Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Försenad leverans med flera veckor, inget besked om försening förrän jag kontaktade dem själv för att fråga. Blev lovad rabatt som kompensation, men när fakturan kom var rabatten inte dragen. Fakturan... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag vill aldrig mera beställa något som skall levereras med DHL. Jag fick förståelse av att paketet skulle levereras vid dörren. Att jag själv måtte hämta ett stort paket på Ica gjorde detta köpe... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

VERY VERY BAD EXPERIENCE FROM AJMAN MUSHIRIF NESTO MOBILE SECTION. I PURCHASED ONE NEW SAMSUNG PHONE FROM MOBILE SECTION IN AJMAN MUSHIRIF NESTO. BUT CAMERA IS NOT WORKING, FOR WARRANTEE THEY ARES S... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Rekommenderas till andra!

Bra hemsida, lätt att hitta det man ville ha. Bra priser och mkt bra leverans, direkt till dörren, t.o.m buret in i hallen.
Men har fått vänta rätt länge på en av sakerna jag beställt. Det enda minuset.

Supernöjd!

Allt från beställning till sängen på plats är jag jätte nöjd med. Supertrevlig kontakt med kundtjänst. Kan varmt rekommendera detta företag.

Allt helt perfekt

Vårat bord som vi beställde var skadat, kontaktade er. Har aldrig blivit så bra bemött som utav er.Allt ordnade upp sig och vi är jätte nöjda.Vi kan värkligen med gott samvete rekommendera er. Det är inte sista gången vi kommer att handla utav er..Tusen tack från Jan Nilsson med fru

Helt okej.

Jag hade gärna velat haft mer information om min beställning. Jag fick ingen orderbekräftelse och fick heller inte veta vilket datum min vara var tänkt att skickas förrän bara några dagar innan. Tycker även att leveranstider som står när man beställer (4-6 veckor) borde hållas. Jag har väntat i nästan 2,5 månader..

Mycket bra

I helhet har jag upplevt positiv att handla från er. Det gick smidigt att beställa, betala. Trevlig kundmottagning på telefon. Det enda negativ var den långa leveranstiden. I mitt fall tog det mer än två veckor. Att varorna blir försenade informerade ni inte mig om, Utan jag fick ringa och försöka ta reda på vad som hände med min leverans. Då fick jag veta att varorna är försenade från Danmark till er lager. Denna information borde jag ha fått från er tidigare och automatiskt när ni fick reda på hur situationen är i Danmark. Det är klart att en försening i en led kan orsaka förseningar i en annan led. I den led är ni ansvariga gentemot kunden att hålla leveranstider eller åtminstone informera dem om förändring.

Bra kontakt med nesto

Hej!.

Lätt nå er per mail och telefonsamtal.....
Blev nöjd den skrivbord som vi beställde.
Toppen upp.

långsam

Leveranstiden var mycket längre än det stod vilket var stort besvär för oss. Varan lever upp till våra förväntningar

Bra service

Mycket bra service, även om min beställning blev fel var det inga problem att rätta till det, Ni gjorde allting mycket smidigt :)

Hej Nina,

tack för att du skrev en recension! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med oss trots att det blev fel med beställningen. Tveka inte att ringa på 010 13 888 19 om det dyker upp problem som vi kan hjälpa dig med.

Supersnygga möbler

Nesto är en kanonsite. Snygga produkter till bra priser. Och trevlig och enkel att surfa runt på.

Hej Olle,

tack för att du skrev en recension! Härligt att höra att du är supernöjd! Tveka inte att ringa på 010 13 888 19 om det dyker upp problem som vi kan hjälpa dig med.

Grymt bra service

Bra service, min leverans blev tyvärr försenad men det ringde upp en kvinna från kundtjänst direkt och förklarade läget, frågade om jag ville ha en kompensation och löste allt jätte snabbt och bra. Jätte trevlig personal!!!!

Hej Kalle,

tack för att du skrev en recension! Vi blir riktigt glada av att höra att du är så nöjd trots att vi inte lyckades prestera 100% och brast i leveranstiden! Den senaste tiden har vi arbetat fokuserat med att förbättra leveranssäkerheten. Förhoppningsvis flyter allt på perfekt nästa gång du handlar hos oss!

Missvisande leveranstider

Tråkigt att de angivna leveranstiderna på sidan misstämde då jag kommer få vänta över en månad i stället för 5-10 dagar som det stod på produkten, utan att det skickades någon information om detta. Stort plus för bra kundservice med snabba svar och bra kompensation för förseningen.

Snabb och smidig leverans

Förstod inte att det var ett hemmabygge som krävdes. Men det var lättförsåerlig beskrivning och möbeln brev bra när den väl var ihopsatt. Dock lite besviken på att allt var så oerhört dammigt. Men jag kommer definitivt fortsätta besöka er näthandel i framtiden.

Hej Eva,

Tack för att du skrev en recension! Bra feedback! Vi tar till oss av det och ska utveckla hur vi på produktsidan tydliggör och förklarar hur lång tid man kan estimera att montering tar samt om man behöver vara en eller två personer.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv