Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores søn har haft den fedeste uge på NerdCamp! Virkelig godt, varieret program. Kompetente voksne, både fagligt og socialt. Der var bare styr på alt - og vores søn kommer helt sikkert igen ☺️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En super fed camp! Campen levede til fulde op til vores og vores søns forventning. Fuld af læring og nye venskaber. Engagerende instruktører der virkelig brænder for at give børnene den bedste o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastisk oplevelse

Der var bare styr på alt - og vores søn kommer helt sikkert igen ☺️

7. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk Camp for nørdet-børn!!!!

Det er første gang i uge 42, har vi sendt vores dreng på Camp. Der findes masse af Sports Camps, aktivitets Camps osv. Men når man nu ikke har en sports dreng, men har en der er meget intellektuel og meget nørdet, så er der ikke ret mange tilbud til dem, desværre.
Han er ellers ikke typen der vil hjemmefra, som i overhovedet. Så vi krydsede finger, og håbede på, at denne oplevelse ville være anderledes for ham og han ender med et positiv tilgang. Og om han fik det? Han var så glad, begejstret, motiveret ja vi kan blive ved! Han havde ikke tid til at tage hjem. Og det er noget vi aldrig har oplevet før.
Han har allerede spurgt om han kan komme af sted til sommer......i begge uger.
Tak til Asbjørn og hans team! Hvor var I fantastiske! Tak for den kæmpe oplevelse vores dreng fik og tak for at følge op på det, I lovede ham - det gør han nemlig meget op i at man holder det man lover. Tusind tak og vi ses næste gang.

14. oktober 2024

Fantastisk🤘🤘🤘

Virkelig en fantastisk uge for mine to drenge. De har lært en masse fedt, grint så de næsten tissede i bukserne, fået gode venner og snakker konstant om at de skal afsted igen. Der er rigtig godt styr på børnene, og de voksne på campen er super gode til at lærer så mange nye unge mennesker af kende. På kun 5 dage får de bygget en super god kontakt med alle børnene, ingen bliver overset eller glemt. Jeg er imponeret og sender gerne mine drenge afsted igen💪

14. oktober 2024

Volderfedt, Asbjørn!

Jeg deltog på NerdCamp og lad mig sige, det var den FEDESTE oplevelse.
NerdCamp er ikke som skolen hvor man ikke selv bestemmer hvad man laver i timerne. (man er heller ikke i skole hele dagen)

Jeg kommer på alle NerdCamp's i '24, jeg kan simpelthen ikke lade være!

13. juli 2024

Underviser på RobotZone

Var med som underviser og Asbjørn har virkelig formået at skabe noget, der både er uformelt, loose og DIY, men samtidigt topprofessionelt, fordi det giver børnene en solid introduktion til en masse relevante teknologier, hjulpet godt på vej af mennesker med pædagogisk talent. Der var fart på, og var pænt færdig, da jeg kom hjem, men rygsækken er fuld af minder og skal helt klart med en anden gang!

11. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En fantastisk sommer camp for alle teknologi nørder

En fantastisk sommer camp for vores 11 årige knægt. Hvem siger at arbejde med computer og teknologier er asocialt? Vi havde en knægt som kom hjem fra lejr efter at have fået nye venner, nye verdener at se ind i.
Det er en luksus at afleverede sin meget spændte barn til et så energisk et team som det der står bag nerdcamp. Der er altid voksne, der sparring der er sørget for alle små detaljer, så fedt at det helt fundamentalt er en 18 årig ung mand som står bag. En stor tak til Asbjørn, og her et løste om at det ikke er sidste gang han skal afsted!!

