Selskapet har svart
Kokemukseni NetBetillä oli pääsääntöisesti positiivinen. Yksi parhaista asioista oli sivuston käyttöliittymä, joka on selkeä ja helppokäyttöinen. Löysin nopeasti haluamani pelit ja eri kategoriat oliv... Vis mer
Selskapet har svart
Kattava pelivalikoima, suhteellisen nopeat kotiutukset ainakin pikanostolla. Itse olen kokemuksena tykännyt pelata netbetillä, usein hyviä bonuksia,ilmaiskierroksia ja muuta sälää. Ainut huono puoli o... Vis mer
Selskapet har svart
Rekisteröinti ja talletukset olivat nopea mutta kotiuttuminen hitainta . Esimerkiksi paf ja unibet kotiutukset tulee realiajassa kun painaa rahat tilille. Netbetin voiton lunastukset ei ole tullu... Vis mer
Selskapet har svart
Tervetuloa NetBetille! Meiltä löydät satoja pelejä, mahtavia tarjouksia sekä nopeat talletukset ja kotiutukset. Vastuullisena nettikasinona ja urheiluvedonlyönnin välittäjänä arvostamme palautettasi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tuki@netbet.com, live chatin kautta tai Whatsappissa.
Finland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Samanlainen huijaus sivusto kuin muutkin älkää tunkeko rahojanne näihin!

Svar fra NetBet Finland
HIRVEÄT SIVUT, kaatuvat kokoaika, asiakaspalvelu pelkästään käännetty suomeksi. "Rahanpesuturva" jos laitat rahaa ja et voi pelata koska sivu kaatui, et voi nostaa niitä koska sinun pitää kierrätää vähintää 10%. ELI TÄYSI KUSETUS SIVU (ÄLKÄÄ TALLETTAKO)

Svar fra NetBet Finland
Viime aikoina alkaneet pelit latautumaan miten sattuu, sivuston toiminnassa puutteita varsinkin jos tyhjentää koneen välimuistin. Jotkut pelit eivät lataudu lainkaan vaan heittävät takaisin etusivulle. Alussa tuli voittoja jotka loppuivat kuin seinään ensimmäisen kotiutuksen jälkeen. Eipä kiinnosta mokomaan enää rahoja tuhlata.

Svar fra NetBet Finland
Please block this scamming site and fraudsters running apps to beat players these are the worst scammers out there.

Svar fra NetBet Finland
Pelaillut välillä netbetillä kun on mahtavia bonuksia lähes viikottain! Nyt kerrankin osu 1300€ osuma ja olin vielä raakaosuudella kaiken kaikkiaan 1000€ kotiutin ja rahat olivat tulleet 5tunnissa! Mahtava asiakaspalvelu myös.

Svar fra NetBet Finland
I am just saying Netbet customer service was fast and very much helpful about my concern and problem. The best customer service, they appericiate and take care their customers!!

Svar fra NetBet Finland
Ray auttoi minua välittömästi asiani kanssa, kiitos avusta!

Svar fra NetBet Finland
Tuki aina saatavilla ja auttavat/neuvovat.
Ystävällinen henkilökunta ja kohtelias.

Svar fra NetBet Finland
Aiemmin jo tästä kasinosta kertonut, mutta valitettavasti kasinon meininki on vain entisestään huonontunut - PYSYKÄÄ KAUKANA! Kampanjat toimii edelleenkin miten sattuu ja maksetut ilmaiskierrokset ym. bonukset jäävät matkalle, chatti auki milloin mitenkin. Luvataan palata sähköpostilla, jota ei ikinä tule. Talletukset toimii sukkana sisään, mutta nostot kestää 1-3 päivää. Sanovat kovasti arvostavansa kanta-asiakkuutta ja antavansa mielellään hyvän tahdon bonuksia, mutta yhtään mitään bonuksia et silti saa - "tilisi ei täytä kriteerejä", vaikka kuinka olisit aktiivinen kanta-asiakas 24/7! Ajoittain asiakaspalvelu on ollut töykeää, osaamatonta ja hidasta. Lisäksi syyllistävät asiakasta ongelmista ja alkavat tutkimaan vasta lukemattomien kuvankaappausten, sähköpostien ja peräänkyselyiden jälkeen! Sieltä sanotaan, että todella arvostavat palautetta ja kehittämisideoita, mutta homma on mennyt vain lisää huonompaan suuntaan! PYSYKÄÄ KAUKANA!

Svar fra NetBet Finland
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.