauffeurs. Vorig schooljaar een drama en dit schooljaar begint het er opnieuw op te lijken. Een enorme wisselingen van chauffeurs, route indelingen en ophaaltijden. Ook laten ze kinderen soms gewoon staan want er komt dan helemaal geen taxi. De klantenservice is ronduit slecht en soms wordt er niet gereageerd of lezen ze de mail niet goed. Als je belt wordt erop gewezen dat je moet mailen maar ja, dat schiet dus ook niks op. Het geeft enorm veel stress bij onze kwetsbare jongen. Gemeente doet er ook helemaal niks aan maar ajb neem zsm een ander taxibedrijf aan. Kinderen krijgen hier serieus trauma’s van!

10. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Houden zich niet aan de afspraken

Ondanks dat ik de rit een dag van tevoren had geboekt, kwam de taxi veel te laat. Ik moest tot 00.06 uur in storm en regen wachten, terwijl de locatie al om 23.00 uur sloot. De centrale gaf geen duidelijke informatie en na middernacht zijn ze niet meer bereikbaar. Slechte service, zeker op zo’n tijdstip en met dat weer.

26. oktober 2025

Laat dame 83 letterlijk in de kou staan

Taxi kwam meer dan een uur te laat.
Toen mevrouw van 83 dat zei stapte de chauffeur in en zei dien maar een klacht in en weg was hij.mevrouw stond letterlijk op straat en kon niet naar haar afspraak in t ziekenhuis wat spoed had.klacht bij centrale wordt niks mee gedaan.sorry was het enige.wat een waardeloos bedrijf.niks klantvriendelijk, brutaal, en chauffeur mag gewoon doorgaan.
Gemeente leiden, neem actie tegen dit bedrijf. Zo ga je niet met zorgzame mensen om.

4. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Totaal geen goed woord voor over

Het ophalen van kinderen die een beetje hulp en rust nodig hebben krijgen dat absoluut niet bij fa noot .
Totaal geen regelmaat en medeleven heeft de fa noot van gehoord. Ech waar het is nu al een tijd zo dat kinderen s ochtends te vroeg opgehaald worden en s middags veelste laat naar huis worden gebracht. Waardeloos bedrijf.

4. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gisteren rit geboekt te laat gehaald en veel te vroeg retour

Gisteren rit geboekt was druk zei de dame maar het kon19.15 ophalen en 21.30 retour.
Ik kreeg een mail dat taxi 19.45 zou komen. Dat was voor mij te laat omdat ik van Koog a/d Zaan naar Monnickendam moest. Ik wilde rit annuleren maar 9 wachtende voor mij.
Inmiddels was er een taxi om 19.35
Ik dacht ik red het misschien net om op tijd te zijn
Maar helaas er moest eerst nog een dame naar Wormerveer een hele andere kant op, waardoor ik ruim een half uur te laat was
Tot mijn grote verbazing stond na 20 minuten een taxi voor mijn neus om mij retour te brengen.
Dit was maar liefst 40 minuten te vroeg.
Thuis gekomen meteen gebeld en klacht ingediend er werd nauwelijks geluisterd de persoon zei U had gewoon de taxi moeten laten wachten maar ervaring is dat dan de taxi weg rijdt.
Ik vind deze dat mijn rit heel slecht gepland is ipv 21.30 werd ik 20.50 opgehaald zodat ik maar slechts 20 minuten bij het koor kon zijn. Nu moest ik 3x het koor storen.
Ik hoop een reactie op mijn klacht te krijgen.
Want dit is geen positieve reclame voor Fa Noot.

28. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Chauffeuse die niet geknipt is voor dit werk.…

Ginger vandaag van purmerend naar amsterdam ziekenhuis Acebadem.Heenweg gezellige chauffeur, deed er alles aan om op tijd te komen
Naar huis werd ik gebeld door een vrouwelijke chauffeur. Ze kon niet voor de deur komen,helemaal overspannen.Ik moest maar omlopen,anders gaat het over.Dat heb ik gedaan, aangekomen zei ik dat het zwàar was voor me.Ik heb leukemie, gauw moe.Daar kan ik niks aan doen,zei ze,en weer daar kan ik niks aan doen..aggressive.
Ga geen 130 euro.voor je betalen
Dat mens deugt er niet voor.hele wegmet een porem rijden ongelooflijk.Kun je geen vrouw benoemen.meer een.man........vul maar in.verders moet ik zeggen, geen klachten te hebben omtrent de chauffeur s.dus het cijfer wat ik nu geef,is alleen voor genoemd mens.
Fijne dag allemaal

