Varning: Mycket dålig erfarenhet av Noir by M i Malmö. ​Vi bokade fyra behandlingar av fettfrysning för 22150kr. Vid första konsultationen presenterade hon sig som "Dr Maya" (läkare) och garanterad... Vis mer

Akta er för förskottsbetalning hos detta företag. Man alltid betalar för sin behandling i förskott vilket gör att om man inte blir nöjd med första behandlingen så får man aldrig pengar tillbaka om man... Vis mer

Maya gör verkligen underverk, väldigt proffsig, noggrann, kan sin symmetri och olika tekniker. Anpassar verkligen efter dina behov och ser detaljerna många missar. Tyvärr har jag flyttat uppåt lande... Vis mer

Mycket trevlig klinik, mitt i city. Lätt med parkering. Lokalerna var jättefina, rena och fräscha. Fick ett fantastiskt bemötande från att jag gick in tills jag gick ut. Maya är helt underbar! My... Vis mer

1. Klinikk
  2. Skjønnhetssalong
  3. Medisinsk spa

NOIR by M är en seriös estetisk klinik i Malmö och erbjuder behandlingar inom Botox · Fillers · Laser · Fettfrysning · Hårborttagning · Kärlborttagning · Rosacea · Pigmentförändring · Acne

3,2

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Varning

Varning: Mycket dålig erfarenhet av Noir by M i Malmö.
​Vi bokade fyra behandlingar av fettfrysning för 22150kr. Vid första konsultationen presenterade hon sig som "Dr Maya" (läkare) och garanterade resultat. Bemötandet var först jättebra, men efter att vi betalat förändrades allt.
​När vi vid tredje behandlingen påpekade att vi inte såg de utlovade resultaten, blev hon aggressiv, skrek och uppträdde mycket otrevligt. Hon försökte dessutom tvinga oss att köpa ännu fler behandlingar och dyra tillbehör som värmekuddar. Från att ha erbjudit fika och varit hjälpsam blev hon extremt respektlös när vi tackade nej till att spendera mer pengar.
​Rekommenderar ingen att gå hit. Det känns som att man blir lurad med falska löften och blir mycket dåligt behandlad om man inte köper mer.

14. januar 2026

Svar fra NOIR by M

Vi beklagar att höre om din upplevelse. Vi vill gärna förstå vad som har hänt, men tyvärr kan vi inte hitta dig i vårt journalsystem utifrån google-namn du har använt.

Skriv gärna ditt namn här, så undersöker vi det direkt. Alternativt är du varmt välkommen att mejla oss, så hjälper vi dig vidare och ser om vi kan hitta dig i vårt journalsystem.

Vi ser fram emot att höra från dig.

es ist so toll hier

es ist so toll hier, die Behandler sind toll und freundlich und die Behandlungen funktionieren super!! ich fühle mich sehr wohl hier und empfehle allen, die hier in der Nähe wohnen, sich hier schön zu machen 🤍

29. september 2025

Thank you so much for your kind words <3

Tyvärr går det inte att svara på den…

Tyvärr går det inte att svara på den gamla recensionen, men jag vill klargöra att när ni säger att jag var otrevlig så speglar det snarare hur dåligt jag blev bemött. Jag försökte förklara på ett trevligt sätt för att få en annan tid under dagen. Att ni väljer att beskriva mig på det sättet säger en hel del om er moral. Ni är säkert medvetna om att ordet ‘otrevlig’ är starkt och skulle kunna anmälas, och jag kommer göra en polisanmälan för officiellt kränkning

Här är några viktiga punkter:

✅ Förtal (5 kap. 1 § BrB) – Om någon sprider en uppgift som kan utsätta dig för andras missaktning (t.ex. att du är otrevlig, opålitlig, aggressiv) offentligt, kan det räknas som förtal.
✅ Offentlighet spelar roll – Om kommentaren är synlig för andra, som på Google Reviews eller sociala medier, är det en försvårande omständighet.
✅ Polisanmälan – Du kan polisanmäla för förtal.
✅ Alternativ – Du kan också anmäla inlägget till den plattform där det publicerats (t.ex. Google, Facebook) för att få det borttaget

29. august 2025

Hej igen,
Vill du göra en polisanmälan för att vi skriver att vi upplevt dig som otrevlig över telefon så tycker vi absolut att du ska göra det. Lycka till med allt i framtiden :)
Team Noir

Bedrägeriförtag

Bedrägeriförtag

22. mai 2025

Hej

Vi har inga patienter med det namnet så vi vet inte vad du syftar på eftersom du inte har varit hos oss tidigare.

Du är välkommen att skriva till oss på vår e-mail om det är något vi kan hjälpa dig med.

Proffsbehandling

Känner mig alltid trygg hos Maya! Hon är verkligen proffs och visar det varje gång ❤️

26. mai 2025

Vi älskar när du kommer till oss Maggie <3

Fantastiskt bemötande

Fantastiskt bemötande! Maya är lyhörd och professionell, jag känner mig trygg i hennes händer och är supernöjd med resultatet och går ingen annanstans!

