Had al een tijdje het idee om een noodpakket te bestellen, vooral na al het nieuws over voorbereid zijn op noodsituaties. Uiteindellijk hier besteld. Pakket kwam netjes binnen en alles zat er gewo... Vis mer
Ik heb een noodpakket besteld, de 72-uursversie. De levering verliep vlot en het pakket kwam binnen een redelijke tijd bij mij thuis in België aan. De inhoud is goed; sommige dingen neem ik nog stee... Vis mer
Mijn Moeder had 2 pakketten en extra spullen besteld , er zouden gratis boekjes bij geleverd worden . Er werd 1 pakket geleverd , na er achteraan gaan kwam het 2e pakket , de extra aanvulling kon niet... Vis mer
Noodradio met 4000 amper powerbank gekocht. Helaas geen licht en geen geluid. Communicatie met klantenservice gehad, deze was zeer prettig en duidelijk. Bijna altijd dezelfde dag nog reactie. Geld ter... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Super snelle levering
s Avonds besteld en de volgende dag al bezorgd! Heel blij mee!

Topkwaliteit!!
De waterfilters en zaklampen die ik besteld heb zijn van topkwaliteit. Ik heb ze getest en ze doen precies wat ze moeten doen.

Uitermate slechte klantenservice
Uitermate slechte klantenservice
Ze zijn slecht te bereiken, verschillende e-mailadressen een mailtje gestuurd maar geen antwoord. Ze sturen halve bestellingen op en vermelden dit nergens!
Antwoord op hun antwoord; ze hebben mij een mail gestuurd na deze review met dat ze het gaan opsturen, oke prima waarom moet ik daar een mail terug voor sturen? Ik verwacht gewoon mijn spullen klaar. En ik heb zeker nog een mail gestuurd op 19 maart 2025. Ik vind het echt heel onprofessioneel hoe zij omgaan met reviews.

Svar fra Noodspullen
PAKKET NETJES RETOUR! NA MAAND NOG GEEN GELD TERUG!
17 januari is de retourzending volgens track&trace aangekomen bij noodspullen.nl in Rotterdam. BESTEL HIER NIET, TOT OP HEDEN HEEFT MIJN VRIENDIN HAAR €500 NIET ONTVANGEN.

Goed aanbod van kwaliteit
Overzichtelijke webside, goed aanbod.

Svar fra Noodspullen
Dit is een drop ship site
Dit is een drop ship site die spulletjes van aliexpress doorverkoop voor 10x de prijs.

Probleem met DHL.
Ze hebben het probleem van DHL prima opgelost. Ik zou noodspullen aan iedereen aan bevelen.

Svar fra Noodspullen
Snelle levering en de spullen erg goed!
Snelle levering en de spullen erg goed. Ik ben erg blij met de bestelling en zal hier snel meer bestellen.

Product was snel geleverd
Product was snel geleverd! En de producten waren van goeie kwaliteit. Geen spijt van mijn aankoop, dus een aanrader!