Nikkel-art.be Anmeldelser 1 867

4,7

Alles beantwoordde volledig aan onze verwachting! Super! Ook goed dat we voor alle zekerheid nog eens een simulatie kregen van hoe het zou worden!

Sympathieke hulp bij keuze. Mooie foto.Vlotte en snelle vervaardiging. Zoals beloofd ook correcte en vlotte levering die goed te volgen was via track and trace.

Zeer tevreden over het eindresultaat. We werden goed geholpen, en er werd tijd vrijgemaakt om onze wensen te vervullen. Daarbij was het product binnen 2 weken klaar en thuis afgeleverd.

Enorm veel keuze in de producten en de gewenste afwerking ervan. Onze bestelde canvas voldeed aan onze verwachtingen. Mooie kleur, precies zoals voorgesteld op de site. Levering ook in orde en zeer de... Vis mer

1. Tapetbutikk
  2. Gardinbutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Interiørarkitekt
  5. Maleributikk
  6. Plakatbutikk

Nikkel Art – gepersonaliseerde wanddecoratie op maat, rechtstreeks van de fabrikant. Bij Nikkel Art brengen we jouw muren tot leven met unieke printdecoraties die perfect passen bij jouw stijl en interieur. Al meer dan 15 jaar produceren wij hoogwaardige fotobehang, plexiglas schilderijen, aluminium prints, canvas schilderijen, glasschilderijen, tuinposters en nog veel meer – allemaal op maat gemaakt in onze eigen productiehal in België. Onze missie is om kunst persoonlijk te maken. Of je nu kiest voor een rustgevend landschap, een kleurrijk bloemenmotief, een zwart-wit foto of je eigen favoriete afbeelding – elk product wordt speciaal voor jou gedrukt met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze geavanceerde printtechnologie en zorgvuldig geselecteerde materialen garanderen we haarscherpe beelden, intense kleuren en een lange levensduur, zowel binnen als buiten. Bij Nikkel Art combineren we vakmanschap met creativiteit. Ons team van experts begeleidt je graag bij het kiezen van het juiste materiaal, formaat en design, zodat jouw interieur of buitenruimte precies de sfeer uitstraalt die jij wilt creëren. Onze klanten waarderen vooral: Producten op maat – van formaat tot motief, volledig aanpasbaar. Premium kwaliteit – professionele prints met perfecte afwerking. Snelle levering – elk product wordt in eigen atelier vervaardigd en zorgvuldig verpakt. Duurzame materialen – milieuvriendelijke inkten, recycleerbare basismaterialen. Uitstekende klantenservice – persoonlijk, transparant en oplossingsgericht. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor, keuken of tuin wilt verfraaien, bij Nikkel Art vind je de ideale wanddecoratie voor elke ruimte. Laat je inspireren door duizenden motieven uit onze beeldbank of upload je eigen foto voor een volledig unieke creatie. Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg – met lokale websites en klantenservice in meerdere talen. Bezoek onze website https://www.nikkel-art.be en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je interieur te personaliseren met stijlvolle wanddecoratie van topkwaliteit.

4,7

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

mooi tuinzeil

We zijn tevreden van ons grote tuinzeil.210 x 200.We hebben er een prachtige panter op laten zetten en het oogt heel mooi in de tuin en de details zijn helder en klaar

5. mars 2026

Zeer tevreden …

Was de eerste maal een bestelling bij dikke proficiat met resultaat
goede service vooraf
beloofd wat aangeboden is
correcte levering
Al de volgende bestellingen zijn bij Jullie

3. mars 2026