Nextdrive Køreskole Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I found the school through Facebook and after reading the comments I was sure I found the right school and I was not disappointed. My instructor; Thue, was a great guy with absolute knowledge over the... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan virkelig anbefale Nextdrive køreskole! Mit forløb tog kun omkring 2 måneder, og jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Min kørelærer var virkelig god til hurtigt at finde tider... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Trafikkskole

Skrevet av virksomheten

Køreskole i Slagelse, Sorø, Ringsted og Holbæk Du kan køre i Tesla, VW ID3, Peugeot 108. Slagelse køreskole med fornuftige priser. Kørekort til bil i manuelt eller automat gear, generhverv, kørsels forbud og ombytning af udenlandsk kørekort. Alm hold, Lyn hold, ene undervisning, kode 78, kode 148 Undervisning på dansk eller engelsk i Slagelse køreskole. Kørsel i weekender muligt Færdselsrelateret førstehjælps kursus

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

33 anmeldelser i de siste 12 månedene

Den bedste køreskole

Den bedste køreskole, rigtig hurtigt, sjov og søde kørelærer, består første gang, ⚡️⚡️⚡️

17. september 2026

Svar fra Nextdrive Køreskole

Tak for din positive anmeldelse. Det har været en fornøjelse at have dig med på holdet hos os. Endnu engang stort tillykke med kørekortet. Pas rigtig godt på dit kørekort😀.

Next drive

Bedste kørerlærer. Jeg har dumpet mange gange så skiftet. Jeg til ham så bestå jeg.

16. september 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Very good driving school with…

Very good driving school with supportive instructor. It was first time i ever touched thr car. It was a great experience.

28. august 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I would like to sincerely thank the…

I would like to sincerely thank the Next drive and my instructor Senthil for their excellent support and guidance throughout my driving lessons.

A special thank you to my instructor for patiently teaching me the Danish driving rules and making sure I understood not only how to drive, but also how to drive safely and confidently according to the rules in Denmark.
I really appreciated the flexibility with the lesson schedule, which made it much easier for me to arrange practice sessions around my other commitments. The lessons were always helpful, practical, and adapted to my learning needs.
I highly recommend Next drive to anyone looking for a professional, patient, and supportive place to learn driving in Denmark.

Thank you for all your help, patience, and encouragement!

27. august 2026

Bedste køreskole

Bedste køreskole. Kan klart anbefales

19. august 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en god oplevelse med…

Jeg har haft en god oplevelse med undervisningen, som kombinerer teori og praktisk træning på en god måde. Der er fokus på sikker kørsel, praktiske færdigheder og forberedelse til prøven. Jeg har også været glad for fleksibiliteten og muligheden for at tilpasse tiderne. Min kørelærer har været imødekommende, tålmodig og god til at forklare tingene undervejs, hvilket har gjort det nemmere at føle sig tryg og udvikle sig som bilist. Alt i alt et godt og lærerigt forløb.

10. august 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var en meget god oplevelse

Det var en meget god oplevelse, Shentil var meget rolig og det var rart at køre med ham. Han er meget forståelig.

3. august 2026

God oplevelse

God oplevelse, fik mig gennem hele forløbet fra start til slut

28. juli 2026

Very fantastic

Very fantastic. He takes his time to teach the student and he’s very patient with the students

27. juli 2026

et var en rigtig dejlig oplevelse

et var en rigtig dejlig oplevelse

23. juli 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var en god kørerskole

Det var en god kørerskole, med meget god læring, jeg anbefaler Nextdrive da jeg fik lært alt jeg skulle lærer og fået kortet hurtigt.

22. juli 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nextdrive er et rigtig godt sted at…

Nextdrive er et rigtig godt sted at tage kørekort. Læren underviser godt og der bliver svaret på alle spørgsmål. Det er både hyggeligt men også seriøst på samme tid. Man kommer hurtigt igennem.

12. juni 2026

Rigtig god køreskole

2. juni 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig sød kørelærer hjælper dig…

Virkelig sød kørelærer hjælper dig igennem det hele.

1. juni 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kørelære lære meget og forståenede…

God kørelære lære meget og forståenede kan klart anbefale

21. mai 2026

Rigtig god kørerskole

Det er en rigtig god kørerskole, man kommer hurtigt igennem, hyggeligt og seriøst på sammentid. Hvis du ville have kørekort hurtigt, nemt og ved første gang, så skal du tag dit kørekort hus nextdrive.

8. mai 2026

Et godt valg

At tage kørekort hos Nextdrive er et rigtig godt valg. Der er gode undervisningsmetoder, læreren forklarer tingene som er til at forstå, god til at svare på spørgsmål og er meget fleksibelt når det gælder tider.

24. april 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har været glad for forløbet og jeg…

Jeg har været glad for forløbet og jeg bestod begge prøver 1 gang

24. april 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Next Drive. Min kørelærer var altid positiv, glad og utrolig behagelig at snakke med, hvilket gjorde undervisningen både tryg og hyggelig. Jeg følte mig godt vejledt hele vejen igennem forløbet, og det gjorde en stor forskel for min selvtillid bag rattet. Kan klart anbefales!

23. april 2026

Hurtigt fornemt

Hurtigt fornemt, god lærer

17. april 2026

Hilsen
Senthil
Nextdrive køreskole

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv