Fijn product tegen een scherpe prijs. Met persoonlijke aandacht verpakt en Verzonden. Zelfs een handgeschreven bedankbriefje erbij. Hoe je met een klein beetje persoonlijke aandacht je k... Vis mer
Se hva andre synes
Contact met bedrijf prima in orde. Douchekop bevalt niet om volgende vier redenen: 1: verneveling zorgt in open badkamer voor waterballet 2: Je krijgt makkelijker water in je ogen 3: waterbespar... Vis mer
Ik heb met enige scepsis bij Niebla een waterbesparende regendouchekop gekocht omdat mijn huidige regendouche 16 ltr per minuut verbruikt. Was toch een beetje bang dat ik comfort zou inleveren en... Vis mer
Selskapet har svart
Goed product erg tevreden mee. Enkel werd er gezegd dat er een groene bezorging met een fietskoerier zou plaatsvinden. Werd echter met een ronkende diesel bestelbus geleverd. Voor mij geen proble... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Haal het wellness gevoel in huis met de beste energiebesparende douches! Door het innovatieve ontwerp, waarbij de waterstralen op elkaar botsen en vernevelen, verbruiken ze slechts 5 tot 5,5 liter water (en verwarmingskosten) per minuut. Dat is 30% minder dan een reguliere ‘waterbesparende’ douchekop en 60% minder dan een normale douchekop. Daarom verdien je de waterbesparende douchekop zo terug. Niet tevreden? Geld terug.
Kontaktopplysninger
Vechtplantsoen 20, 3554 TB, UTRECHT, Nederland
- 030 - 781 0041
- info@niebla.nl
- niebla.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is prima bezorgd op het afgesproken…
Het is prima bezorgd op het afgesproken moment. En het is een geweldig douche!
Zeer tevreden.
Prima product en goede service
Prima product en goede service. Snel verzonden. Helaas niet met de fietskoerier, maar alsnog snel bezorgd. De douche kop bevalt goed, verbruikt veel minder water dan de vorige, maar zonder verlies aan comfort.
De douchekop is boven verwachting goed.
De douchekop is boven verwachting goed.
Je leest vaak verhalen over dat iets goede is en als.je het zelf dan koop valt het tegen.
Dat is met deze aankoop niet hij was zelfs beter, lekkerder dan ik had gelezen.
Ook netjes gebeld dat de levering vertraagd was.en een net persoonlijk kaartje er bij, toen hij een dag later in de bus lag.
Geen bla, bla, koop Niebla!
Goede, informatieve en wervende site. Snelle en correcte levering.
Makkelijke plaatsing. Bijzondere en positieve ervaring van de waterbesparende manier van douchen. Wij vinden het de aanschafprijs, mede door de bijdrage aan ons milieu ten volle waard.

Svar fra Niebla
Comfortabel douchen voor weinig 😎
Ik heb de douchekop ontvangen maar wil…
Ik heb de douchekop ontvangen maar wil deze terugsturen ivm dubbele bestelling. Inge geeft al sinds juli geen gehoor en ook zit er geen retourformulier bij. Zeer teleurstellend dit en ben het nu echt zat. Als bedrijf zijnde moet je toch netjes kunnen afhandelen ook al is het vervelend als er iets teruggestuurd moet worden.
Voor een besparende douchekop een mooi…
Voor een besparende douchekop een mooi resultaat. Even wennen aan de niet te voorkomen consessies in beleving.
Correct.snel en vriendelijk
Waterbesparende douchekop besteld en deze werd per milieuvriendelijke fietskoerier (!) bezorgd op het afgesproken tijdstip.
Prima website en snelle levering
Prima website en snelle levering. De douchekop zelf is ook zuinig en douched daarnaast ook helemaal prima.
nu een half jaar in gebruik en het…
nu een half jaar in gebruik en het bevalt uitstekend. Was de eerste weken wel wennen maar nu 'voelt' het voor iedereen of het nooit anders is geweest.
Fijne douchekop
Fijne douchekop, voldoende straal water, mooi ontwerp, goede levering, lekker zuinig, goed voor de aarde en de portemonnee.
Geweldig
Hallo Inge,
Gisteren de doucheset ontvangen en gelijk geïnstalleerd. Wilde verrassen maar vergeten de oude douchestang op te ruimen. Vrouw vanochtend als cadeautje als eerste onder de douche. Daarna hoorde ik dochter onder de douche, was voor mij het spannendste moment.... wat zal ze zeggen mede vanwege haar lange haar. Ik vroeg of het beviel en een gelukzalig JAAAAA kwam door de deur naar buiten. Het is heerlijk zacht. Ook vrouw zelfde reactie. Ik vanmiddag zelf geprobeerd en inderdaad heerlijke douche. Echt heerlijk. Over die besparingen... Ik heb een 200 liter buffervat en ik heb de kachel nu na 3 douchebeurten nog niet aan horen slaan...
Groetjes Piet en zijn blije gezin
Perfect geweldige service.
moooi en ik hoop een reële besparing
Fijne verpakking
Fijne verpakking, geen overbodig karton, vriendelijk kaartje erbij! Top!
Prima douche
Prima douche, even uitvogelen hoe hoog je de douche kop boven je hoofd zet, en dan merk je niet meer dat je maar 5 l p/m gebruikt. Goed gevoel.
Prima product!
Topservice en goede beschrijvingen
Topservice en goede beschrijving van de producten en zelfs nog een handgeschreven kaart.
Super producten voor een goede prijs
Super producten voor een goede prijs. Alleen de levering duurde wel erg lang (week ongeveer) terwijl er stond 3 dagen en er was gezegd komt tussen 17:30-22:00 maar kwam rond 13:00
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.