Bilen ble levert til NAF for takst. Selv om bildene var grusomt dårlige ble bilen solgt over mine forventninger. Og for 15000 mer enn forhandler i Tromsø tilbød usett med eventuelt fratrekk for skader... Vis mer

Ryddig og effektivt. Profesjonelle og trygge. Leverte bil til takst, samme dag startet budrunden. Bilen solgt dagen etter. Alt fungerte prikkfritt, raskt, trygt og effektivt med kontrakter og betali... Vis mer
Det meste går av seg selv, og det er lett å bestille naf/ vikingtest. Litt skuffet over kvaliteten på annonsen. Jeg hadde lagt noe plast i bagasjerommet for å beskytte det mot møkk fra vinterhjul... Vis mer
Leverte bil mandag kvel, tirsdag formiddag var budrunden i gang og bilen var solgt onsdag formiddag. All kommunikasjon med forsikringsselskapet, bompengeselskap, Statens vegvesen mm. ble initiert av N... Vis mer
Over 2000 forhandlere konkurrerer for å gi det best mulig pris. Selg raskt, trygt og enkelt. Vi hjelper deg med hele prosessen – fra test til salg – slik at du slipper å gjøre noe selv. Når du selger med Nettbil, blir bilen din testet av NAF eller Viking Kontroll, og vi legger den ut i en budrunde for over 2000 bilforhandlere. Dette sikrer riktig pris i markedet, uten at du må innhente tilbud eller forhandle selv.
Lørenfaret 1, 0585, Oslo, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Meget rask og grei opplevelse med salg gjennom Nettbil. Dersom jeg skulle komme med en meget liten negativ kommentar så er det at jeg hadde tenkt en tanke høyere pris, men markedet bestemmer!
Pengene på tur allerede 4 dager etter at bilen ble levert for tilstandsvurdering.

Svar fra Nettbil
Ryddig informasjon fra start om prosessen i forbindelse med salg av bil. Fikk estimert en forventet pris av bil ut fra markedet. Ingen kostnader for selger, uavhengig om det ble salg. God informasjon og enkel prosess etter salg.

Svar fra Nettbil
Raskt salg, god pris. Fornøyd med all oppfølging underveis. Anbefaler!

Svar fra Nettbil
Dette gikk fort. 1 døgn fra jeg leverte inn bilen til den var solgt til en akseptabel pris. Effektiv og god service

Svar fra Nettbil
Enkelt, kjapt og digitalt, men allikevel med personlig kontakt av Nettbil. Fikk pris omtrent som forventet. Pengene på konto dagen etter salg.
Hadde gitt 5 stjerner om det ikke hadde vært for at jeg konkret spurte om jeg skulle legge igjen all servicehistorikk i bilen, fikk beskjed om at "det trengte jeg ikke, de fant det de trengte elektronisk", men så kom det allikevel som en "mangel" i NAF-rapporten at bilen ikke hadde servicebok. Det som lå om servicer i annonsen ble dermed noe mangelfullt. Siden det ikke hadde vesentlig betydning fulgte jeg ikke opp

Svar fra Nettbil
En enkel å grei måte for salg av bil. Fin service og et bra resultat. Kommer til å anbefale dette til mange.

Svar fra Nettbil
Fikk bra betalt for bilen og rundt det beløpet nettbil sin medarbeider sa jeg kunne forvente meg. Rask og effektiv prosess fra start til slutt. Overraskende mange på budrunden. God oppdatering gjennom budrunden. Totalt sett svært fornøyd.

Svar fra Nettbil
Rask og efektivt. Ingen omkostninger samt ikke noe garantiansvar.

Svar fra Nettbil
Det var så lett at det var nesten flaut :)

1 Svært enkelt
2 Topp service og oppfølging
3 Veldig hyggelige!
Anbefales på det varmeste

Svar fra Nettbil
Veldig god oppfølging og hjelp med praktiske avtaler. Det ble en del endringer av datoer fra min side i denne prosessen, men saksbehandler var imøtekommende og hjelpsom hele veien.

Svar fra Nettbil
Jeg fikk solgt bilen min med minimal egenjobb

Svar fra Nettbil
Profesjonell organisasjon med å ordne avtaler!
Takstrapporten ifra Viking tok med seg alle detaljer 😂kanskje for detaljert når bil er 4 år?Budrunde og info underveis var god!
Oppgjør/skjema utfylling etter godkjent bud var perfekt😎

Svar fra Nettbil
Veldig ryddig prosess med god informasjon. Anbefaler virkelig dette videre.

Svar fra Nettbil
Veldig lettvint metode å få solgt bilen på. Stok 3 dager fra registering til ferdig salg, og snakket ikke i telefonen med noen, alt gikk automatisk.

Svar fra Nettbil
Å selge bil med Nettbill er supert. Dette er rå bra! Jeg er veldig fornøyd. Pengene er allerede overført etter all dokumentene signert. Tusen takk!

Svar fra Nettbil
Gikk veldig, veldig lett. Bilen var i utgangspunktet ikke verdt så mye, med mange feil, så denne løsningen var veldig bra for meg. Spesielt bedtryggende da jeg selv er ikke mekanikker og vil ikke ha ansvar for feil jeg ikke selv vet om. Jeg kommer til å anbefale det til andre, og ikke minst bruke det hvis jeg har behovet i fremtiden.

Svar fra Nettbil
Dette var en super måte å selge bilen på. Det gikk veldig kjapt, alt var unnagjort på mindre enn en uke og jeg slapp å gjøre noenting. Enkelt og greit !!!

Svar fra Nettbil
Alt gikk etter planen. Informasjon og oppfølging var helt topp.
Dette anbefaler jeg