Ik ben een vaste klant. Het is een hele fijne zaak, ik bestel er graag. Er is veel op voorraad. Snelle leveringen. Enige verbeterpuntje, is bij retourzendingen gaat het proces wat langzamer dan bi... Vis mer
Se hva andre synes
We werden zeer netjes te woord gestaan door werknemer Joey. We kwamen in de winkel om naar onze Eden (huismerk knivesandtools) verrekijkers te laten kijken. Wat ongemakken waren na veelvuldig geb... Vis mer
Half jaartje geleden de fenix PD36Rpro zaklamp gekocht bij ze. Bevalt goed en is echt robuust. Enkel zette het afdichtingsrubbertje van de oplaadpoort na een tijdje uit. Waardoor hij niet meer waterdi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Ben je ook liefhebber van echte kwaliteitsproducten? Wij testen alle producten zelf en hebben de scherpste messen en de sterkste zaklampen voor je geselecteerd. Topkwaliteit keukenmessen, zaklampen, zakmessen en verrekijkers vind je bij knivesandtools.nl voor de best mogelijke prijs. Liefhebbers van koken en outdoor zijn bij ons aan het juiste adres.
Kontaktopplysninger
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ, Apeldoorn, Nederland
- +31(0)85 - 888 2880
- info@knivesandtools.nl
- nl.knivesandtools.eu
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben een vaste klant
Snelle leveringen.
Enige verbeterpuntje, is bij retourzendingen gaat het proces wat langzamer dan bij andere webshops.
Overigens ook hele vriendelijke mensen als je belt.
Altijd goede service
Altijd goede service, op tijd en netjes verstuurd
Super snelle levering
Super snelle levering en heel mooi product!
Non ci Siamo
Ho acquistato uno Spartan Blades Harsey Difensa, da 540 Euro circa.
A parte che il corriere UPS, lo ha consegnato in un punto di ritiro, quando avevo specificato NO punto di ritiro ( Tabaccaio)
Mi arriva con il fodero in Kydex difettato.
Loro propongono la sostituzione o il rimborso.
Scelgo la sostituzione, mi inviano la lettera di vettura con Poste Italiane, che per le spedizione estere non è proprio un fulmine.
Una volta arrivato a destinazione,
Mi mandano l'email che il prodotto non l' avevano in casa e avrei dovuto aspettare un po'.
Allora opto per il rimborso, che a dire il vero è stato rapido.
Ma la cosa che porta ad avere una cattiva esperienza generale, e a NON volere più acquistare da Loro, è che Loro non controllano la merce in uscita.
Ma cavolo , almeno controlla una cosa che stai vendendo, NO, a maggior ragione se sono prodotti costosi.
In un email mandatami da loro, " la prossima volta chiedi che effettuino il controllo qualità, prima della spedizione"
E dovrei chiederlo io ?
Cioè, insomma, per risparmiare 30 Euro devo sbattermi così?
Preferisco spendere 30 Euro in più, ma andare sul sicuro, dove il Cliente lo curano.
E poi, la scatola con il coltello chiusa solo con una fettuccia di scotch ? Che se lo poteva fregare chiunque ?
MA'
Prima service
Gemakkelijk bestelproces.
Goede communicatie.
Snelle levering.
Product van hoogwaardige kwaliteit.
Aanrader
Snelle levering en erg goede producten! We komen terug :) aanrader!!
Snelle service,goede en duidelijke…
Snelle service,goede en duidelijke communicatie. Top dus.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Redelijke prijs snelle levering
De Beste messenwebshop van internet!
De Beste messenwebshop van internet!! 😉
bezorgkosten
batterijen besteld en vijf euro bezorgkosten onder de 50 euro. dag erna nog twee keer twee besteld was fout begrepen ik dacht bestel er twee keer twee maar bleken er maar twee te zijn. dus extra besteld ook weer 44 euro dus mail gestuurd is fout gegaan kreeg klacht nummer maar verder niks meer

Svar fra Knivesandtools.nl
Wat ik besteld heb is snel ontvangen.
Wat ik besteld heb is snel ontvangen.
Product is prima!
Goede service en bezorging.
Ga zo door
Super overzichtelijke site, groot assortiment, snelle levering en als er onverhoopt iets misloopt wordt dit netjes opgelost.
Ga zo door!
Prompt and courteous service
Prompt and courteous service. Fast delivery of items ordered, A top notch store with excellent service.
Bestelling zou binnen 3 dagen geleverd…
Bestelling zou binnen 3 dagen geleverd worden, na ruim een week erachteraan gebeld, bleek het product niet op voorraad en pas 3 maanden (!) later mijn kant op komen. Was netjes geweest om me hier van op de hoogte te stellen…

Svar fra Knivesandtools.nl
Had a really nice experience there
Had a really nice experience there. The staff were friendly and knowledgeable about the products that they were dealing with.
Fijne betrouwbare webshop
Heb al vaak besteld bij deze shop en service en kwaliteit zijn altijd top
Snelle levering, goede prijzen, groot aanbod
Zoals altijd razendsnel geleverd, mijn door de politie bij een verkeersfuik afgepakte mes had ik binnen een etmaal weer "terug"; voor een redelijk scherpe - pun intended - prijs. Dit risico hoort helaas bij de hobby; tweede keer dat dit gebeurt in 25 jaar, dus ach... ...al lang mooi dat mijn wat incourantere Delica, een gele Salt 2, gewoon op voorraad was! Binnen een etmaal was de lege plek in de collectie weer aangevuld.
Geval van service/garantie
Geval van service/garantie, perfect opgepakt en snel afgehandeld.
Duidelijke communicatie, duidelijke instructies, duidelijke terugkoppeling.
Bijna "ouderwets klantgericht", maar top; complimenten!
Professioneel, gespecialiseerd en gewoon goed.
Een professionele shop met kwalitatieve producten. Fijn dat ze ook handgeschreven productbeschrijvingen hebben, dat helpt met de goede keus maken (in tegenstelling tot al het dropship-geneuzel op andere webshops). De klantenservice is altijd top, en levering is snel. Ze bieden ook graag persoonlijk advies.
Perfecte service! Hoe het hoort te zijn. Topshop!
Ik was al een tijdje op zoek naar een degelijk mes voor dagelijks gebruik. Geen keukenmes om patatten te jassen, maar eentje dat ik altijd op zak kan hebben voor het serieuzere werk. Na lang twijfelen heb ik hier de knoop doorgehakt, en dat bleek een scherpe beslissing.
Cut the crap: dit is materiaal waar je op kunt rekenen. Ik heb er mijn naam in laten zetten met een laser-gravering en dat ziet er echt vlijmscherp uit. Geen gepruts, maar echt vakmanschap waar je een punt aan kunt zuigen.
Wat me vooral opviel, was dat ze hier niet rond de pot draaien. De service is echt op het scherp van de snede. Ik had een klein vraagje over de garantie en ik werd direct geholpen zonder gladde praatjes. Je voelt direct dat ze hier weten waar het mes snijdt; ze laten je absoluut niet bot vangen.
Of ik nu een bakske moet opendoen of een stukske salami snijden bij een pintje, met dit mes heb ik altijd een streepje voor. Het geeft een gerust gevoel dat ik iets op zak heb dat niet direct de geest geeft.
Kortom: een topadresje voor wie niet graag met een bot mes door het leven gaat. Vree content van!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.