Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Szukałem alternatywy dla firmy RevilutionRace. Niestety pod tym względem się zawiodłem. Nie przekreślam marki choć pod względem wysyłki również zawiodłem się że towar jest dostarczany z Chin. Jeżeli c... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kurtka skórzana wygląda kompletnie inaczej niż na zdjęciu, metek żadnych nie ma ani o składzie ani o pielęgnacji, zatem zakładam ,że jednak nie jest ze skóry naturalnej choć na ich stronie jest napisa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

To chyba moja ulubiona bluza — miękka, wygodna i fajnie leży w ramionach. Kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu, ale wygląda nawet lepiej.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uniwersalna, pasuje prawie do wszystkiego. Materiał lekki i całkiem trwały. Po rozpakowaniu była pognieciona, ale szybko się wyprostowała.

Selskapet har svart

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłem koszule a przyszły szmaty

Zamówiłem koszule a przyszły szmaty. Każda po 150 zł
OSZUSTWO!!!

10. januar 2026

Svar fra Noirski

Cześć Marek, nam przykro z powodu problemu, który wystąpił, i chcielibyśmy jak najszybciej go rozwiązać. Prosimy o kontakt bezpośrednio przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt
— chętnie pomożemy. Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję, że sprawa zostanie rozwiązana zgodnie z Twoimi oczekiwaniami.

Uniwersalna

26. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Agnieszka, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu.

Oszustwo internetowe

Swoje doświadczenie z tym sklepem oceniam na totalne zero i ostrzegam NIE DAJCiE SIĘ OSZUKAĆ i nie kupujcie nic! Jak można zamiast kurtki skórzanej w typie pilotki wysłać nawet nie polar-jakąś szmatę długością sięgającą do kolan. Zwrot-proszę zapomnieć o jakiejkolwiek ochronie konsumenckiej. Ponieważ nasze zakupy-osób oszukanych przez tą firmę- to w sumie nie małe pieniądze pomyślmy czy nie wystąpic/zglosic sprawę zbiorowo do organów ścigania. W przeciwnym wypadku będą nadal oszukiwać ludzi

8. januar 2026

Svar fra Noirski

Cześć Grazyna, nam przykro z powodu problemu, który wystąpił, i chcielibyśmy jak najszybciej go rozwiązać. Prosimy o kontakt bezpośrednio przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt

Oszuści i złodzieje

Uwaga na ten pseudo-sklep. Towar zupełnie inny niż w opisie. Mija drugi miesiąc od odesłania, pieniędzy brak! Ostrzegam, żeby inni nie musieli tracić nerwów i kasy!!

Ta jedna gwiazdka w ocenie to zbyt dużo!

2. november 2025

Cześć, Joanna,

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogły wystąpić. Dziękujemy za przekazanie nam tej informacji.

Prosimy o kontakt pod adresem info@noirski.com — osobiście zajmę się rozwiązaniem tej sprawy.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kołnierz trzyma formę i dobrze leży…

Kołnierz trzyma formę i dobrze leży przy szyi. Materiał miekki, ale troche cienki jak na zimniejsze dni. Ogólnie przyjemna do noszenia.

29. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Katarzyna, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu.

Sweter naprawdę grzeje

Sweter naprawdę grzeje, a do tego nie gryzie. Po kilku praniach lekko się rozciągnał, ale to normalne. Kolor zgodny z opisem.

24. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Piotr, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jedna gwiazdką to i tak za dużo

Jedna gwiazdką to i tak za dużo. Oszuści nie informują przed zakupem o tym , że towar jest wysyłany z Chin. Twierdzą, że czas realizacji to max dwa tygodnie ja czekam 27 dni. Oszuści przestrzegam przed zakupami w tym pseudo eskepie. Kontakt zerowy na e-maila odpowiada automat telefon do kontaktu to Holandia. Masakra . Ludzie nie kupujcie u nich. Ja wtopiłem , a w nie musicie.

5. januar 2026

Cześć Robert,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Kurtka sprawdza się do pracy i na…

Kurtka sprawdza się do pracy i na szybkie wyjścia. Kieszenie są głębokie i praktyczne. Jedynie kaptur mógłby być szerszy.

19. november 2025

Svar fra Noirski

Cześć Tomasz, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Płaszcz ma dobry krój

Płaszcz ma dobry krój, nie krępuje ruchów. Po wyjęciu z paczki był pognieciony, ale po przeprasowaniu wyglądał jak nowy.

13. desember 2025

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłam i opłaciłam zamówienie 11 grudnia.
Czas dostawy maił wynosić 2- 6 dni.
Otrzymałam przesyłkę po 18 dniach od zamówienia.
Przyszło coś zupełnie innego. Nie kaszmir.
Reklamacje wysyłane są nie przyjmowane przez serwer.
Nie polecam!!!!

2. januar 2026

Cześć Bozena,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jedna gwiazdka to za dużo

Jedna gwiazdka to za dużo. Ten sklep to oszustwo. Zamówiłem dwie marynarki i przyszły zupełnie inne niż zamawiane. Z byle jakiego materiału. Zglosilem uwagi sprzedającemu. Zaproponowali mi zwrot połowy pieniędzy lub jak zwrócę towar to całość. Zwrot na jakiś adres w Chinach dla którego wysyłka jest droższa niż zamówienie. Wybrałem w takim razie zwrot połowy pieniędzy. Termin 14 dni minął 22 grudnia. 23 napisałem, że nie otrzymałem pieniędzy. Odpisali, że wyjaśnia i dadzą znać. Do tej pory cisza i brak środków na koncie.
Edycja 07.01.26: właśnie dzisiaj otrzymałem zwrot większości środków. Jednak warto zacząć pisać prawdę o sprzedających na tego typu portalach.