29. oktober 2025

Geen ster waardig

Geen ster waardig, NOOT biedt leerlingenvervoer aan voor kwetsbare kindjes. Zij kunnen deze service maar al te moeilijk verlenen. Wisselende taxi chauffeurs, altijd te laat!!!!!! Dien je een klacht in via de planning en gemeente hopende dat er iets veranderd, maar Nee. Gebeurd helemaal niets mee. Raad instantie en gemeente om NIET in samenwerking te gaan met dit bedrijf. Het geeft alleen voor teleurstellingen, en een zwaar overprikkeld kindje.

28. oktober 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

openlijk excuses

Bij deze wil ik via deze weg av070 en Noot mijn excuses aanbieden.

Ik wil ook niet meer in beklag gaan.

Ik begrijp dat door regelementen, lonen, overbezetting, gemeentelijke bepalingen en dergelijke, in theorie alles in orde is maar in de praktijk we tegen haast onmogelijke situaties aanlopen, zowel de de zorgbehoevende danwel de zorgverlenende partijen.
Dit noemen we overmacht.
Ik ben er van overtuigd dat de intentie van uw bedrijf zuiver is en uw bedrijf er met man en macht aan werkt om de zorgverlening zo mooi mogelijk uit te voeren.
Ik moet erkennen dat de werkdruk van uw werknemers op alle vlakken enorm hoog is waar de gevolgen soms niet te overzien zijn maar zeer zeker de revue passeren.
Ik ben dankbaar dat ik gebruik mag maken van alle ontworpen regelingen.
Ik hoop dat deze review wordt gelezen door de betrokken partijen en dat het bijdraagd aan het herstellen en verbeteren van de inzet en uitvoer.

Dank aan uw bedrijf wat zich toch inzet voor ons hulpbehoevenden.

20. oktober 2025

Zéér slechte service

Mijn ouders van bijna 90 jaar oud meer dan anderhalf uur laten wachten na hun bezoek aan het ziekenhuis, 2 keer gebeld waar de taxi bleef maar die zou er zo aankomen. M'n vader ten einde raad laat de portier van het ziekenhuis een andere taxi bestellen die binnen 1 kwartier aanwezig was. De reactie die je dan vervolgens krijgt als je een klacht indient bij Noot is gewoon misselijkmakend. Wat een bedrijf zeg...

30. september 2025

vreselijke service

Het is echt walgelijk, zonder dienstregeling. De kinderen nemen een taxi naar school en die komt pas om half negen aan? Wat een vreselijke service en ik ga meteen klagen bij de school en de gemeente Den Haag, want jullie zijn echt vreselijk.

19. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

de chauffeur gaf mij bij haaientanden…

de chauffeur gaf mij bij haaientanden geen voorrang terwijl ik dat moest krijgen op mijn fiets op het fietspad. Chauffeur aangesproken, zij gaf aan mij te hebben geduid dat ik moest stoppen omdat het druk was !!!!!? Ik had dus moeten wachten voor een onbeschofte chauffeur met een grote mond die bij haar taxipas kennelijk ontheffing kreeg van voorrang verlenen. Gebeurde beneden rijweg Ridderkerk

11. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afschuwelijk bedrijf met onbeschofte…

Afschuwelijk bedrijf met onbeschofte medewerkers . Liegen je voor en als je een leidinggevende wil spreken weigeren ze en hangen gewoon op in je oor . Melding gemaakt bij de gemeente omdat ze welk betaald worden maar zo omgaan met kwetsbare kinderen die een taxi nodig hebben naar school !!!! Onbegrijpelijk hoe dit bedrijf kinderen mag vervoeren bah bah !!!

2. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechtse taxi bedrijf ooit !

Slechtse taxi bedrijf ooit !!
Altijd maken ze fouten , ze kunnen niet omgaan met kindjes met een aandoening.. de app doet t nooit of amper . Communicatie is ook hun sterkste vak niet .. aardige telefoonkosten zijn ook zeldzaam gaat zo maar door...pleas verander deze dingen dit kan toch niet meer zeker niet voor hele jonge kindjes met een aandoening waar heel slecht mee om gegaan word !!! Zoek aub mensen die er in zijn gespecialiseerd.... Dit is schandalig.

Dit is al jaren !!!

31. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv