Skulle bruge en katana til min kæreste og var usikker omkring tilladelser og regler. Fik utrolig professionel og tålmodig hjælp fra Nicklas og det lykkedes at få kærestens drømme katana hjem. Tak for... Vis mer
Annullere du ordren på grund af den leveringstid du er oplyst om helt fra inden du lagde ordren. Så holder jeg 3 dages påske og så sidder du og piver over svartider og truer med advokat? Je... Vis mer
Selv om min vare ikke var på lager så henvendte Nicklas sig hurtigt til mig og fortalte hvornår jeg kunne regne med varen, sammen fandt vi en anden vare som faktisk var større hit. Nicklas var ek... Vis mer
Nobullets.dk - Din danske forhandler af blankvåben og replika våben i høj kvalitet. Hos Nobullets.dk vægter vi god kundeservice, kommunikation og sikker levering. Og hos os kan du forvente en personlig kunde kommunikation der adskiller sig fra den endnu mere frembrusende AI kundeservice. Vi tilbyder sikre betalingsmetoder samt delbetalinger der sikre dig at du altid, sikkert kan købe lige præcist den varer du ønsker! Hjerteligt tak for at du kigger forbi og viser din interesse, vi glæder os til at se dig på shoppen!
Rugmarken 6, 3650, Ølstykke, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Skulle bruge en katana til min kæreste og var usikker omkring tilladelser og regler. Fik utrolig professionel og tålmodig hjælp fra Nicklas og det lykkedes at få kærestens drømme katana hjem. Tak for hjælpen!
Har handlet hos Nobullets 3 gange nu, og vil helt klart gøre det igen. Nicklas er altid hurtig til at vende tilbage på spørgsmål og opdateringer på ens ordre. Jeg har haft et enkelt problem med en replika revolver jeg bestilte, men det fik Nicklas hurtigt taget hånd om. Kan kun anbefale andre at handle her.

Svar fra Nobullets
Jeg er usikker på hvem du egentligt tror du er og hvor vigtig og hellig du selv render og mener du er.
Men med den måde du opfører dig på og behandler mindre virksomheder, så kan du tage din ordre, din advokot og din attitude - skrive alle ting ned på et papir, krølle det sammen, dyppe det i olie og stikke det op hvor solen ikke skinner.
Svaret man modtager fra sælger når man annullere en bestilling på 9k. Det gjorde så ondt på pengepungen at den kære lille dreng blev personlig.

Svar fra Nobullets
Købte et par stål nunchuks, bestilte dem en søndag, modtog dem tirsdagen efter om formiddag, go hurtig levering. Klar anbefaling herfra, plus så det god kval
Nicklas kontaktede mig 2 dage efter min ordre var placerer og beklagede over at den valgte farve ikke var hjemme.
Vi fandt frem til en anden farve som blev sendt express så den var fremme til min søns fødselsdag.
Super service.

Svar fra Nobullets
Nicklas var ekstremt informativ og ville på ingen måder sælge mig noget han ikke kunne stå indenfor.
Respekt til markedsføring.
Jeg handler herfra igen.

Svar fra Nobullets
Super god service og høj kvalitet!
Nicklas er utrolig hjælpsom og der er bare styr på alt.

Svar fra Nobullets
Jeg havde set en video med en gut der brugte en butterfly kniv oplukker og tænkte det kunne være fedt at have sådan da jeg samler på oplukkere og jeg havde i en længere periode gerne ville have en butterfly kniv træner og jeg fandt begge dele til en rimelig pris

Svar fra Nobullets
Jeg har købt et våben. meget tilfreds med hele processen
Nem og overskuelig hjemmeside. Min søn ønskede sig en butterfly kniv til træning, søgte på Google, og det var en af de første sider der kom frem.
Bestilte den onsdag den 17/12 og fredag den 19/12 kunne jeg allerede hente den ved pakkeshoppen. Havde ikke regnet med at jeg fik den inden jul, da jeg, ifølge mig selv, bestilte den lidt for sent.
Så kan kun give 5 stjerner.
Og nu får jeg den lykkeligste dreng, når han åbner pakken juleaften :)
Nok det bedste sted at købe våben til at samle på.

Svar fra Nobullets
Dette er min første anmeldelse på Trustpilot, da jeg normalt ikke gider det. MEN denne side fortjener en god anmeldelse! Jeg er vildt imponeret over den service NoBullets yder! En virkelig varm anbefaling herfra. Køb jeres rollespilsvåben hos Niklas!

Svar fra Nobullets
Nicklas er virkelig imødekommende og nem at have med at gøre.

Svar fra Nobullets
Jeg kan kun anbefale at handle her . Der var en hammer jeg spurgte ind til da jeg ikke kunne finde en her i Danmark . Nicklas bestilte den hjem og efter en forholdsvis kort ventetid kunne jeg bestille den . Selve hammeren er virkelig cool billede retfærdig gøre den ikke syntes jeg . Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos nobullets

Tak for god service.
Vh. Thomas Djernæs.

Svar fra Nobullets
Efter lidt rod men med god kommunikation vælger jeg at ændre denne anmeldelse :)
Issues der har været undervejs med produktion problemer osv er der fuld forståelse for :)

Svar fra Nobullets
Niklas hjalp mig med af finde den helt rigtig gave til min nevø kan kun anbefale fremtidens køb på den her hjemme side ville give flere stjerner men kan desværre kun give 5.
Holder 100% og super god service kan kun varmt anbefale den.
Så tak
Mvh.
Kim
Kvaliteten er i top. Hertil kommer en absolut konkurrencedygtig pris og hurtig ekspedition. Firmaet ved, hvad de taler om, så vejledningen kan man heller ikke klage over.
Endelig....det er et dansk firma og ikke en skjult kinesisk webshop.
Jeg er godt tilfreds. Jeg kendte ikke firmaet i forvejen.