Nicemobil Anmeldelser

2,7

Nicemobil gir den dårligste kundeservicen til sine kunder, aldri kommer med noe logisk svar, og bruker den verste App applikasjon viser ingen detaljer og ingen spesifikk faktura profil i appen. eSIM o... Vis mer

Jeg ble kunde i november. Etter en måned kunne jeg ikke logge meg inn på appen. Fikk beskjed om at kontoen eksisterte ikke. Via chat, lovet de å fikse problemet. Fire ganger mellom midten av desembe... Vis mer

NiceMobil gir villedende informasjon ved bestilling av abonnement. Abonnementpris som vises på hjemmesiden vises som pris per måned men dette stemmer ikke – man betaler for kun 30 dager – ikke for e... Vis mer

Jeg klarte å bytta abonnement for tidlig som resulterte i at jeg betalte 2 ggr. Dette var min feil siden det står på bytte av abonnement, men jeg ikke klarer å lese. Jeg sendte inn en endringsønske at... Vis mer

1. Teleselskap

NiceMobil er inngangsbilletten til ditt billige mobilabonnement! Du laster ned appen og bestiller det abonnement som passer deg best. Du kan få eSIM rett på mobilen eller bestill et fysisk SIM-kort. Alt er opp til deg! Både eSIM og SIM-kort aktiveres helt enkelt sammen med oss i appen. Som en innovativ aktør, leter vi etter de beste digitale løsningene for deg, til en billig penge! Vi har lavere priser, ingen faktura, kredittsjekk eller bindingstid. Et enklere tilbud – helt billig.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Billigst og mest for pengene

Billigst og mest for pengene, kjekk app som viser alt av nødvendig informasjon. Eg anbefaler å bytte til Nicemobil, spar nokre tusenlapper 😎👍

16. juni 2023

Tuuuuuuuusen takk, Arne :) Det var hyggelig tilbakemelding

Stort sett fornøyd

Stort sett fornøyd, men litt dårlig dekning rundt omkring. Spesielt hvis man oppholder seg i en kjellerleilighet. Da kan dekningen forsvinne helt.

8. juni 2023

Svar fra Nicemobil

Hei Jørn. Godt å høre at du stort sett er fornøyd. Hvis du tar kontakt med kundeservice hos oss, kan det være de har noen triks for å hjelpe deg med å utbedre dekningen :-)

Veldig fornøyd

Har vært kunde her en god stund nå og bare hatt positive opplevelser så langt. God pris, hyggelig kundeservice og god dekning.

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Richard:-) Det setter vi stor pris på!!

Fungerer helt ok

Fungerer helt ok . Sliter med wifi i Norden.

5. juni 2023

Svar fra Nicemobil

Hei Milja. Anbefaler deg å ta kontakt med kundeservice hos oss som eventuelt kan hjelpe deg!

Er utrolig fornøyd med Nicemobil!🤩 Har…

Er utrolig fornøyd med Nicemobil!🤩 Har allerede fortalt flere av mine venner om det!😃

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Elias:-) Det setter vi stor pris på! Vi lanserer snart en nyhet som gjør at du kanskje får litt belønning for å anbefale til venner ;-) Så følg med!

Lav pris er bra

Lav pris er bra, tungvint å bli kunde hvis man er lite kjent med data.

Svar fra Nicemobil

Hei Egil. Takk for tilbakemeldingen din! Vi jobber hver dag for at det skal bli så enkelt som mulig å bli og være kunde, så gi oss gjerne konkrete tilbakemeldinger på hvordan vi kan gjøre det lettere :) Fornøyde kunder er svært viktig for oss og vi vil tilpasse produktet for dere.

Enkelt

Enkel, billig og bra.

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Eddie:-) Det setter vi stor pris på!!

Helt greit abonnement som

Helt greit abonnement som, i motsetning til andre, setter prisen ned :-)

8. juni 2023

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Det setter vi stor pris på!!

Enkelt og rimelig mobilabonnement

Enkelt og rimelig mobilabonnement. Noe var litt vanskelig med appen (mulig det var brukerfeil 😊), men etter det har det fungert veldig bra. I starten var det kun mulig med ett simkort pr abonnement, men det ble endret etterhvert.

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Nina :-) Det setter vi stor pris på!!

Fornøyd

Fornøyd, bra pris

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Isak :-) Det setter vi stor pris på!!

Enkelt og oversiktlig

Enkelt og oversiktlig. Markedets rimeligste abonnement for mitt behov.

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Hilde :-) Det setter vi stor pris på!!

Enkelt og greit abonnement

Enkelt og greit abonnement. Det eneste negativet for min del er at data roll over gjelder kun en måned, dvs. hvis jeg ikke bruker data i 2 måneder for jeg kun en måned godskrevet.

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for tilbakemelding, Gabor :-) Det setter vi stor pris på!

Billig og enkel

Billig og enkel. Null stress :)

Svar fra Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Niwiz :-) Det setter vi stor pris på!!