Nobullets Anmeldelser 36

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skulle bruge en katana til min kæreste og var usikker omkring tilladelser og regler. Fik utrolig professionel og tålmodig hjælp fra Nicklas og det lykkedes at få kærestens drømme katana hjem. Tak for... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Annullere du ordren på grund af den leveringstid du er oplyst om helt fra inden du lagde ordren. Så holder jeg 3 dages påske og så sidder du og piver over svartider og truer med advokat? Je... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Selv om min vare ikke var på lager så henvendte Nicklas sig hurtigt til mig og fortalte hvornår jeg kunne regne med varen, sammen fandt vi en anden vare som faktisk var større hit. Nicklas var ek... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Nobullets.dk - Din danske forhandler af blankvåben og replika våben i høj kvalitet. Hos Nobullets.dk vægter vi god kundeservice, kommunikation og sikker levering. Og hos os kan du forvente en personlig kunde kommunikation der adskiller sig fra den endnu mere frembrusende AI kundeservice. Vi tilbyder sikre betalingsmetoder samt delbetalinger der sikre dig at du altid, sikkert kan købe lige præcist den varer du ønsker! Hjerteligt tak for at du kigger forbi og viser din interesse, vi glæder os til at se dig på shoppen!

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skulle bruge en katana til min kæreste…

Skulle bruge en katana til min kæreste og var usikker omkring tilladelser og regler. Fik utrolig professionel og tålmodig hjælp fra Nicklas og det lykkedes at få kærestens drømme katana hjem. Tak for hjælpen!

1. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan kun anbefale andre at handle her.

Har handlet hos Nobullets 3 gange nu, og vil helt klart gøre det igen. Nicklas er altid hurtig til at vende tilbage på spørgsmål og opdateringer på ens ordre. Jeg har haft et enkelt problem med en replika revolver jeg bestilte, men det fik Nicklas hurtigt taget hånd om. Kan kun anbefale andre at handle her.

9. april 2026

Hej Minna,

Ligeledes er det en fornøjelse at se dig i shoppen! Tak for alle de gode handler, din tålmodighed og super fede energi du bringer til hver af vores korrespondancer :)

Glæder mig til at se dig igen!

Alt det bedste til jer alle sammen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sælger med særlige behov.

Jeg er usikker på hvem du egentligt tror du er og hvor vigtig og hellig du selv render og mener du er.

Men med den måde du opfører dig på og behandler mindre virksomheder, så kan du tage din ordre, din advokot og din attitude - skrive alle ting ned på et papir, krølle det sammen, dyppe det i olie og stikke det op hvor solen ikke skinner.

Svaret man modtager fra sælger når man annullere en bestilling på 9k. Det gjorde så ondt på pengepungen at den kære lille dreng blev personlig.

4. april 2026

Svar fra Nobullets

Jeg har gennem mine år med Nobullets.dk handlet med mange tusind danskere. Dem der har handlet med mig ved at jeg forekommer, respektfuld, forstående, large, hjælpsom og glad. Dette fremkommer sig også af den generelle Truspilot score.

Jeg vidste udemærket godt du ville ligge den mail op og til alle der skulle undre sig, så står jeg absolut 100% ved den. Og jeg mener hvert et ord.

Det Mark han forglemmer, det var det punkt hvor han begyndte at sende mine private sociale medier i billede form tilbage til mig uden videre ord - hvilket jo i mine øjne betyder at man har andet end et professionelt ærinde i sinde. Nogle ville nok også gå så langt at kalde det en trussel.

Nu hvor du så glædeligt og stolt reklamere hvorledes de 9 tusind kroner rammer mig (Den lille dreng)
Så lad mig fortælle dig hvad visionen er for Nobullets.dk - min egen hobby jeg gerne vil dele med den danske befolkning til den bedste pris muligt. Altså Nobullets.dk eksistere ikke som et moneygrap der skal fremme en livsstil for mig. Det er en passion jeg ønsker at dele med mine kunder. Ikke så meget som en krone får jeg eller har jeg fået fra Nobullets.dk fordi at jeg har investeret hver enkelt krone tilbage i lagerbeholdningen således at jeg kan give mine kunder en endnu bedre, endnu hurtigere købsoplevelse hos mig.

Som typisk når man vælger at prøve og ødelægge troværdighed og omdømme for andre i en situation hvor begge parter er involveret, så glemmer man selvfølgeligt at fortælle hvilke uprofessionelle ting man selv har gjort fordi det lyder bedre når man kun viser det modparten har gjort, og dette er et skinnende eksempel på sådan en situation.

