Selskapet har svart
Fijne, directe en motiverende begeleiding op de weg naar mijn streefgewicht. Het is een manier van afvallen die ik goed te doen vond. Geen rare ingrediënten en heerlijke recepten.
Goed geholpen en Binnen 10 weken op mijn streefgewicht!
Selskapet har svart
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Skrevet av virksomheten
Van Welderenstraat 23, 6511 MB, Nijmegen, Gelderland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed geholpen en Binnen 10 weken op mijn streefgewicht!

Svar fra NewFysic - Nijmegen
ik ben tevreden ik ben blij sta inmiddels op mijn bereikte gewicht al een aantal jaren ja super super dankzij jullie en natuurlijk mijn begeleidster Karin

Svar fra NewFysic - Nijmegen
Fijne consulente. Het heeft mij goed op weg geholpen naar een gezonde leefstijl

Svar fra NewFysic - Nijmegen
In 2.5 months I went from 73.8 kg to 61.8 kg! A loss of 12 kilos. And of course Carin in Nijmegen is super motivating and just the best. I feel good and look great!
Fantastische begeleiding door Carin, het is helder en duidelijk wat je wel en niet moet eten. Goed vol te houden door de supplementen. Je krijgt er weer energie door! Geen moeilijke recepten maar makkelijk te maken en nog lekker ook!
Ook naar de persoon zelf word gekeken wat reëel is hoeveel iemand moet afvallen.
En niet onbelangrijk nog betaalbaar ook! Top!

Svar fra NewFysic - Nijmegen
Ik ben heel goed begeleid, ik vind het eten lekker, en het is zo vrij makkelijk om af te vallen.
Ik ben ambassadeur en ben erg enthousiast over de methode. Vooral de recepten zijn heerlijk! het eten is erg goed in te passen met een gezin en een druk bestaan. Het wekelijkse bezoek aan mijn coach is fijn, merk dat ik die stok achter de deur toch nodig heb. Als je wat kilo’s kwijt wilt raad ik het zeer aan!
Fijne, directe en motiverende begeleiding op de weg naar mijn streefgewicht.
Ik ben heel gelukkig dat ik mijn streef gewicht heb gehaald.
Nog nooit heb ik een nieuwe levens stijl gehad waar ik lekker kon eten en afvallen. Heerlijke recepten, duidelijke richt lijnen en een zeer professionele begeleiding. Prima ik ben zeer tevreden.
Ik ben nu bijna 20 kg kwijt dankzij een geweldige coach Carin Wilmink. Heb er wel een jaar over gedaan maar er lag totaal geen druk op gelukkig. Ze geeft goede adviezen in een heel ontspannen sfeer. Ik zou New Fysic iedereen aanraden die wat beter in hun vel willen zitten. En een gezonde leefstijl wilt iedereen toch?
Ik ben inmiddels al 31 kilo afgevallen met behulp van NewFysic en mijn coach Carin Wilmink bij vestiging Nijmegen.
Ik kan iedereen die op een gezonde manier wilt afvallen NewFysic aanraden!
Mijn ervaring met New Fysic
Alles loopt wel goed, maar aanvankelijk had Carin weinig oog voor mijn specifieke situatie nl. dat ik een stoma heb. Ik kan ook geen sterk gekruid voedsel eten.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.