NerdCamp sommeren 2024

En super fed camp!
Campen levede til fulde op til vores og vores søns forventning.
Fuld af læring og nye venskaber.
Engagerende instruktører der virkelig brænder for at give børnene den bedste oplevelse.
Fine rammer med hensyn til overnatning og forplejning.
Det kan varmt anbefales!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et fantastisk team frivillinge på en fantastisk camp

Vores oplevelse var, at campen var meget godt organiseret. Vi følte os trygge ved at sende vores 11 årige afsted. De frivillige var meget imødekommende og engagerede og aktiviteterne var meningsfulde og samtidig sjove. Tænk at blive vækket til Star Wars musik og have morgengymnastik med Just Dance, GDPR orienteringsløb og at AI generere motiver til sin t-shirt, at møde børn og unge fra hele landet: store og små, piger og dregne. Vores barn havde en fest og følte sig i sit rette element.

7. august 2024

Fedeste camp

Vores datter deltog på deres 1. Camp og det havde været en helt fantastisk oplevelse for hende, hun stiftede nye bekendtskaber, og fik lov til at udfolde sig og udfordre sig selv, i et fællesskab hvor der var plads til alle. Kompetente undervisere med kæmpe hjerter på rette sted. Kan varmt anbefale det til alle der går rundt med en lille nørd i maven 👌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er nu 6 uger siden at vi hentede…

Det er nu 6 uger siden at vi hentede vores søn på 10 år efter en uge på nerd-camp. Det er en af de bedste oplevelser vi har kunnet give ham og han har fået et boost på det personlige plan som vi kun havde turde håbe på. Han kom grøn til campen med lidt viden om programmering fra roblox, men uden viden omkring elektronik og alligevel efter 5 dage lykkedes det ham at bygge og programmere en simpel robot med hjælp fra underviserne og det kompedium som nerd-camp havde lavet. Der var et fint mix af begge køn på campen både ved deltagerne og underviserne og det deltagerne virkede ikke til at have savnet deres forældre i særlig høj grad. Kan kun give ros til Asbjørn og de andre voksne for det kæmpe arbejde der er lavet og vi sender knægten afsted igen næste gang, der er så meget han kan lære og ligesindede som han kan have det sjovt med efter campen.

5. juli 2024

Fantastisk oplevelse

Vores datter havde en fantastisk oplevelse. Billetten til næste Camp blev købt inden vi forlod sommerens NerdCamp, hun ville være sikker på en plads

Sommer Camp 2024

Vores datter på 10 år var afsted på sin første Camp og det var den bedste oplevelse! Både hun og vi var trygge hele vejen igennem, selvom hun ikke kendte nogen og var langt væk hjemmefra. Campen er super godt struktureret og min datter glæder sig allerede til den næste sommercamp

Nerdcamp sommer 2024

Campen levede til fulde op til vores og vores søns forventning. En uge fuld af læring og nye venskaber.
Fine rammer med hensyn til overnatning og forplejning.
Det kan varmt anbefales

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En helt igennem fantastisk camp.

En helt igennem fantastisk camp.
Min søn var med i sommers 2024 og han havde haft en alletiders uge. Han udviklede sig utroligt meget både personligt og fagligt. Han fik nye venner, som han efterfølgende har haft kontakt til.
Citat fra min søn:
"Det var fedt, hyggeligt og sjovt, det var den fedeste uge i hele mit liv og jeg håber jeg kommer afsted igen"

Fantatisk SommerCamp

Nerdcamp syntes jeg var en fantastisk sommercamp med masser af hyggelige og sjove aktiviteter, blandt andet mario car irl(in real life,) nintendo switch, PS 5 og VR var nogle af de aktiviteter som fik den ellers 5 dage lange camp fra mandag til fredag til at føles kort, for man kedet sig aldrig.
Jeg selv havde maker zone hvor vi blandt andet havde Johannes Matzen forbi og undervise/hjælpe til med at finde på nogle cool og praktiske robotter ud af hardware og arduino code vores underviser til hverdag var nogle unge og kloge underviser inde for arduino hvilket gjorde oplevelsen så meget bedre for mig og mine klassekamerater.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv