Ik ben op een hele fijne en gezonde manier 12 kilo afgevallen ondanks dat ik vegetarisch eet. Juist door gedurende de dag beter en meer te eten voorkwam ik het snaaien 's avonds en dat maakte het vers... Vis mer
Se hva andre synes
Ze maken waar wat ze beloven maar het vraagt wel enige discipline. Alleen maar goede ervaringen.
Selskapet har svart
Mij ondersteuning gegeven waar ik wel eens de moed liet zakken. Fijne klik met de medewerkers. Dat vind ik heel belangrijk. Goede tips om direct toe te kunnen passen. Wel iets te laat met schakelen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
Skrevet av virksomheten
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Kontaktopplysninger
Van Baerlestraat 82, 1071 BB, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
- +31883230002
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ze maken waar wat ze beloven maar het…

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Fijne begeleiding van Gwenny tijdens het afvallen
Gwenny is een lieve vrouw die duidelijk alles uitlegt. Het programma werkte goed voor mij en ik ben blij met het behaalde resultaat. Ik mocht best veel eten dus het is goed vol te houden. Op het laatst bleef ik een beetje hangen. Voor mij een reden om te stoppen en proberen dit gewicht vast te houden.

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Ze weten je toch goed te motiveren
Ze weten je toch goed te motiveren, daardoor lukt het afvallen ook gewoon.

7 weken 10,4 KG Minder
7 weken 10,4 KG! Dank Marleen 🙏

Glp een wondermiddel?
Mij ondersteuning gegeven waar ik wel eens de moed liet zakken.
Fijne klik met de medewerkers. Dat vind ik heel belangrijk.
Goede tips om direct toe te kunnen passen. Wel iets te laat met schakelen naar hogere dosis glp. Dat was omdat ik ook snel last krijg van gal aanvallen.

Mijn eerste keer
Het was mijn eerste keer dat ik een dieet volgde , het is heel simpel en makkelijk je hebt geen honger en je mag eigenlijk heel gevarieerd eten. De begeleiding en de stok achter de deur motiveert je ook.
Mijn coach Marleen is echt topper

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Prettige wijze van afvallen om op gezond gewicht te komen.
Het personeel is kundig en denkt met je mee over de juiste manier van afvallen om op een gezond gewicht te komen.

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Beste manier om weer blij te worden met jezelf
Fijne begeleiding, geen oordeel en altijd gemotiveerd om je te helpen met het behalen van je doel!

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Altijd fijn om wekelijks enthousiast…
Altijd fijn om wekelijks enthousiast gemaakt te worden😀

Superblij met New Fysic!
Ik heb jarenlang geprobeerd af te vallen en op gewicht te blijven. Ik deed veel aan HIIT-training en rende drie keer per week. Helaas bleef mijn gewicht hetzelfde, omdat ik te weinig at of de verkeerde dingen at. Ik besef nu dat een eiwitrijk dieet erg belangrijk is. In het begin was ik bang dat ik te snel zou afvallen en ook spiermassa zou verliezen, maar bij New Fysic val je echt af op een gezonde en verantwoorde manier. Ik ben superblij dat ik hier terecht ben gekomen en zou het iedereen aanraden!

Zeer deskundig
Ik heb een zeer goede ervaring met Ellen van Soest van New Fysic op de van Baerlestraat. Zij heeft mij geholpen gewicht te verliezen en bij te staan toen ik de diagnose borstkanker kreeg. Mede door Ellen ben ik positief gebleven en heb een gezonde levensstijl ontwikkeld. Ik had het zonder haar niet gered. Ik hoop dat Ellen snel terugkeert.

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Op 10 februari 2024 ben ik begonnen met…
Op 10 februari 2024 ben ik begonnen met newfysic, en Geertrui Bosse heeft mij zo ontzettend enthousiast en geweldig gecoacht. Ik voelde me erg fijn bij en de uitleg die Geertrui gaf heeft mij enorm gesteund in het afval proces. Inmiddels ben ik nu 16 kilo afgevallen en kan ik geen afscheid nemen van het dieet en de producten.Ik raad het iedereen aan. Heel erg bedankt Geertrui voor alles we zien elkaar snel als ik weer kom wegen.
Veel groet Natascha

Super helemaal top
Ga iedere week vooruit en het weeg moment wat trouwens niet verplicht is is een extra stimulans ik ga als een speer en hoef er eigenlijk niks voor te laten ik denk dat veel mensen daar mee de fout ingaan anders eten is wat anders dan niks mogen

Een gezonde levensles
Van een emotie eter naar een gezonde levensstijl. Het beste besluit van het afgelopen jaar. Ik ben in 10 weken tijd 10.5 kilo afgevallen op een gezonde manier. Met de bekende stok achter de deur is het iedere week een uitdaging om naar toe te werken en naar uit te kijken. Met mijn power coach Eveline die mijn iedere week die extra motivatie en complimenten en de beste adviezen gaf. Ondanks dat ik nu op mijn gewicht ben blijf ik toch doorgaan met die stok achter de deur om de motivatie vast te houden.

Over een levensveranderende ervaring
De begeleiding door NewFysic was enorm effectief. Het wekelijkse wegen, de supplementen, de aandacht, het vertrouwen in mijn kunnen, dit alles droeg bij aan een zekere moed, aan een vastberadenheid en aan het vuur van de volharding. Ik viel over een periode van 9 maanden 26 kilo af, veranderde vanbinnen en vanbuiten, werd jonger dan ik feitelijk ben, vitaler, levendig en vrolijk. Mijn dank is groot. Nu, nu ik moet stabiliseren heb ik het moeilijker dan tijdens het afvaltraject zelf, deze fase is er een van zoeken.

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Ondanks dat het afvallen dit keer…
Ondanks dat het afvallen dit keer langzaam ging, is de feedback en hulp van mijn fantastische coach de rede om door te gaan en het vol te houden.
Ik ben super tevreden over NewFysic en wil het iedereen aanraden

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Ik was bij New Fysic,op de juiste plek om af te vallen.
Ik ben bij New Fysic, geweldig begeleid, door Ellen van Soest en soms door Sabine.
Hele kundige en lieve dames.
Ook zijn jullie producten geweldig.
Ik fan dan ook een tevreden klant.

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Mijn vaste consulente denkt mee met…
Mijn vaste consulente denkt mee met leefwijze en teis patroon.
Daardoor goede tips om op gewicht te blijven of er weer op yerug te komen.

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Echt een stok achter de deur!
Barbara is zo behulpzaam en zit boordevol goeie tips als je er even doorheen zit. Het is gewoon gezellig om te komen wegen en je gaat altijd vol goede moed de deur uit.

Svar fra NewFysic - Amsterdam
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.