Selskapet har svart
Goed programma vol te houden voor een ieder. Begeleiding ook goed. Bij mij persoonlijk ging het zeer langzaam wat overigens ligt aan een zeer slechte stofwisseling en niet aan NF
Selskapet har svart
Op weg naar een gezonde leefstijl met NewFysic: begeleiding is heel fijn en Marleen geeft veel tips voor lekkere recepten en goede uitleg over de supplementen. Het gebruik van de app is heel makkelijk... Vis mer
Wekelijks effect en een coach die met me meedacht/meedenkt. Dat heeft een goed gevoel. Soms best lastig en krijg je toch ondersteuning. Jammer dat de prijzen halverwege het traject werden verhoogd.
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Skrevet av virksomheten
Dorpsstraat 130a, 2992 BE, Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
fijne coach die mij inspireerde om vol te houden. geen oordeel, gewoon: je bent goed bezig.

Svar fra NewFysic - Barendrecht
De vriendelijke ontvangst bij het eerste bezoek gaf meteen een betrouwbaar gevoel. Het resultaat met het gebruik van de supplementen is super, terwijl je toch heerlijk kunt eten. Ik ben inmiddels een tevreden slanke klant!

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Na veel pogingen zelf, toch hulp gezocht en geaccepteerd! Fantastische begeleiding en uiteindelijk goed resultaat ruim 15 kg minder! Natuurlijk ging het met ups en downs, maar het is goed vol te houden! Nogmaals veel lof en waardering voor de kundige begeleiding van Debby! Zij sleepte me soms letterlijk door de kilo’s heen ;-)

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Heel erg blij met New Fysic, dacht dat de kilo ‘s er niet meer af zouden gaan. (57jr) . Maar ik ben zo blij dat het toch gelukt is . Hele fijne begeleiding, en erg flexibel in de afspraken ivm mijn werk .

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Fijne en gezellige begeleiding, het afvallen boekte snel resultaat en prima vol te houden.
Lekkere recepten.

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Goed programma vol te houden voor een ieder. Begeleiding ook goed.

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Geen honger gehad en lekker gegeten.
Was super goed vol tehouden.
Goed advies en leuke dames.

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Vriendelijk personeel ..altijd even vriendelijk proberen altijd even tijd voor je te nemen goede begeleiding ik geloofde er eerst niet zo in dat t zou werken maar heb goede resultaten geboekt en ook goede tips v hun gehad vaak
wat ik wel jammer vind dat is t dat t wel prijzig is m'n kilo's gingen goed ...m'n prtomonee werd ook wel dunner (grapje)
Ik ben nu aan t afbouwen hoop dat t stabiel blijf en zoniet zal ik zeker bij hun terug komen al is t niet goedkoop ...t is gezond en t werkt echt ...aan. t personeel aan Barendrecht..liefs van mij en kom wel ff langs voor n bakkie

Svar fra NewFysic - Barendrecht
De persoonlijke en positieve begeleiding heeft mij geholpen mijn streefgewicht te behalen.
Superblij!

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Ze hebben mij goed geholpen! Ik voel me nu veel beter in me vel zitten. Ik ben dank zij hun 14 kilo afgevallen. Ben erg trots op me zelf.!

Svar fra NewFysic - Barendrecht
34 kilo afgevallen in een redelijk korte periode en goed vol te houden. Ik voelde me geen 1x verplicht om iets te kopen en kreeg helemaal niet het idee dat er aan me verdiend moest worden.

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Eerst onder begeleiding van Marleen nu van Debbie. Bekwaam, verstand van zaken en helpen je weer op de rit als je die weer eens kwijt bent. Lekkere recepten, goed en haalbaar voedingsplan. Een uitstekende stok achter de deur!

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Gestelde doelen zijn op een redelijk makkelijke manier te halen. Je wordt goed begeleid.

Svar fra NewFysic - Barendrecht
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.