Helt igennem fantastisk produkt. Designet er lækkert, funktionen er upåklagelig. Motoren er lydsvag og bemærkes stort set ikke. Jeg kan kun anbefale produktet til andre. Det er alle pengene værd x... Vis mer

Mega lækker vugge. Alt fungerer som det skal og blev leveret hurtigt. Dejligt med en afstiver madras, så baby ligger bedre. Det ser man ikke ved alle producenter. Hvis vi skal være kritisk, så kunn... Vis mer

1. Babyutstyrsbutikk

Ninoo.dk sælger dansk produceret slyngevugger, støjsvage vuggemotor, stativ og tilbehør.

3,2

Middels

Ikke til at komme i kontakt med efter defekt motor

Har været fint tilfreds i de første 4 mdr, men motoren er gået i stykker og kan ikke komme i kontakt med dem. De skriver de svarer indenfor 24 timer. Vi har skullet ud og finde en ny akut, og synes ikke det er ok. Den burde kunne holde i længere tid. Vi har købt en hel pakke, så det er virkeligt øv🥺

9. januar 2025

VERDENS DÅRLIGSTE SLYNGEVUGGE

VERDENS DÅRLIGSTE SLYNGEVUGGE.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kvalitet et produkt som det her.
Gentagne gange er motor gået i stykker, fjedre er knækket og det eneste man kan få af vide er at det er slid dele så det er en forventelig ting.
Hold jer langt væk fra det Kina produkt her.
Pris og kvalitet hænger samme, så hold jer fra det billige looooort her.
Aldrig vil jeg anbefale nogle at handle med det fusker firma

4. august 2024

Dårlig kvalitet af slyngevugge

Dårlig kvalitet af slyngevugge, moter OG fjeder. Jeg anbefaler ALLE at holde sig LANGT VÆK, fra dette fusker firma.
Den wire der er på slyngen, springer. Og selve fjederen knækket.
Man kan ikke få pengene tilbage for alt det, som er ødelagt - men bliver mødt med, at man kan få pengene retur for sin moter. En moter de angiveligt senere hen, sender til en ny kunde. Sørgeligt. I forhold til reklamtionsloven har firmaet “desværre” lov til at udbedre sin fejl, før pengene gives retur. Det har de fået lov til. Nu er hele L***** gået i stykker igen, og deres “ret” til at ombytte er udløbet - men de vil stadig ikke give pengene retur. Magen til skod kvalitet (specielt når vi taler ind i, at det er et produkt beregnet små skrøbelige spædbørn) skal man edermame lede længe efter. Held og lykke til de/dig som køber fra dette firma. :-)!

30. april 2024

Værste l**** kvalitet der findes

Værste l**** kvalitet der findes. Jeg anbefaler den ikke til nogen. Alle venner og familie der har været på besøg kommentere på den dårlige kvalitet. (Som vi åbenbart ikke kan få penge tilbage på fordi hun kommer med undskyldninger for hvad der kan være vores skyld) selvom den er gået i stykker flere gange, snoren som er så tynd, er knækket. Fjederen er knækket imens min søn lå i vuggen, og selve stoffet er bare dårligt. Den eneste positive ting jeg overhovedet kan sige om produktet er noget så enkelt som en lomme der er i vuggen. (det kan godt betale sig at bruge flere penge på et bedre produkt)

30. april 2024

Dårlig service

Super fin vugge, dog har vi to gange haft en reklamation på motoren, anden gang valgte vi at bede om pengene tilbage for hele “sættet” stativ, motor og vugge købt i kombipakke. Dette kunne vi ikke få, men kun få for motoren, 900kr som nærmest kun er det halve af hvad den ville have kostet alene. Super dårlig service og nu står vi med stativ og vugge uden motor samt har spildt 2000kr.

24. november 2023

Hurtig levering og fantastisk produkt

Vi bestilte en kombipakke med slyngvugge og motor, som vi modtog dagen efter bestilling. Vi fulgte videoguiden på hjemmesiden, for at sætte den op, og det gik super nemt. Slyngvuggen virker til at være af rigtig god kvalitet, og motoren er meget lydsvag. Derudover fulgte der en ekstra madras med, som man ikke skal betale ekstra for, ligesom man skal ved andre slyngvugge producenter. Med alt det man får med her og den gode kvalitet, er prisen på kombipakken virkelig god og klart det værd! Derudover er vores datter glad for at ligge i den, hvilket jo nok er det vigtigste :-)

8. mars 2023

Hej Emilie
Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Helt igennem fantastisk produkt

Jeg kan kun anbefale produktet til andre. Det er alle pengene værd x mange, både vugge, motor og stativ.

8. februar 2023

Hej Navid
Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive en anmeldes af vores produkter.

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra.
Enormt hurtig svar fra kundeservice. Har købt et stativ som er enormt flot og god kvalitet.

24. november 2022

Hej Finn.

Tusind tak for din anmeldelse af service og produkter, det sætter vi stor pris på.

Karoline, Ninoo.

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet. Stoffet føles blødt og lækkert. Helt klart alle pengene værd

26. november 2022

Hej Mathilde

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds.

Karoline, Ninoo

Super glad for min kombipakke

Super glad for min kombipakke. Lydsvag motor, super kundeservice der går langt for at hjælpe deres kunder og flot slyngevugge. Priserne var også gode i forhold til andre på marked

26. desember 2022

Hej Kamilla
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at se at du er tilfreds med vores kundeservice og vores produkter.

Karoline, Ninoo

Har modtaget noget som ligner noget der…

Har modtaget noget som ligner noget der er brugt og efter 3 uger er fjederen helt slap

28. november 2022

Hej Maria.

Vi er kede af din anmeldelse.
Du rettede henvendelse til os igår kl. 19.08, hvori du skrev, at du havde modtaget et stativ, der lignede at det havde været i brug.
Vi sender naturligvis ikke produkter ud der er brugt, men der kan selvfølgelig godt kan være produktionsfejl, som vi naturligvis kun ønsker at rette op på.
Derfor svarede vi dig kl 19.26, hvori vi bad om en nærmere beskrivelse om hvor på produktet du kunne se brugstegn samt billeder af disse.
Du skrev også, at din fjeder var blevet slap efter 3 ugers brug. Som vi skrev til dig, så skal det naturligvis ikke være sådan, samtidig skrev vi også at vi ønskede at få nogle billeder af dette, samt vægten på din baby. Da vi kun ønsker at rette op på eventuelle problemer, så du som kunde får den bedste oplevelse.

Derfor er vi rigtig ærgelige over, at du istedet for at svare på vores henvendelse, efterfølgende er gået ind på trustpilot for at give os en dårlig anmeldelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os, når du istedet på et tidspunkt ønsker en løsning.

Bedste hilsener

Mega lækker vugge

Mega lækker vugge. Alt fungerer som det skal og blev leveret hurtigt.
Hvis vi skal være kritisk, så kunne vi godt tænke os en kæde til ophæng i kombipakken, så os med højt til loft har mulighed for at sænke vuggen lidt. (Dette hører nemlig med i andre producenters pakker)

13. oktober 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis