Reteslecht, ze beweren dat beschermingsstrips niet meer op bikinibroekjes zaten. De strips heb ik 100% er weer op gedaan maar plakten al niet bij binnenkomst, dus ik denk bij controle bij shein zelf... Vis mer
Se hva andre synes
Had acht booster display dozen besteld. Ze stuurden het op in twee pakketten kreeg 1pakket aan met vier display boxen van acryl. Helaas niet de andere vier . Bellen mailen maar helaas zei... Vis mer
Wegens ziekte en nationale feestdagen die er voor zorgde dat het retour punt dicht was, heb ik mijn bestelling niet op tijd kunnen retourneren. Ik heb een dokters verklaring mee geleverd. Echter wei... Vis mer
Bestelde nooit ontvangen. Zou een refund krijgen nu maanden later nog steeds geen geld terug omdat ik item moet terugsturen maar je kunt niet iets retour sturen wat je nooit ontvangen hebt. Verder d... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
SheIn.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women\'s fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.
Kontaktopplysninger
Guangzhou, USA
- nl.shein.com
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Artikel niet afgeleverd
Artikel niet afgeleverd! Waar kan ik het ophalen? Welke pakketdienst?
There is a thief
We deleted the app as a family.
I bought the one I liked in the order I placed and sent the others back. They said they did not accept returns even though the postal company had a return document.
They told me to take care of it with the postal company. When I asked the postal company, they said that Shein should take care of it. When I objected and did not refund the fee for the 140€ product I sent, they said the file was closed. In other words, what these evil big companies say happens, we are being deceived.
So my advice; unfortunately it is difficult, but do not shop from here, and if you do, definitely do not order too much product. Do not trust.
Shein beweert dat ik maar een klein…
Shein beweert dat ik maar een klein deel van mijn bestelling heb geretourneerd. Terwijl alles is teruggestuurd. En nu willen ze toch dat ik die €250 betaal? Ze zijn gek geworden!!!!
Persoonlijk vind ik dat jullie toch op…
Persoonlijk vind ik dat jullie toch op zijn minst telefonisch bereikbaar zijn want die chatbox en dan een ticket indienen met probleem en dan nog 24u wachten ..
Wat als jullie een pakje naar een verkeerd adres gestuurd hebben ..
En via chatbox kan je zelf nog niet eens de desbetreffende artikels aanduiden
Geen geld terug na retour
Geen geld terug na retour. Pakket netjes teruggestuurd. Bewijs nog meegestuurd. Zogenaamd is maar een deel van mijn bestelling gevonden in het distributiecentrum. Geen terugbetaling, moet het maar uitzoeken. Belachelijk! Ik ga niet betalen voor artikelen die ik terug heb gestuurd.
Jarenlange vaste klant
Jarenlange vaste klant. Nooit problemen gehad. Nu worden retouren niet goed verwerkt waardoor je moet betalen voor geretourneerde artikelen. Klantenservice van Klarna wimpelt je af en legt het bij Shein neer. Voor mij laatste bestelling helaas.
Retouren gaat niet goed meer!
Jaren lang besteld bij SHEIN ging super goed tot vorige week en meerdere mensen hebben hier last van! Had mijn bestelling van 115 euro geretourneerd. Ze hebben maar 2 stuks producten dus 15 euro in totaal geaccepteerd. Nu moet ik 100 euro betalen ter wel ik de kledingstukken allemaal had geretourneerd! Klarna heeft het op stop gezet en gaat het uitzoeken…
GEEN SHEIN MEER VOOR MIJ!
Ze stelen van de klanten!!!
Ze stelen van de klanten!!!
Retours worden niet verwerkt.
Shein heeft retour ontvangen maar zegt…
Shein heeft retour ontvangen maar zegt dat ze niks hebben en willen het niet oplossen.
Voor iedereen die eenzelfde probleem heeft, sluit je aan bij de facebookgroep shein onopgeloste klachten belgie/Nederland.
Zodat we onze krachten bundelen en het in de media krijgen.
Wordt lid Facebook groep:Shein…
Inmiddels ook bij de ACM gemeld door vele gedupeerden.
dit kan via consuwijzer punt nl doe mee zodat de autoriteit er naar kan kijken, waarschuwen en beboeten.
Wordt lid Facebook groep:Shein onopgeloste klachten be/ne
Ze blijven hun eigen retourbeleid niet nakomen en ondanks het gratis binnen 45 dagen mogen retourneren krijg ik een foutmelding.
Na een ticket aanmaken blijven ze volhouden dat ik maar zelf op mijn kosten moet retourneren naar een adres in Polen a 33 euro.
Ik krijg later wel mijn geld terug via Paypal wat ik helemaal niet heb.
Lees alle slechte reviews en dat ga ik natuurlijk niet doen.
Dan ben ik 33+27 euro kwijt en heb ik niets .
NIET bestellen hier !!!
Wordt lid van de groep op FACEBOOK: SHEIN onopgeloste klachten België Nederland
Prima, geen klachten.