Så lad mig ridse hændelsen op for dig.

Du bestiller for 9.000 kroner knive - alle beløb brugt og betalt her hos Nobullets.dk er værdsat.
Jeg skriver til dig at der er en omviklingstape jeg har i blå i stedet for den røde du har bestilt og ligeledes at der er en af knivene der er udsolgt både hos min leverandør og jeg, men at jeg meget gerne vil bestille en anden hjem til dig og eventuelt eftersende på min regning således at du kan få dine varer hurtigst muligt.
Du sender herefter et eksempel på en anden kniv du ønsker samtidigt med at du godkender den blå tape.
Jeg bestiller da alle dine varer hjem og sætter en masse i værk for at få behandlet din ordre hurtigst muligt.
Det skal nok lige pointeres at der under 'fragt og levering' kategorien på hjemmesiden samt på din ordre bekræftelse er oplyst at der godt kan være op til 10 dages levering med mindre andet bliver oplyst.
Du vælger da dagen efter at du har godkendt min mail og jeg har bestilt alle dine varer hjem at annullere ordren.
Der kan man diskutere hvad end at det var et fair træk, men jeg stiller ikke spørgsmål til mine kunders grundlag for en annullering af ordre, det er jo en del af oplevelsen.
Jeg vælger så i ca. 30 timer at bruge min tid andetsteds end at svare på mails - dette er jo beklageligt, men en sjælden gang i mellem bruger jeg også tid sammen med mennesker jeg holder af.
Summa summarum er at du bestiller - du ved leveringen kan være lang - du godkender levering - og annullere så herefter grundet leveringstid? Når det så er sagt, så har du bestilt op til påske hvor at det er umuligt at få en pakke frem til dig alligevel. Så du har allerede gjort opgaven umulig for mig at løse.
- Men i stedet for at have bare en anelse tålmodighed, ringe, eller skrive til mig om hvor dine returpenge er henne. Så sætter du din advokat på mig, i påskeferien? Hvor banken ikke er åben?

Det er simpelthen uhørt at gøre sådan mod en forretning hvor at man ikke blot er oplyst igennem processen, men i en forretning der har yderligere tilbudt service ud over det der er forventet af en almindelig handel.

Du et respektløst menneske der med vilje gør disse ting for at få en reaktion således at du kan bruge det i en situation hvor du udemærket godt ved hvem taberen bliver i sidste ende.

Men her kan jeg fortælle dig at jeg står ved min mail, mening og alt i mellem.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte et par stål nunchuks

Købte et par stål nunchuks, bestilte dem en søndag, modtog dem tirsdagen efter om formiddag, go hurtig levering. Klar anbefaling herfra, plus så det god kval

8. mars 2026

Fantastisk service

Nicklas kontaktede mig 2 dage efter min ordre var placerer og beklagede over at den valgte farve ikke var hjemme.
Vi fandt frem til en anden farve som blev sendt express så den var fremme til min søns fødselsdag.
Super service.

16. mars 2026

Svar fra Nobullets

Hej Jonas, håber Junior har været super glad for den! Tak for de pæne ord, det sætter jeg pris på :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Selv om min vare ikke var på lager så…

Nicklas var ekstremt informativ og ville på ingen måder sælge mig noget han ikke kunne stå indenfor.
Respekt til markedsføring.
Jeg handler herfra igen.

20. februar 2026

Hej Jakob,
Tak for de pæne ord, det glæder mig at din oplevelse var lige så positiv som min. Det var en fornøjelse at have dig forbi lageret!
Håber vi ses dernede igen :)

godt og hurtigt

godt og hurtigt

2. mars 2026

Hej Bob,
Jeg takker mange gange! Jeg gør bestemt hvad jeg kan for at det er sådan der foregår :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og høj kvalitet!

Super god service og høj kvalitet!

Nicklas er utrolig hjælpsom og der er bare styr på alt.

3. mars 2026

Hej Frederik,
Det var en fornøjelse at handle med dig.
Jeg er super glad for at alle dine nye varer var tip top :)
Håber at se dig på shoppen en anden god gang!

Vil anbefale

Jeg havde set en video med en gut der brugte en butterfly kniv oplukker og tænkte det kunne være fedt at have sådan da jeg samler på oplukkere og jeg havde i en længere periode gerne ville have en butterfly kniv træner og jeg fandt begge dele til en rimelig pris

15. februar 2026

Svar fra Nobullets

Glad for at jeg kunne være behjælpelig! :)

Tak for de pæne ord, det sætter jeg pris på!

- Ejer

Super hurtigt service :)

Nem og overskuelig hjemmeside. Min søn ønskede sig en butterfly kniv til træning, søgte på Google, og det var en af de første sider der kom frem.
Bestilte den onsdag den 17/12 og fredag den 19/12 kunne jeg allerede hente den ved pakkeshoppen. Havde ikke regnet med at jeg fik den inden jul, da jeg, ifølge mig selv, bestilte den lidt for sent.
Så kan kun give 5 stjerner.
Og nu får jeg den lykkeligste dreng, når han åbner pakken juleaften :)

19. desember 2025

GO-TO FOR VÅBEN SAMLERER

Nok det bedste sted at købe våben til at samle på.

22. desember 2025

Hej Peter,
Tak for de pæne ord!
Jeg er super glad for at du har haft en god oplevelse her på shoppen :)
Håber at se dig herinde igen!

Rigtig god Jul og godt Nytår.

Ejer Nicklas

Jeg elsker det!

Dette er min første anmeldelse på Trustpilot, da jeg normalt ikke gider det. MEN denne side fortjener en god anmeldelse! Jeg er vildt imponeret over den service NoBullets yder! En virkelig varm anbefaling herfra. Køb jeres rollespilsvåben hos Niklas!

15. desember 2025

Hej Eva,
Jamen altså! Tusind tak for at du brugte tiden på at skrive sådan en fin anmeldelse til mig, som din første! Det er jeg meget taknemmelig for! :)
Jeg håber i bliver super glade for produkterne!

Rigtig god Jul herfra Nobullets lille hovedkvarter, håber at vi ses på shoppen igen! :)

- Ejer Nicklas

Alt i alt god oplevelse

Nicklas er virkelig imødekommende og nem at have med at gøre.

9. desember 2025

Svar fra Nobullets

Tusind tak for de pæne ord! :)

Det glæder mig at du har haft en god oplevelser her i shoppen, håber at se dig herinde igen!

Glædelig Jul.

Ejer Nicklas

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun anbefale at handle her

Jeg kan kun anbefale at handle her . Der var en hammer jeg spurgte ind til da jeg ikke kunne finde en her i Danmark . Nicklas bestilte den hjem og efter en forholdsvis kort ventetid kunne jeg bestille den . Selve hammeren er virkelig cool billede retfærdig gøre den ikke syntes jeg . Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos nobullets

1. desember 2025

Hej Emil,
Det har været en fornøjelse at handler med dig, og jeg er super glad for at jeg kunne hjælpe!
Glæder mig til at se dig på shoppen en anden gang :)
Du skriver bare hvis der er andet jeg kan hjælpe med, så sidder jeg klar.

Ejer Nobullets.dk

Tak for god service

Tak for god service.
Vh. Thomas Djernæs.

9. oktober 2025

Svar fra Nobullets

Det var så ganske lidt Thomas! Håber vi ses på Shoppen igen! :)

Ejer Nobullets.dk

Bestilte et sværd for 2.5uger siden

Efter lidt rod men med god kommunikation vælger jeg at ændre denne anmeldelse :)

Issues der har været undervejs med produktion problemer osv er der fuld forståelse for :)

5. september 2025

Kære kunder,

Der har været ballade angående denne ordre som Luna har lagt, og jeg skal ærligt indrømme at det hele har været et mixup af faktorer som både har været ude af mine hænder - men også i.

Jeg vil dog takke Luna for forståelsen og godtagningen af undskyldningen for min mangel på kommunikation og opdatering.

Vi har løst det på en pæn og professionel måde og jeg glæder mig til at kunne sende Luna's nye varer afsted når den kommer hjem fra leverandøren :)

Jeg ønsker alle der skulle læse dette svar en dejlig dag!

Mvh,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ja der er ikke meget at klage over...

Kvaliteten er i top. Hertil kommer en absolut konkurrencedygtig pris og hurtig ekspedition. Firmaet ved, hvad de taler om, så vejledningen kan man heller ikke klage over.
Endelig....det er et dansk firma og ikke en skjult kinesisk webshop.
Jeg er godt tilfreds. Jeg kendte ikke firmaet i forvejen.

5. november 2024

Hej Steen

Tak for de pæne ord, trods travlhed og enkelt mand i firmaet, så gør jeg alt hvad der står i min magt for at give den bedste oplevelse muligt og det glæder mig meget at det har betalt sig :)

Nobullets.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv