nikos happy tail Anmeldelser

4,8

Nikos happy tail sælger kun fantastisk produkter til vores bedste venner. Derudover så er servicen i top og leveringen er hurtig.

Det der gør det til en ekstra god oplevelse, er at Nikoline sætter ned og er på højde med hundene, hun opbygger tillid med de firebenede og bemærker signaler. Det at komme med Nikoshappytail er tr... Vis mer

Blev taget rigtig godt imod, og min hund fik den tid den havde brug for inden behandlingen gik i gang. Stille og roligt begyndte Nikoline at behandle og undervejs fortalte hun hvad hun lavede. H... Vis mer

Jeg har handlet hos Nikos happy tail flere gange. De har et bredt udvalg af godbidder og udstyr som altid er et kæmpe hos min bichon havanais på 15 måneder. Produkterne er fair prissat, Nikoline er... Vis mer

1. Dyrebutikk

nikos happy tail er en 100% danskejet webshop med passion for hunde. Vi sælger hundetilbehør og hundeudstyr til din hund.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

33 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God kvalitet

Fineste udstyr i god kvalitet

Svar fra nikos happy tail

Tusind tak for din anmeldelse 🤎

En ren fornøjelse at handle her!

En ren fornøjelse at handle her! Servicen og kvaliteten er helt i top. Kan klart anbefales til alle der mangler noget til hunden!

3. september 2023

Svar fra nikos happy tail

Tusind tak for din anmeldelse🤎 Vi er glade for at høre, at din oplevelse har været en fornøjelse!

Super god oplevelse

Super god oplevelse hos Nikos happy tail! Hurtig levering og produktet er i super god kvalitet og stemmer overens med billederne fra hjemmesiden - stor anbefaling herfra😄

Svar fra nikos happy tail

Tusind tak for din anmeldelse🤎 Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os! Og tak for anbefalingen!

Kan kun anbefale at handle her!

Kan kun anbefale denne hjemmeside! Flot og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Har lige fået leveret nogle godbider (min hund ELSKER dem) og en hundesele i den lækreste kvalitet.

Svar fra nikos happy tail

Tusind tak for din anmeldelse🤎 Vi er glade for, at du har lyst til at anbefale os til andre! Og fedt, at din hund er vild med vores lækre godbidder😍

I hvert fald ikke sidste gang jeg handler der!

Efter lancering af nikoshappytail, forelskede jeg mig straks i en af brandets egne seler. Jeg har nu afhentet prøvet det på min hun derhjemme, og den er SÅ lækker. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler der!

1. september 2023

Svar fra nikos happy tail

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at din hund er glad for produkterne🤎 Vi glæder os til at se dig igen på nikoshappytail.dk

5 ud af 5 stjerner!

Jeg har lige købt den sejeste sele til min hund, og hold fast hvor er jeg glad for den. Jeg bestilte den, og fik den ind af døren 2 dage efter. Kvaliteten er i top og det lever totalt op til forventningerne fra de lækre billede på hjemmesiden. 5 ud af 5 stjerner!

22. mai 2023

Svar fra nikos happy tail

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at mærke din begejstring omkring vores egne seler🤎