Szukałem alternatywy dla firmy RevilutionRace. Niestety pod tym względem się zawiodłem. Nie przekreślam marki choć pod względem wysyłki również zawiodłem się że towar jest dostarczany z Chin. Jeżeli c... Vis mer
Se hva andre synes
Kurtka skórzana wygląda kompletnie inaczej niż na zdjęciu, metek żadnych nie ma ani o składzie ani o pielęgnacji, zatem zakładam ,że jednak nie jest ze skóry naturalnej choć na ich stronie jest napisa... Vis mer
To chyba moja ulubiona bluza — miękka, wygodna i fajnie leży w ramionach. Kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu, ale wygląda nawet lepiej.
Uniwersalna, pasuje prawie do wszystkiego. Materiał lekki i całkiem trwały. Po rozpakowaniu była pognieciona, ale szybko się wyprostowała.
Selskapet har svart
Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bluza odpowiednia do auta
Idealna do jazdy samochodem — nie jest za gruba i nie podnosi się na plecach. Kaptur trochę ciężki, ale ogólnie super.
Dramat
Dramat. Kurtka skórzana nie leżała nawet obok skory. Przyszła z Chin, totalny szajs. Szkoda, że nie można dołączyć zdjęć kurtki zamówionej i otrzymanej. Polecam omijać tego POŚREDNIKA szerokim łukiem.
Kurtka na codzienne sprawy
Lekka, wygodna kurtka. Dobra na szybkie wyjścia, nie grzeje za bardzo. Tylko kieszenie mogłyby być troche głębsze.
Zwykli oszuści sprzedają produkty z…
Zwykli oszuści sprzedają produkty z Chin, szkoda że nie zobaczyłem wcześniej na opinie i sam dałem się na to naciągnąć
Bluza, którą lubię najbardziej
Bluza o fajnym kroju
Krój nowoczesny, trochę szerszy, co wygląda dobrze. Materiał miękki, ale dół bluzy lekko się rozciąga.
Sweter idealny do koszuli
Sweter fajnie wygląda na koszuli, nie robi dużej objętości. Materiał miękki i nie gryzie. Mógłby być minimalnie dłuższy.
Sweter dla partnera (female voice)
Kupiłam ten sweter dla mojego chłopaka i wygląda w nim naprawdę dobrze. Miękki, dobrze skrojony, nic go nie gryzie przy szyi.
Sweter na chłodne biuro
Idealny do biura, bo nie jest za gruby, ale trzyma ciepło. Kolor poprawny, nic się nie mechaci.
Dekolt jest idealny
Dekolt jest idealny — nie za szeroki, nie dusi. Materiał miękki, po praniu wygląda tak samo.
Kurtka dobra na wiatr
Kurtka lekka, ale dobrze blokuje wiatr. W barkach leży super. Jedyny minus to trochę szorstki zamek.
Sweter neutralny do wszystkiego
Bardzo neutralny sweter — pasuje do jeansów i chinosów. Materiał ok, choć mógłby być odrobine grubszy.
Kurtka na przejściowe dni
Idealna na przejściową pogodę, lekka i wygodna. Tylko kieszenie troche płytkie.
UWAGA!!
UWAGA!!! Zamawiałem kurtkę ze skóry naturalnej (oferta noirski) otrzymałem jakąś sztuczną podróbę z poliestru. Po zgłoszeniu reklamacji noirski zażądał zdjęć, gdy je dostarczyłem to otrzymałem odpowiedź, że kurtka jest zgodna z ofertą. Zwroty do Chin są na koszt klienta. Uwaga na tą firmę - zwykli naciągacze.
Nigdy więcej.....
W tym sklepie internetowym 8 grudnia 2025 zamówiłam koszulę dzinsową- jasno niebieską z klasycznym kołnierzykiem. To miał być prezent świąteczny, termin dostawy 5-8 dni, później dowiedziałam się ,że jednak muszę czekać 14 dni.
Koszulę otrzymałam 30 grudnia, czyli 22 dni o daty zamówienia, jak wspominałam wcześniej to miał być prezent, nie otrzymawszy go w terminie, musiałam zainwestować następne pieniądze na inny prezent. Jak w końcu dostarczono mi przesyłkę, tylko zamiast niebieskiej koszuli, otrzymałam ciemną, granatową z jakimiś plamami ( niby powycierane miejsca). Zwróciłam się do firmy z reklamacją, otrzymałam wiadomość, że koszula jest zgodna z zamówieniem, przypomnę zamówiłam jasno niebieską . Zaproponowano mi zwrot, towaru oczywiście na mój koszt do Chin, lub zwrot 20% kosztów, nie zgodziłam się, więc nowa propozycja 50% . Ponieważ już wiedziałam, że firma jest nie uczciwa, na nic więcej nie mogę liczyć zgodziłam się na tą propozycje. Było to 18 stycznia, do tej pory nie uzyskałam zwrotu , a miałam czekać 14 dni roboczych. od tamtej pory nikt nie reaguje na moje e-maile, zostałam bez 200 zł i bez koszuli , bo ta nie nadawała się do noszenia. Podsumowując; moja przygoda z firmą Noirski trwa już 3 miesiące a zakończenia nie widać. Nigdy więcej nie skorzystam z ofert tej firmy.
Kurtka z wygodnym kołnierzem
Kołnierz dobrze trzyma formę, nie kładzie się. Kurtka lekka, ale ciepła. Zamek trochę sztywny na początku.
Bluza po siłowni
Zakładam ją po treningu i sprawdza się super. Oddycha, nic się nie klei do skóry. Kolor troche bledszy na żywo.
Sweter, który robi robotę
Nic specjalnego, ale nosi się świetnie. Miękki, lekko ciepły, idealny na jesień. Rękawy minimalnie za długie.
Kurtka idealna do biura
Elegancka, wygodna, nie za gruba. Świetnie wygląda z koszulą. Jedyny minus: kaptur trochę zbędny przy takim stylu.
Zamówienia, jakość towarów i usług.
Zamówienia
Gratis
Suma
PLN
817,00 zł
Cześć. Niestety nie polecam. Wybrałam produkt na podstawie rozmiarów z tabeli. Zamówiłam. Dotarł po trzech tygodniach. Z trzech produktów żaden nie pasował. Ok. Zwrot. Zwrot na własny koszt. Zapłaciłam 147 zł. Wysłano wszystkie niezbędne dokumenty. Zwrot z 2 lutego 2026 roku jest u celników. I nic się nie dzieje. Mogę się mylić, ale z tego co wiem, urząd celny czeka na opłatę celną. Opłata została już uiszczona, ponieważ jest to zwrot. Nie ma jednak sensu wysyłać tego potwierdzenia do urzędu celnego. Przedmiot został sprzedany, pieniądze są w kasie. Klientowi powiedziano to samo: proszę się nie martwić, otrzymamy przedmiot i zwrócimy pieniądze. A co z produktem? Nie jest wart swojej ceny.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.