Se hva andre synes
Helt igennem fantastisk produkt. Designet er lækkert, funktionen er upåklagelig. Motoren er lydsvag og bemærkes stort set ikke. Jeg kan kun anbefale produktet til andre. Det er alle pengene værd x... Vis mer
Selskapet har svart
Mega lækker vugge. Alt fungerer som det skal og blev leveret hurtigt. Dejligt med en afstiver madras, så baby ligger bedre. Det ser man ikke ved alle producenter. Hvis vi skal være kritisk, så kunn... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ninoo.dk sælger dansk produceret slyngevugger, støjsvage vuggemotor, stativ og tilbehør.
Kontaktopplysninger
Danmark
- Info@ninoo.dk
- ninoo.dk
Ikke til at komme i kontakt med efter defekt motor
Har været fint tilfreds i de første 4 mdr, men motoren er gået i stykker og kan ikke komme i kontakt med dem. De skriver de svarer indenfor 24 timer. Vi har skullet ud og finde en ny akut, og synes ikke det er ok. Den burde kunne holde i længere tid. Vi har købt en hel pakke, så det er virkeligt øv🥺
VERDENS DÅRLIGSTE SLYNGEVUGGE
VERDENS DÅRLIGSTE SLYNGEVUGGE.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kvalitet et produkt som det her.
Gentagne gange er motor gået i stykker, fjedre er knækket og det eneste man kan få af vide er at det er slid dele så det er en forventelig ting.
Hold jer langt væk fra det Kina produkt her.
Pris og kvalitet hænger samme, så hold jer fra det billige looooort her.
Aldrig vil jeg anbefale nogle at handle med det fusker firma
Vi fik allerede vores slyngevugge dagen
Vi fik allerede vores slyngevugge dagen efter vi bestilte den og vi er yderst tilfredse for den gode service. Vi er rigtig glade for den.
Vi er meget tilfredse med vores…
Vi er meget tilfredse med vores slyngevugge og motor. Vi har oplevet god service hele vejen igennem. Vi har brugt slyngevuggen i ca. 5 måneder nu.
Dårlig kvalitet af slyngevugge
Dårlig kvalitet af slyngevugge, moter OG fjeder. Jeg anbefaler ALLE at holde sig LANGT VÆK, fra dette fusker firma.
Den wire der er på slyngen, springer. Og selve fjederen knækket.
Man kan ikke få pengene tilbage for alt det, som er ødelagt - men bliver mødt med, at man kan få pengene retur for sin moter. En moter de angiveligt senere hen, sender til en ny kunde. Sørgeligt. I forhold til reklamtionsloven har firmaet “desværre” lov til at udbedre sin fejl, før pengene gives retur. Det har de fået lov til. Nu er hele L***** gået i stykker igen, og deres “ret” til at ombytte er udløbet - men de vil stadig ikke give pengene retur. Magen til skod kvalitet (specielt når vi taler ind i, at det er et produkt beregnet små skrøbelige spædbørn) skal man edermame lede længe efter. Held og lykke til de/dig som køber fra dette firma. :-)!
Værste l**** kvalitet der findes
Værste l**** kvalitet der findes. Jeg anbefaler den ikke til nogen. Alle venner og familie der har været på besøg kommentere på den dårlige kvalitet. (Som vi åbenbart ikke kan få penge tilbage på fordi hun kommer med undskyldninger for hvad der kan være vores skyld) selvom den er gået i stykker flere gange, snoren som er så tynd, er knækket. Fjederen er knækket imens min søn lå i vuggen, og selve stoffet er bare dårligt. Den eneste positive ting jeg overhovedet kan sige om produktet er noget så enkelt som en lomme der er i vuggen. (det kan godt betale sig at bruge flere penge på et bedre produkt)
God og hurtig kommunikation tilbage
God og hurtig kommunikation tilbage, hvis der mangler noget. Rigtig fin vugge og motor. Vi er meget glade for vores produkt.
Dårlig service
Super fin vugge, dog har vi to gange haft en reklamation på motoren, anden gang valgte vi at bede om pengene tilbage for hele “sættet” stativ, motor og vugge købt i kombipakke. Dette kunne vi ikke få, men kun få for motoren, 900kr som nærmest kun er det halve af hvad den ville have kostet alene. Super dårlig service og nu står vi med stativ og vugge uden motor samt har spildt 2000kr.
Utrolig god service og hurtig levering
Vi er meget glade for vores slyngevugge…
Vi er meget glade for vores slyngevugge med stativ og motor. Selvom der var en lille reklamation, blev det hurtigt håndteret.
Hurtig levering og fantastisk produkt
Vi bestilte en kombipakke med slyngvugge og motor, som vi modtog dagen efter bestilling. Vi fulgte videoguiden på hjemmesiden, for at sætte den op, og det gik super nemt. Slyngvuggen virker til at være af rigtig god kvalitet, og motoren er meget lydsvag. Derudover fulgte der en ekstra madras med, som man ikke skal betale ekstra for, ligesom man skal ved andre slyngvugge producenter. Med alt det man får med her og den gode kvalitet, er prisen på kombipakken virkelig god og klart det værd! Derudover er vores datter glad for at ligge i den, hvilket jo nok er det vigtigste :-)

Svar fra Ninoo
Great product and amazing service
Great product and amazing service! I had my Ninoo hammock delivered to Switzerland and it arrived safe and sound within 4 days. Would strongly recommend it to all parents with newborn babies!
Helt igennem fantastisk produkt
Jeg kan kun anbefale produktet til andre. Det er alle pengene værd x mange, både vugge, motor og stativ.

5 stjerner herfra
5 stjerner herfra.
Enormt hurtig svar fra kundeservice. Har købt et stativ som er enormt flot og god kvalitet.

Svar fra Ninoo
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet. Stoffet føles blødt og lækkert. Helt klart alle pengene værd

Svar fra Ninoo
Super glad for min kombipakke
Super glad for min kombipakke. Lydsvag motor, super kundeservice der går langt for at hjælpe deres kunder og flot slyngevugge. Priserne var også gode i forhold til andre på marked

Svar fra Ninoo
Har modtaget noget som ligner noget der…
Har modtaget noget som ligner noget der er brugt og efter 3 uger er fjederen helt slap

Dejlig kundeservice!
Dejlig kundeservice. Og oveni hatten tog det kun 1 dag at få leveret min kombipakke. TAK <3
Mega lækker vugge
Mega lækker vugge. Alt fungerer som det skal og blev leveret hurtigt.
Hvis vi skal være kritisk, så kunne vi godt tænke os en kæde til ophæng i kombipakken, så os med højt til loft har mulighed for at sænke vuggen lidt. (Dette hører nemlig med i andre producenters pakker)
Fantastisk produkt og fantastisk service!
Fantastisk produkt og fantastisk service!
Vildt hurtig levering, samt god og forståelig video, som samlings manual.
Foruden også lækker kvalitet og flot design!
Sidst men ikke mindst, også vigtigt… DEN VIRKER !
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.