25. november 2025

Svar fra Noirski

Cześć Kamil, nam przykro z powodu problemu, który wystąpił, i chcielibyśmy jak najszybciej go rozwiązać. Prosimy o kontakt bezpośrednio przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ucięte metki

Zamówiłem 2 koszule "jedwabne". Coś przyszło. Nie wiadomo co, ponieważ metki poucinane. Śmierdzą gumą. Przez brak metek nie wiadomo jak traktować ten materiał - czymkolwiek jest.

30. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Adam, nam przykro z powodu problemu, który wystąpił, i chcielibyśmy jak najszybciej go rozwiązać. Prosimy o kontakt bezpośrednio przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Żona chciała zrobić mi prezent…

Żona chciała zrobić mi prezent urodzinowy i bardzo spodobał się jej kaszmirowy sweter. I to był błąd, nie sprawdziłem firmy i dokonałem zakupu, a tylko dlatego że wpisałem w wyszukiwarkę "markowa odzież" i temu zaufałem . To co przyszło to porażka. Zamiast kaszmiru, sztuczne tworzywo, zamiast rozmiaru L to góra S. Towar bez oznaczeń, żadnej metki z rozmiarem, składem materiału, jak użytkować, prać, nic, goły materiał. Nie polecam nikomu tej firmy.

22. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć, nam przykro z powodu problemu, który wystąpił, i chcielibyśmy jak najszybciej go rozwiązać. Prosimy o kontakt bezpośrednio przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt

Vurdert til 1 av 5 stjerner

towar kompletnie odbiega od opisanego…

towar kompletnie odbiega od opisanego na stronie ,, buty bardzo niskiej jakości problemy ze zwrotem koszt około 200 pln . tyle co cena butów , moim zdaniem buty warte około 40 pln dramat

23. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Mariusz, nam przykro z powodu problemu, który wystąpił, i chcielibyśmy jak najszybciej go rozwiązać. Prosimy o kontakt bezpośrednio przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt

Noirski oszustwo

Jeżeli chodzi o ilość gwiazdek to żadna się nie nadaje
Zamówiłam na prezent dla męża koszulę lniane przyszły zupełnie inne koszule znacząco odbiegające od zamówienia
Sprawa zgłoszona do odpowiednich służb
Jeżeli ktoś będzie chciał zobaczyć zdjęcie zamawianych a dostarczonych koszul to proszę o kontakt na priv

23. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Edyta, Bardzo cenimy Twoją opinię i przepraszamy, że Twoje doświadczenie nie było satysfakcjonujące. Skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby rozwiązać problem i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Prosimy o odpowiedź w dogodnym dla Ciebie czasie, abyśmy mogli Ci dalej pomóc. Dodatkowe wsparcie jest dostępne na naszej stronie: https://noirski.com/pages/kontakt

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Komplet wygląda schludnie i nie gniecie…

Komplet wygląda schludnie i nie gniecie się za szybko. Spodnie troche luźniejsze w udach, ale na co dzień to nawet plus.

25. oktober 2025

Svar fra Noirski

Cześć Pawel. Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje potrzeby i że jesteś zadowolona z zakupu. Twoja recenzja motywuje nas do utrzymywania wysokich standardów. W razie pytań zapraszamy do kontaktu

Sweter lepszy niż wygląda

Na żywo prezentuje się lepiej niż na zdjęciach. Ciepły, ale nie gruby. Kolor ciut inne, ale na plus.

3. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Agnieszka, Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje potrzeby i że jesteś zadowolona z zakupu. Twoja recenzja motywuje nas do utrzymywania wysokich standardów. W razie pytań zapraszamy do kontaktu.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszustwo! Produkt niezgodny z zamówieniem.

Zamówiłam beżowy sweter z wełny merynosów, a w paczce otrzymałam poliestrową bluzkę w kolorze łososiowym. Bluzka jest bez metki ze składem oraz logiem firmy. Zdecydowanie odradzam kupować jakiekolwiek produkty ze strony Noirski.

22. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Daria, Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które mogły wystąpić, i chętnie pomożemy je rozwiązać. Prosimy o kontakt przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt, abyśmy mogli szybko Ci pomóc. Doceniamy Twoją wyrozumiałość i liczymy na to, że będziemy mogli Cię wesprzeć.

JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!

JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!, nie polecam firmy!

10. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Magdalena, Bardzo nam przykro z powodu niedogodności, których doświadczyłeś. Nasz zespół skontaktował się z Tobą mailowo, aby wyjaśnić sprawę i zaproponować rozwiązanie. Prosimy o odpowiedź, abyśmy mogli pomóc Ci tak szybko, jak to możliwe. W razie potrzeby możesz również skontaktować się z nami przez naszą stronę: https://noirski.com/pages/kontakt

Szkoda że nie ma 0.

Szkoda że nie ma 0.
Towar to jakaś porażkaaaaa!
Zwrot do Chin itd.
Ostrzegam

21. desember 2025

Svar fra Noirski

Cześć Slwamir,, Bardzo cenimy Twoją opinię i przepraszamy, że Twoje doświadczenie nie było satysfakcjonujące. Skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby rozwiązać problem i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Prosimy o odpowiedź w dogodnym dla Ciebie czasie, abyśmy mogli Ci dalej pomóc. Dodatkowe wsparcie jest dostępne na naszej stronie: https://noirski.com/pages/kontakt

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv