Håndværkere i dag er en broget skare, hvor der ikke altid bliver set på det større perspektiv. Men det gør de hos N.O. De er virkelig effektive og professionelle, og så leverer de bare knaldham... Vis mer
Se hva andre synes
Fantastisk dygtige med rette fokus på at udføre et arbejde i top klasse. Nicolai og hans team anstrenger sig for at opnå det bedst mulige resultat. De overholder alle aftaler, kommer til tiden og beky... Vis mer
Vi har fået lavet belægning i indkørsel, skur og terrasse og er meget tilfredse med både resultat og proces. Nicolai og co. har overholdt aftaler, lavet et flot stykke arbejde med fin finish og løb... Vis mer
Vi har fået lagt nye fliser i indkørsel m.m. Nicolai havde flere gange det forkromede anlægsgartnerøje i brug, æstetikken var en fornøjelse at opleve. Derudover er Nicolai og hans 2 medarbejder... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos os er glade og tilfredse kunder det vigtigste og vi har altid kunden og deres ønsker i centrum. Dog står vi altid klar med råd og vejledning til, hvordan vi opnår den helt perfekte løsning for lige netop jeres ønskede projekt.
Kontaktopplysninger
Smedeland 7 , 2600, Glostrup, Danmark
- no-ba@outlook.dk
- no-brolægning.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Meget dygtig og venlig brolægger
Meget dygtig og venlig brolægger. Arbejdet med nedrivning af gammelt legehus og anlæg af ny belægning til drivhus er udført til vores fulde tilfredsstillelse og de kom som aftalt til tiden. N.O. Brolægning kan varmt anbefales.
Veludført, professionelt og behageligt
N.O Brolægning har etableret et trin ved vores hoveddør. På trods af, at der er tale om en lille opgave, har Nicolai taget den seriøst og bl.a. gjort en stor indsats for at finde de rigtige sten, som matcher vores fliser perfekt.
En varm anbefaling herfra.
Flinke brolæggere
Pligtopfyldende, kompentente, involverende, arbejdsomme og opgaven udført til den aftalte tid og pris. En klar anbefaling herfra.
Virkelig god service
Virkelig god service. God kommunikation før, under og efter og alt arbejde er udført perfekt og til tiden. En varm anbefaling herfra.
Jeg kan det varmeste anbefalet…
Jeg kan det varmeste anbefalet brolæggeren og anlægsgartnerfirma fra Nikolai Olsen til at lægge fliser Det begyndte med med at vi kunne skulle have 40 kvm fliser . så nu har han være her 2 gange. så nu har vi 120 m3 fliser og prise er ok. og han kommer som aftale.
og er venlig .rolig. og arbejde er 5 *****
så jeg vil anbefale ham
hvis i har brug for brolægger og anlægsgartnerfirma.
Firmaet udførte et fremragende stykke…
Firmaet udførte et fremragende stykke arbejde for os, og ventetiden på at få det udført var kort.
5 stjerner herfra
Vi har netop fået lavet ny indkørsel af N.O brolægning. Og sikke et fedt resultat vi har fået. De overholder alle aftaler og svarer hurtigt på ens henvendelser og der er ryddet pænt op hver dag inden de smutter hjem. Dette firma kan kun anbefales herfra.
Kan kun anbefale Nicolai på det…
Kan kun anbefale Nicolai på det varmeste. Fik fjernet hæk og sat hegn op.
Alt gik som aftalt og efter planen. Og endda med lidt ekstra hjælp med at fixe en postkasse der hang i hængslerne. 5 stjerner herfra 😊👏🏻
5 stjerne syntes jeg, i fortjener i N.O brolægning og anlægsfirma
Yderst tilfreds med det udførte arbejde af min nu nye indkørsel og terrasse.
Nicolai Olsen står ved sine ord
Punktlig, professionel og prisvenlig
Tak
Yderst tilfreds med vores indkørsel
Nicolai Olsen lavede vores indkørsel og cykelskur i Rødovre i oktober og vi har længe skyldt ham at skrive en anmeldelse på Trustpilot.
Vi er yderst tilfredse både med det arbejde Nicolai har udført og med hans serviceniveau. Vores indkørsel blev så flot, at mange af vores naboer stoppede op og roste den. Nicolai har været meget venlig, imødekommende overfor vores behov og ønsker, og han har været hurtig til at respondere på alle vores henvendelser.
Vi følte os trygge under hele arbejdet og vi oplevede ham som en håndværker, man kan stole på.
Frederic/ Rødovre
Perfekt udført arbejde
Vi har fået anlagt 107 m2 indkørsel/terrasse og er meget tilfredse og glade for resultatet. Nicolai har udført arbejdet til perfektion, og har endda efterkommet de ekstra ideer jeg typisk kommer på under et sådant projekt😉 …. og det altid med et smil på læben….. tak for det. Fornuftig pris, arbejdet udført til tiden, alle aftaler overholdt. Nicolai er en yderst behagelig og venlig fyr, og vi kan kun give ham og firmaet vores varmeste anbefalinger. Skal vi en gang i fremtiden bruge en brolægger igen, vil vi helt klart kontakte Nicolai som den første.
5 stjerner for perfekt udført arbejde :-)
Jeg kan på det varmeste anbefale N.O brolægning.
Vi har fået etableret den smukkeste indkørsel.
Nicolai er yderst punktlig, han kommer til de aftalte tider, han er grundig, han spørger til ønsker undervejs og hans smukke arbejde taler for sig selv!
Han er desuden prisvenlig! 5 kæmpe stjerner fra os i Rødovre ;-)
Vil helt klart anbefale
Vi er yderst tilfredse med arbejde udført af N.O. Brolægning & Anlægsfirma.
Aftaler overholdes. God dialog undervejs. Superflot udført arbejde.
Vi vil helt klart anbefale N.O. Brolægning & Anlægsfirma.
Vi er yderst tilfredse med det stykke…
Vi er yderst tilfredse med det stykke arbejde som N.O Brolægning & Anlægsfirma har lavet hos os , udfører arbejdet som aftalt og er meget professionelle. Vil helt klart anbefale dette firma.

Det værste firma
Det værste firma. Han skulle lave en havelåge, stolperne er sat ned skævt. Lågen er for tung!
Da han, skulle anlægge en plæne, brugte han, den gamle jord med sten, kultiverede ikke jorden og tromlede den ikke!
Nu skal vi, bruge penge på at, få tingene lavet om!!!

Svar fra N.O Brolægning & Anlægsfirma
Efter et større gravearbejde efter…
Efter et større gravearbejde efter forsikringssag på vores grund fik vi fat i N.O Brolægning som kom og færdiggjorde opgaven. Vi havde inden forsøgt at få brolægger ud via diverse tilbudssider. Enten havde de ikke tid ellers var priserne helt i vejret.
N.O Brolægning kom med en god pris og overholdt alle aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt klart benytte dem igen.

Svar fra N.O Brolægning & Anlægsfirma
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.