Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 10 weken moeten wachten op bestelde camera's, uit eindelijk niet eens verzonden. Bij contact met de klantenservice alleen maar antwoorden in de stijl van "je kunt je bestelling verwac... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Foscam camera besteld. Bestelling kwam keurig binnen, moest hem alleen resetten daar de standaard instellingen niet overeen kwamen met wat nodig zou zijn. Camera draait sinds die tijd meer dan prima... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Camera voldoet aan alle eisen die wij eraan gesteld hadden. Echter...... de installatie is een hel. Ondanks de specificaties die gesteld worden aan je computersysteem, blijkt verderop in de insta... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kamerabutikk

Om Netcamshop

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Netcamshop Netcamshop.nl is dé specialist op het gebied van IP-camera-oplossingen en is onderdeel van KommaGo.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fosbaby

Prima service. Snel antwoord op alle vragen. Snelle levering. Prima product.

26. juni 2015
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gekocht netgear arlo set (3-cam)

Reden om bij deze shop te bestellen was dat ze de eerste en enige winkel waren die de 3cam versie uit voorraad konden leveren! Op vrijdag bestelt en zoals het hoort zaterdag in huis. (PostNL) Binnen 5 min werkend, geen handleiding nodig. Inmiddels 2e set van (3-cam) besteld bij dezelfde zaak. Niets dan lof over de afhandeling.. M.b.t Netgear Arlo product grootste zorg batterij verbruik... de tijd zal het uitwijzen of 4-6 maanden op een setje batterijen (CR123a) gaan halen!

6. mai 2015

klantvriendelijk

De camera in de shop was vanuit de fabrikant ook leverbaar in een andere variant. Even telefonisch overlegt, en ze hebben het andere exemplaar geregeld. Top service en advies!

2. mai 2015

Wat een service

Geweldige ervaring gehad met Netcamshop.
Met name de snelle afhandeling van mijn vragen omtrent de Netgear Arlo stemde mij tevreden. Ik had nog enkele vragen over hoe het precies werkte. Ben keurig geholpen en had mijn Arlo de volgende dag in huis.
Wie wil dat nou niet?

27. april 2015

Alleen maar positief!

Prijs, product, verpakking, snelheid van de levering alles is positief ervaren.

Wij waren op zoek naar een camera om zo makkelijk te kunnen zien of onze baby wel/niet slaapt in plaats van naar boven te moeten lopen. (Ze huilt nooit).

Via google op de Fosbaby van Foscam uitgekomen; deze bleek volgens vergelijkingssites het voordeligste verkrijgbaar bij Netcamshop. Voor mij was dit een nieuwe webshop; ervaringen van anderen bleken positief.

Ik kan mij daar alleen maar bij aansluiten; goede prijs, prima verpakt, snelle levering! Wat wil je nog meer?

17. april 2015

Superservice!!

Ik had een verkeerde keuze gemaakt ten aan zien van aankoop foscam ip camera. Heb product kunnen ruilen en andere besteld. Communicatie was top!!

11. april 2015

Erg fijne zaak!

Had een foscam baby besteld en in het groen ontvangen waar de blauwe afgebeeld was, had direct na ontvangst dit gemeld per mail.
De volgende ochtend werd ik gebeld en werd direct alles geregeld dat ik de groene gratis terug kom sturen en na ontvangst de blauwe opgestuurd werd.

Oftewel top geregeld! Nogmaals bedankt voor de service.

3. april 2015
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Probleem super goed opgelost!

Algemeen

Bij netcamshop een camera besteld op advies van de verkoper, de camera werd binnen aantal dagen geplaatst. Montage verliep prima, zeer profesioneel. Helaas bij het aansluiten van de camera viel de kwaliteit zwaar tegen

Verzending

Super snel

Klantenservice

Netcamshop gaf mij het advies om een Panasonic SW155 te kopen vanwege de goede kwaliteit. Helaas voldeed deze camera niet aan mijn verwachtingen. Ik heb hiervan melding gemaakt bij netcamshop en via de mail contact gehad over de instellingen van mijn camera. Toen bleek dat de slechte kwaliteit niet veroorzaakt werd door de instellingen van de camera werd mij een andere camera aangeboden door netcamshop. Ik moest het verschil bij betalen en de camera wordt opnieuw gratis bevestigd, wat een services! Hoop andere webshops kunnen hier een voobeeld aan nemen. Dank!

20. mars 2015

Prima webshop

Klantenservice +1 voor het nabellen om te vragen of alles naar wens is, dat verwacht je niet!

4. mars 2015
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima !

Installatie van het apparaat was een fluitje van een cent. Aanpassen van de router was iets lastiger maar met wat 'googlen' met het type router (Sitecom) lukte dat de 2e keer prima.

11. februar 2015

Uitzonderlijk

heb een foscam outdoor gekocht nl. De FI 9805W is mijn tweede camera andere was plug en play ,zag er nogal tegenop om deze te installeren maar na wat googlen en lezen van de reviews het toch maar geprobeerd en viel echt reuze mee ,geweldige hulp van de Netcamshop telefonisch ,zit er nu zelfs aan te denken om er een synologe nas server bij aan te schaffen met zo een support durf ik dat ook wel aan om die aan te schaffen.

Gr. Peter

6. februar 2015

Doen wat ze beloven

Tegen een zeer scherpe prijs en korte levertijd mijn product ontvangen zoals besteld.
In een degelijke verpakking en op tijd.

26. januar 2015

perfect

De netcam is net wat ik nodig had, scherpe prijs en een scherp beeld.
snel en correct geleverd

23. januar 2015

Perfecte afhandeling

Snelle en correcte levering. Kreeg zelfs een telefoontje achteraf of alles in orde was met de installatie van de producten. Aan te bevelen voor iedereen!

22. januar 2015
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Niks op aan te merken

Foscam IP camera gekocht bij deze winkel. Helemaal niets aan te merken op de communicatie, levertijd en kwaliteit van deze webshop. Prima dus.

21. januar 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv