1. Onlinemarked

Ontdek Mysterie Boxen & Voordeel Pakketten! Dé specialist in verrassende mixdozen en mystery boxen. Of je nu kiest voor de spanning van een mystery mixdoos of een classic box met vertrouwde merken – bij ons vind je altijd een box die bij jou past. Mix&Match – een trotse formule van Next Trading B.V.

4,6

Enestående

Geweldige shop

Heb de speelgoedbox xl besteld.
Kwam de box tegen en dacht dat is leuk voor kerst voor me neefje en nichtjes.
Heb een neefje en nichtjes van 3,
Nichtjes van 6 en 10.
Dus ver uit elkaar, maar er zit echt voor allemaal wel iets in.
De website was offline.
Maar kreeg meteen een berichtje dat ze het handmatig konden doen.
Erg fijn en netjes.

4. november 2025

Favo webshop

Hier al vaker besteld en ontzettend blij weer met mijn bestelling!
Leuk om voor jezelf te bestellen of voor iemand als kado te bestellen!

22. oktober 2025

Ik heb 2 pakketen besteld speelgoed…

Ik heb 2 pakketen besteld kerst speelgoed pakket en XL pakket.
Alleen al de ervaring van het open maken is geweldig. Toen ontdekte wij ook nog eens 2x super wings in het pakket. Ons zoontje is dol op super wings maar lastig te krijgen, heb even een vreugde dansje gedaan.

Onwijs leuke dingen,
Voor cadeautjes of leuk voor de verkoop. Jongens meisjes alles door elkaar en voor elke leeftijd tot ongeveer 12 jaar wat leuks. Ons zoontje was gelukkig buiten spelen anders had die alles willen hebben.

Meeste producten is de verpakking nog perfect van. Je krijgt heel veel voor heel weinig. Ik ben al weer terug gegaan om toch nog 1 pakket te kopen. En kom zeker vaker terug. Ook het contact is heel fijn.

Zeker moeite waard. Voor iedergeval de speelgoed pakketen. Rest "nog" geen ervaring mee

19. oktober 2025

Top gasten

Top gasten! Wil je de juiste invulling voor jouw behoeft, dan moet je hier zijn. Ik pluk er iedere dag nog steeds de vruchten van!

26. januar 2024

Blij met Next Trading

De mannen van Next Trading zijn heel creatief, ze hebben telkens nieuwe producten om iemand blij mee te maken. Assortiment wordt steeds breder, levering is snel en netjes ingepakt!
Blij met de spullen die ik bij ze gekocht heb, dikke aanrader!

17. januar 2024

levert goede producten en snel

Ik heb een elektrische flessenopener van Next Trading gekocht via Bol. Deze kwam razend snel, en was exact wat ik verwacht had, en geen goedkoop prul of zooi.
Goed kwaliteit product, snel levering.

14. oktober 2023

Prima service

De jongens van Nexttrading denken creatief met je mee om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen die het camera-toezicht soms stelt. Daarbij is niets hun te veel.

6. oktober 2023

Zeer tevreden

Ik ben heel blij met de snelle verzending, top communicatie en goede service! Bedankt.

28. august 2023