Nooit geen problemen met shein, wordt op de hoogte gehouden als iets niet op voorraad is of iets later komt, kleding is overigens prima,je kunt bij elk product zien waar het van is gemaakt. Na het wassen blijft het beter dan iets van h&m.
Op verzoek van Shein heb ik opnieuw…
Op verzoek van Shein heb ik opnieuw contact gezocht met via klachten formulier. Zonder tegen bericht is de dossier door jullie gesloten. Is dit de manier om een probleem op te lossen!!! Zie bericht hieronder
GSOND010U000MKH Bestelnummer
Retour en ontvangen ze niet!
Helaas ook hier 1 item geretourneerd gekregen terwijl ik voor 140 euro retour heb gestuurd.
Ze zijn het kwijt, jammer dan maar ik moet gewoon betalen. Klantenservice doet niks.
NOOIT hier bestellen mensen!!!
Nooit meer shein voor mij
Nooit meer shein voor mij. In het verleden ging het altijd goed met retourneren. Nu dus niet. Ik heb verschillende items terug gestuurd, maar het duurste product is volgens hun niet aangekomen. Waardeloos het is mijn woord tegen die van hun. Ik kap ermee voor mij alleen nog maar Nederlandse webshop.
Oplichters
Mensen AUB trustpilot staat de laatste tijd vol met mensen waarbij de retouren niet of niet eerlijk worden verwerkt en dit klopt!! STUUR AUB NIKS TERUG NAAR DIT GRAF BEDRIJF. Nog beter is niks meer bestellen want hopelijk gaat dit bedrijf snel failliet. Zij liegen alles bij elkaar 2 retourpakketen die duidelijk aangekomen zijn bij hun warehouse worden niet verwerkt. Allemaal smoesjes na elkaar eerst wordt er gezegd “ja we hebben het ontvangen maar trek je klacht in bij Klarna dan kunnen wij het bedrag aanpassen” dat heb ik gedaan en vervolgens zeggen ze “we hebben je pakket nooit ontvangen” wanneer ik zeg het ligt letterlijk in jullie warehouse zeggen ze “ja dat klopt maar je pakketje is leeg” echt om ziek van te worden. Klarna en dhl kunnen allebei niks betekenen want het moet via shein geregeld worden kortom gewoon betalen dus.
Oplichters
Koop nooit bij deze oplichters. Eerst beweren ze dat het item niet in het retour verpakking zit terwijl alle andere items er wel inzitten. Dus verplicht betalen voor een item die je terugstuurt. Geen item in mijn bezit en ook nog betalen ervoor. Producten teruggestuurd en dan nog een rekening gekregen dat ik een kortingscoupon hebt gebruikt en omdat ik de spullen niet hebt gehouden moet ik opdraaien voor het bedrag van de kortingscoupon die ze zelf toevoegen aan mijn besteling. Klantenservice reageert met wij kunnen helaas niets voor u betekenen. Geld verdienen op een oneerlijke manier vuile oplichters!!! Shein verwijderd ook steeds mijn review die ik plaats op hun site.
Shein is niet betrouwbaar mensen!!!
Onjuiste betaling retourzending ze beweren bij shein dat er een 1 artikel mist bij de retourzending a euro 50.04.
Vervolgens word ik compleet genegeerd door klantenservice en komen ze niet met een passende oplossing. Slechte zaak shein ik durf hierdoor geen bestellingen meer te doen.
Zie trouwens een hoop soortegelijke verhalen hier op trustpilot over shein, wat heeft dit te betekenen shein???
Zo ga je niet met je klanten om ik voel mij opgelicht.😔
Onvolledige refund voor retour
Shein verwerkt maar een deel van mijn retour, klantenservice doet niks, al meer dan 10x contact opgenomen en ze geven aan dat het niet in het warenhuis is terwijl ze het andere wat in hetzelfde pakket zat wel hebben verwerkt.
Total scammers, charge you for returned items claiming they never got it
Complete scammers. Terrible quality aside, i returned a whole order in one package, followed every instruction, yet they claimed they didnt receive a few items and insisted on charging me for it without proof. Customer service was no help, absolutely outrageous
Even 1 star is too much
Even 1 star is too much. Contacted Shein for 4 months with paragraphs long mails because my order literally never arrived at MY adress. It got delived at my neighbor, I tried picking it up but a few days later she gave it back to the delivery guy. My package literally VANISHED, I’ve never seen it or received it and even the delivery company said it’s Shein’s responsibility to mark the order missing before steps can even be made. Unfortunately Shein never ever took this case serious and reply’s that it ‘has arrived’(while it’s a different adress). No responsibility has been taken from Shein to help me at all. Not even did I ask my money back as long as they would send the order again, but sad to say the way they deal with customers is terrible and they robbed my money (54,- to be exact). SCAMMERS WHO TAKE YOUR MONEY, NOT EVEN HANDLE CASES PROPERLY AND WORTHLESS SO CALLED ‘CUSTOMERS SERVICE’
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.