Marjan van New fysic Eindhoven is mijn steun en toeverlaat in mijn “afval” en op gewicht blijven traject! Veel leuke verassende recepten, het hele gezin kan meedoen. Ennn heeell belangrijk : geen hon... Vis mer
Selskapet har svart
Eindelijk heb ik een dieet gevonden, waarbij ik echt ben gaan afvallen. En daar ben ik al echt trots op. Het is meer een aanpassing van eetgewoonten in plaats van dat je jezelf echt moet pijnigen... Vis mer
Selskapet har svart
Bij New Fysics Eindhoven wordt je goed en vooral eerlijk en vriendelijk ontvangen en begeleid! Ze motiveren je en ondersteunen je tijdens het proces! Top!
Selskapet har svart
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Skrevet av virksomheten
De Stadspoort 16, 5611 GZ, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede coaches begeleiden je op een fijn gemotiveerde manier
Ik ben een aantal weken geleden begonnen bij new fysic eindhoven maar omdat zij daar nu geen personele bezetting kunnen regelen weer gestopt.
Ik had telkens wisselende gezichten, er was 0 flexibiliteit in het verzetten van een afspraak. Ze waren telefonisch en via mail niet te bereiken. Heb uiteindelijk via het hoofdkantoor contact gehad en de enige oplossing die ze me boden was een online vervolg.
Als ik vooraf had geweten dat het wekelijks inplannen van een afspraak niet of zeer moeilijk was. Was ik nooit begonnen daar. Ze hadden mij hier vooraf over moeten informeren. Nu zat ik zonder supplementen en zonder weekmenu waardoor het voor mij onmogelijk was om mijn dieet door te zetten.
Begin hier dus niet zoals zij geen vaste personele bezetting hebben!

met dingen te ontzeggen.
De recepten zijn eenvoudig te maken en door regelmatig kleine porties te eten heb je eigenlijk geen of weinig honger.
Wekelijks is er een coachgesprek bij Marianne. Ze is enthousiast en helpt op een hele fijne manier je aan te moedigen. En ga je ff een keer in de fout, helpt ze je te kijken welke keuzes je de volgende keer ietsje anders kunt maken.

Svar fra NewFysic - Eindhoven
Marjan van New fysic Eindhoven is mijn steun en toeverlaat in mijn “afval” en op gewicht blijven traject! Veel leuke verassende recepten, het hele gezin kan meedoen. Ennn heeell belangrijk : geen honger gevoel!
Echt een aanrader ❣️

Svar fra NewFysic - Eindhoven
Super goed geholpen en leuk contact! Ook fijne tips gekregen.

Svar fra NewFysic - Eindhoven
Ellen van filiaal Eindhoven is echt een geweldige coach. Aandacht voor de menselijke kant en een hele warme en hartelijke vrouw!

Svar fra NewFysic - Eindhoven
Goede en persoonlijke begeleiding met een goed resultaat

Svar fra NewFysic - Eindhoven
Heb meerdere afslankmethodes gedaan, maar deze is toch wel een van de makkelijkste. Je eet voldoende, geen hongergevoel. Heb je een keer een etentje ofzo dan kun je dit makkelijk oplossen. Het werkt uitstekend. Ik heb veel online gedaan en tussendoor een keer een vestiging bezocht.
Prima en supergoed te volgen en fijne begeleiding. Erg tevreden!
Kan nu weer maat 38 aan en daar ben ik heel blij mee!
Door de jaren heen heb ik vele verschillende (crash-) diëten gedaan, maar nooit m’n weg kunnen vinden in een gezond eetpatroon. Dit is met NewFysic echt heel anders! Fantastische begeleiding, staan altijd voor je klaar en een geweldig resultaat in een korte periode. Wat ik zo fijn vind is dat je een schema op maat gemaakt krijgt, je vragen kunt stellen hoe je met moeilijke momenten om moet gaan en dat de begeleiding heel persoonlijk is. Dat is wat NewFysic écht een nieuwe manier van leven maakt, absoluut geen honger, gewoon (mee) kunnen eten en steeds meer plezier krijgen in nieuwe recepten ontdekken. Ik ben nog steeds heel blij dat ik twee maanden geleden ben binnengelopen om aan dit traject te beginnen en ik raad het absoluut iedereen aan die op een gezonde en verantwoorde wijze aan een andere levensstijl aan willen gaan!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.