Hej Birthe,
Jeg er rigtig ked af at du har oplevet problemer med opsætningen af din Smart Tracker og at det ikke har været til at få op og køre. Det skal vi naturligvis have fundet en løsning på! 😊
Vores kundeservice afdeling har med det samme kontaktet dig omkring dette, men vi har desværre ikke modtaget et svar fra dig endnu.
Hvis ikke du har modtaget vores mail vil jeg stærkt anbefale at du kontakter vores kundeservice afdeling på service@nexsmart.dk.
Så sidder vi klar til at finde en løsning til dig.
Normalvis kan man blot installere den tilhørende Smart Life applikation, fjerne papiret fra trackerens batteri, holde den lille knap inde i ca. 3 sekunder til man hører et bip. Så vil den automatisk koble sig til når man trykker ”Add Device”, hvis ellers man har WiFi og Bluetooth slået til på sin telefon.
Hvis man oplever besvær med dette, kan det skyldes en fejl under opsætningen, eller en defekt Smart Tracker. Skulle der være tale om et defekt produkt, vil vi naturligvis med glæde sende dig en ny Smart Tracker.
Til sidst, vil jeg minde dig om at du har 100 dages fuld tilfredshedsgaranti, også selvom produktet har været taget i brug.
Du kan derfor altid kontakte os igen, hvis du ønsker at gøre brug af din returret.
Vi ser frem til at høre fra dig så vi kan få løst dine problemer. 😊
NEXSMART