Veldig positivt at man kan plukke og mikse mellom alle retter. Negativt at mange varer regnes som basisvarer. Det hadde vært fint å fått en mail med hvilke varer som regnes som basisvarer til mine ret... Vis mer

Meget god mat, ofte masse gode grønnsaker. Litt kjedelig noen ganger at menyen ofte er lik, men finner alltid noe godt. Elsker at vi kan bytte retter, tilpasse dager og levering/henting selv. Meg... Vis mer

Vi er godt fornøyd, har opplevd et par ganger at bestilling av ekstra varer ikke er kommet med på levering. Litt lite grønnsaker på enkelte retter eller rettere sagt for lite variasjon.

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi leverer matkasser fulle av Lokale råvarer og smakfulle oppskrifter hjem til husstander i Rogaland, Oslo og Bergen. * Alle kunder kan velge fritt blant minimum 30 nye middager hver uke * Vi bruker utelukkende lokale leverandører og så mye lokale råvarer som mulig * Vi sender ut påminnelse hver fredag i forkant av endre-/avbestillingsfristen slik at du husker å administrere ditt abonnement * Velg om du ønsker matkassen levert på fredager eller mandager (fredagslevering er kun tilgjengelige i utvalgte områder) * Over 250 tilleggsvarer du kan legge til leveringen om ønskelig.

3,9

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Andre kikket også på

3,9

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Pålitelig levering og veldig fin…

Pålitelig levering og veldig fin pakking av hver middag i egen pose.

Logoen til Nettmat.no

Svar fra Nettmat.no

Tusen, tusen takk for tilbakemeldingen og anmeldelsen :D
Mvh Tobias i Nettmat.no

Meget god mat

Meget god mat, ofte masse gode grønnsaker.
Litt kjedelig noen ganger at menyen ofte er lik, men finner alltid noe godt.
Elsker at vi kan bytte retter, tilpasse dager og levering/henting selv.
Meget fleksibelt system!

Strålende fornøy med Nettmat

Vært kunde i alle år og har aldri opplevd forsinkelse eller feil i levering. Gode råvarer og oppskrifter, liker godt at man kan velge retter selv og at det stadig kommer nye tilleggsprodukter.

Gode råvarer

Gode råvarer, spesielt fisken! Kjekt med mange oppskrifter å velge mellom. Middagene har blitt mindre kjedelig etter vi startet med nettmat. Også en fordel å kunne få msten6på fredag!

Finnes ikke bedre!

Nydelige, enkle oppskrifter. De blir nøyaktig som avbildet på menyene. Gode smaker og varierte retter. Flott fruktkurv også. Eneste jeg savner er å kunne lage nye ukesmenyer med favorittene fra tidligere uker og ikke måtte velge enda flere nye retter.

Godt fornøyd I 4 av 5 tilfeller

Bra råvarer

Bra råvarer. Gode måltider. Kunne hatt enda større variasjon og mer krydder / smaker utenom råvarene

11. mai 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (38 anmeldelser)