Nijmegen Outdoor Anmeldelser 44

4,7

Vriendelijk ontvangst en we waren er al eerder dan gepland. Paar keer contact gehad om te verzetten. Maar was totaal geen probleem. Aanrader!! Grt Jan en karin

Super leuke vriendelijke ontvangst met onze pv breng Nijmegen 🚌🚌🚌 Vooraf een goed contact gehad over de mogelijkheden . duidelijke uitleg en een geweldige tour met de e-chopper en cluedo gespeeld... Vis mer

Geweldige route door de Ooijpolder gereden. We kozen voor de route van 3 uur. Goede E-choppers en perfect geholpen door Joep en Ate bij het ophalen en inleveren. Echt een aanrader als je Nijmegen en o... Vis mer

1. Eventbyrå

Nijmegen Outdoor verzorgt actieve groepsuitjes in Nijmegen vanaf de Waalkade (centrum). Mogelijke activiteiten zijn E-Choppers, E-Steps, Bubbelbal, Archery Tag, Outdoor Lasergamen en Teambuildingsprogramma's onder begeleiding van professionele instructeurs

4,7

Enestående

Super leuke vriendelijke ontvangst met…

Super leuke vriendelijke ontvangst met onze pv breng Nijmegen 🚌🚌🚌
Vooraf een goed contact gehad over de mogelijkheden .
duidelijke uitleg en een geweldige tour met de e-chopper en cluedo gespeeld echt een mooie combinatie een aanrader voor mij een dikke 10

8. september 2024

Would highly recommend to anyone wanting a fun way to see some nature sights. Great induction from the member of…

Great induction from the member of staff. Friendly and spoke great English. Had an amazing trip on the e-choppers round the planned route. Only issue was google maps stopped the trip halfway round when we stopped for a drink and a bite to eat.

Never laughed as much while sightseeing. Would highly recommend.

5. april 2023

Slecht geregeld

Jammer…. Met een groep van 13 personen ongeveer een maand geleden geboekt. En bij aankomt waren er maar 5 van de 13 steps. Na ruim een half uur wachten en een hoop paniek van het personeel, eindelijk kunnen rijden.

2 sterren omdat het e-step rijden wel hee gaaf was, maar de rest eromheen was echt heel slecht!

12. november 2022
Logoen til Nijmegen Outdoor

Svar fra Nijmegen Outdoor

Dag Tijs,

Wat vervelend om te horen dat afgelopen zaterdag niet verliep zoals gepland. Ik kom graag met je in contact om te kijken naar een gepaste oplossing. Wij proberen het probleem in de toekomst graag te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Joep van Nijmegen Outdoor

Crossen door Nimma

Martrim gaf de instructies duidelijk en met humor, en we hebben een supertof ritje gehad! Aanrader!

7. september 2022

Steppen

Voor het eerst elektrisch gestept. Leuke ervaring. Goede uitleg vooraf. Ook nadien leuk onthaal. Zeker een aanrader

31. august 2022

Super leuke ervaring

Super leuke ervaring, de e-choppers rijden lekker en relaxt. Goede uitleg van te voren en ‘de ooij’ route is erg leuk om te doen.. echt prachtige natuur. Het is zeker een aanrader, ook verstandig om de 3uur tour te doen. Die was namelijk zo om!

31. august 2022

E-choppers

Dit was een erg leuke middag met de eshopper, martin en sander waren erg vriendelijk en behulpzaam met verzetten van afspraak. We hebben genoten.

30. august 2022

Top geholpen met een leuke tour

Martrim heeft ons super goed geholpen zowel telefonisch als ter plekke. De plek is moeilijk vindbaar maar als je er eenmaal bent wordt je top geholpen. De chopper rijdt lekker en Nijmegen kan goed verkend worden.

30. august 2022