27. mars 2025

Fina Linda <3

Besvikelse och vilseledande

Besvikelse och vilseledande
Jag är tyvärr mycket besviken på upplevelsen. Noir by M använder redigerade bilder och effekter i sin marknadsföring för att locka kunder, men verkligheten stämmer inte överens med vad som utlovas. Produkterna är kraftigt överprisade – ofta tre gånger dyrare än på andra ställen – med påståendet att de är “äkta”, vilket inte verkar stämma.

Någon riktig behandling får man inte; fokus ligger enbart på att sälja produkter och ta bilder. När man som kund uttrycker missnöje, bemöts man inte med någon lösning eller vilja att rätta till situationen. Rekommenderas inte.

1. november 2024

Kära Bianca,

Den 27 maj begärde vi via Trustpilot ytterligare information från dig så att vi kunde hitta dig i vårt system, men har aldrig hört av dig. Vi tror att du blandar ihop oss med en annan klinik då vi INTE har några register med namnet Bianca i vårt journalsystem.

Vi journalför och registrerar alla besök hos oss.

Vi är ledsna att höra att du haft en dålig upplevelse på en annan klinik, men vi rekommenderar att du kontaktar dem.

Nöjd men hade önskat mer information om betalning

Nöjd med behandlingarna och resultatet. Väldigt trevliga och fick mig att känna mig bekväm. Ett par dagar efter andra behandlingen kände jag mig nöjd och ville avboka och få pengarna tillbaka på nästa behandling som jag betalat i förskott vid det andra behandlingstillfället. Missat att detta inte gick och var inte medveten om att jag hade ett paketpris. 14-dagars ångerätt gällde alltså bara innan första behandlingen var gjord och inte när jag bokade fler behandlingar i samma område. Blev erbjuden att göra nästa behandling ändå då jag inte får pengarna tillbaka men avböjde. Hade önskat att denna informationen hade framgått tydligare men annars nöjd.

18. desember 2024

Hej Gabriella,
När man köper ett paket är det ju tyvärr så att det inte går att ändra efter att behandlingen redan har påbörjats. Vi informerar om allt detta under konsultationen. Kul att höra att du blev nöjd med resultatet ändå :)

Lovely place

Perfectly service

1. oktober 2024

Thank you so much.

Professionalitet och bra bemötande

Professionalitet och bra bemötande. Kände dig välkommen från början till slutet.
Väldigt noggranna med att man förstått all informationen men fått.
Skön kontroll under behandlingen och såg till att man hade det bra.

5. august 2024

Svar fra NOIR by M

Tack så mycket för de fina orden, det värmer oss. Vi försöker göra vårt bästa.

Bästa hälsningar från NOIR by M

Va riktigt bra bemötande och kände mig…

Va riktigt bra bemötande och kände mig säker när jag var där. Dem tog verkligen hand om en och förklarade ordentligt

23. mai 2024

Svar fra NOIR by M

Tack så mycket för de fina orden, det värmer oss. Vi försöker göra vårt bästa!

Toppen

Trevlig personal. Kände mig väl omhändertagen.

27. februar 2024

Svar fra NOIR by M

Tack så mycket för de fina orden, det värmer oss. Vi försöker göra vårt bästa. :)

Perfekt upplevelse

Perfekt upplevelse. Jag är jätte tacksam för både tecken och service. Tack så jättemycket! ❤️❤️❤️

21. desember 2023

Svar fra NOIR by M

Tack så mycket för de fina orden, det värmer oss. Vi försöker göra vårt bästa.

Direkt när man kommer in så är det en…

Direkt när man kommer in så är det en lugn lyxig känsla som sprider sig.
Väldigt trevliga tjejer som tar hand om en på bästa sätt.

2. november 2023

Svar fra NOIR by M

Tack för dessa fina ord Anna, det är värmande läsning för oss! Kram <3 /Team Noir

Kunnig och proffsig!

Proffsigt bemötande som visar på kunnighet!
Det var första gången jag övervägde ett ingrepp så tiden jag fick vid konsultationen var värdefull för mig. Jag upplevde att Maya lyssnade in mina önskningar och la upp en plan för dem. Viktigt för mig med ”naturligt” resultat vilket jag fick!

25. oktober 2023

Tack for de fina ord Anna. Kram <3 /Team Noir

Super trevlig personal

Super trevlig personal, produkterna dem använder är toppen och har hjälpt mig enormt

4. september 2023

Tack for de fina ord Christina det er altid en fornöjelse. Kram <3 /Team Noir

Trevligt kundbemötande

Trevligt kundbemötande!
Hos NOIR by M kan man få den hjälpen man behöver på ett proffsigt sätt och med ett leende på läpparna.

7. september 2023

Tusind tack for de fina ord Ev. Kram og kys <3 /Team Noir

Nice 🙂

Really good service nice atmosphere and top professional. Doing a really good job 🙂👍

17. september 2023

Thank you <3