Älskar denna bh! Jag har smal omkrets men större byst och man får bra stöd med de lite bredare axelbanden men samtidigt snygg form på bysten. Brösten blir lite ”spetsigare” och pekar rakt framåt. N... Vis mer
Hemsidan är tydlig och enkel att navigera. Betalningsalternativen finns i olika upplägg. Spårningen av leveransen samt tiden för leveransen är rimlig och inte alls för långdragen. Enkelt att hämta u... Vis mer
Fina produkter, allt från Triumph kom som jag beställt. Enkelt och trygg betalning med Klarna. Tydliga instruktioner med i leveransen vid ev retur.
Det är lite lustigt att be om recensioner innan jag fått mina varor. Väntar fortfarande på mitt paket som skulle levererats i förra veckan. Tillägg: tack för hjälpsamt svar. Mitt paket kom idag, se... Vis mer
Sedan 2006 har Netlingeri.se erbjudit underkläder online för kvinnor i alla storlekar. Våra medarbetare är experter på underkläder och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Vårt uppdrag är att ge dig möjligheten att köpa nya underkläder när det passar dig bäst. Vi är övertygade om att du alltid kommer att hitta det perfekta setet för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av underkläder, kläder, bikinis och baddräkter – så chanserna är stora att du hittar något som passar perfekt. I vårt lager har vi enbart kvalitetsmärken såsom Marie Jo, Hunkemöller, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Triumph, Rosa Faia och Falke, för att nämna några. Dessutom har vi en praktisk BH-guide som hjälper dig att hitta din perfekta BH-storlek.
Sletten 59A, 7500, Holstebro, Danmark
- +46 40 668 83 90
- info@netlingeri.se
- netlingeri.se
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Snabb leverans tyvärr blev retur pga…
Snabb leverans tyvärr blev retur pga att varan var för stor.
Varorna kom på den angivna tiden
Varorna kom på den angivna tiden. Betalade via klarna å det funkade som det ska.
Rekommenderar er att handla här
Snabb leverans och bra priser och sortiment.
Snabb leverans och bra pris!
Leveransen från torsdags kväll var inte…
Leveransen från torsdags kväll var inte komplett, det fattades svart BH+ trosor(Triumph) från paketet, vara en vara kommit fram, resten inte. Jag sände in en reklamation , men svar-utom automatiska-inte fått. därifrån betyget.
Bra produktutbud
Bra produktutbud, snabb leverans.
Stort sortiment med bra priser 👍🏼
Bra snabb leverans
Snabb leverans och bra priser 🙏🏻
Lätt att hitta varan och snabb leverans.
Gick fort att få leveransen storleken…
Gick fort att få leveransen storleken passade.
Dåliga rutiner för att behandla…
Dåliga rutiner för att behandla returer.
Jag känner mig inte bekväm med att uppge mitt kontonummer på uppmaning av ett mail ang returen.
Hur ska jag veta att det inte är bedrägeri
?

Svar fra Netlingeri.se
Väldigt enkel shopping
Väldigt enkel shopping! Har funnit bästa underkläderna i Primadonna. Finns alltid i min storlek, och ibland till priser som fungerar till min plånbok. Fint inpackade, snabb frakt.
Kan inte bli bättre!
Har fortfarande inte fått min leverans
Har fortfarande inte fått min leverans, väntat i över en månad och får inget svar på mina email till kundservice. Är detta ens ett riktigt företag eller bara en scam?

Svar fra Netlingeri.se
Snabb leverans.Bra pris.