Ren svindel! Bestilte derfra 19. mars 2026, nå 7 uker senere har jeg fortsatt ikke mottatt varene. De svarer ikke på epost eller telefon, forsøkt gjentatte ganger. Om noen vurderer å handle der så g... Vis mer

Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Vis mer

Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Vis mer

Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Vis mer

1. Dagligvarelevering
  2. Leverandør av skjønnhetsprodukter

500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

1,8

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Bestilte en øyenskygge fra NYX

Bestilte en øyenskygge fra NYX, der det på bildet var bilde av selve produktet i "boksen". Fikk produktet og det var kun refill, noe det ikke sto noe om under produktinformasjonen at boksen ikke fulgte med.
Sendte de mail og de hevdet at ingenting var galt. Kort tid etter endret de bildet av produktet på nettsiden.
Elendig kundeservice, føler meg lurt.

18. desember 2022

Hei Elise,

Jeg beklager å høre at du skulle ha mottatt en annen vare enn forventet, men basert på dine opplysninger vi har om deg her, finner vi ikke det du sikter til og kan dermed ikke svare på spørsmålene du har om denne saken.

Siden vi ikke har mulighet til å undersøke saken nærmere på grunn av manglende informasjon, vil jeg anbefale deg å kontakte vår kundeservice på info@nemdag.no, slik at vi kan imøtekomme ditt behov.

Vi håper å høre fra deg snart slik at vi sammen kan finne en god løsning på dette.

Veldig skuffet

Veldig skuffet. jeg har bestilling fra 30.11.2022, men fikk ingenting enda (18.1). 2Kundeservice dårlig, de leser ikke spørsmål, så de svarer bare dumme. I mellomtiden har jeg mottatt tre meldinger om at produktet jeg bestilte ikke er på lager.

17. desember 2022

Hei Violeta,

Jeg beklager å høre at du synes du har fått dårlig behandling, men jeg kan se at vi har svart på spørsmålet ditt og beklager at vi har misforstått spørsmålet ditt fra starten.

Som vi opplyser om på nettsiden vår kan det være ulike leveringstider for våre produkter og det er derfor viktig å gjøre seg opp en mening før du bestiller varene dine. Jeg ser at bestillingen din ble sendt innen forventet tid som vi oppga, noe vi er glade for.

Av vår korrespondanse kan jeg se at vi har opplyst at ulike varer skal selges ut hos vår leverandør umiddelbart etter at de har kontaktet oss, så dette har ikke blitt gjentatt og jeg beklager at du har misforstått.

Vi håper du får mye glede av varene dine og at vi kan ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller kommentarer, kan du gjerne kontakte oss igjen.

Hej.

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne flotte anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd gode priser og kvalitetsmerker når du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😆

Nemdag.no

Er virkelig imponert over den raske…

Er virkelig imponert over den raske leveringen, klokken svarer til forventningen , og passer så fint inn i plassen
vi hadde tiltenkt den !

16. desember 2022

Hei Anne Lise,

Vi er utrolig glade for å høre om din opplevelse, at du opplevde rask levering, og at varen du bestilte oppfyller dine forventninger 😆😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌

Raskt levert

Raskt levert. Bra pris. Godt fornøyd.

13. desember 2022

Hei Mette,

Takk for din fine anmeldelse. 🤩

Vi er glade for å høre at du er veldig fornøyd med våre priser og at du mottok pakken din raskt. 🚛🌫✨

Som medlem trenger du ikke bekymre deg for fraktpriser fordi de er helt gratis for deg og ikke krever noe minimumskjøp. I tillegg kan du handle til våre eksklusive priser og gjøre store besparelser, noe som definitivt er noe for deg. 😊🎄

Igjen, vi er glade for at du hadde en god opplevelse hos oss og håper vi kan ønske deg velkommen tilbake snart! 👋🏻

Ha en fin dag og god jul. ✨🎁

Dårlig pakning

Jeg fikk min bestiling ,men vaskemidel pakke vår ødelagt ,(2 siste gang) nesten Ale bestilingen er med vaskemiddel ....det vår ikke bra pakket ....kunderservice virker dårlig...må skrive og skive hele tid på nyt..

Hei

kan se du har vært i kontakt med kundeservice og det er bedt om mer informasjon slik at vi kan løse problemet med hvilke varer som har blitt skadet.

Du vil selvsagt bli kontaktet når de kommer til saken din.

Hilsen

Hei Dag,

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan tro at vi er glade for å høre om din opplevelse 🙌

Vi ser frem til å se deg igjen

Vi ønsker deg en god dag

nemdag.no

Enkelt å bestille, betale og få melding om sending underveis!

Rask levering, det er jo viktig!!

7. desember 2022

Hei Wenche,

Vi er utrolig glade for å høre at du har opplevd rask levering siden du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😎

Godt fornøyd

Alt gikk greit.

Hei Turid,

Tusen takk for at du tok deg tid til denne fine anmeldelsen😊

Vi er glade for å høre om opplevelsen din, og vi ser frem til å se deg igjen 🙌

Jeg ønsker deg en god dag 😊

Nemdag.no

Mange ganger mangler varer fra…

Mange ganger mangler varer fra bestilling og Lenor man kan bestille bare tre flasker , ellers bra .

6. desember 2022

Hei Jovana,

Takk for din anmeldelse.

Ettersom medlemsprisene våre er til privat forbruk er det en begrensning på hvor mange av samme produkt du kan bestille, noe vi oppgir i våre medlemsbetingelser.

Som vi har forklart, manglet ikke disse varene på bestillingen din, men da dine forespurte varer dessverre er utsolgt hos vår leverandør.

Det er selvsagt beklagelig at noen av de etterspurte varene har vært tilgjengelige på vår nettside, men det er kun mulig for oss å svare på varer som er utsolgt når vår leverandør informerer oss om dette. Vi vil selvsagt kontakte pårørende umiddelbart etterpå dersom dette skulle være tilfelle.

Jeg kan forstå at det er irriterende at varene kanskje ikke er tilgjengelig likevel, men hvis du ikke ønsker bestillingen din kan du også benytte deg av angreretten.

Til tross for at du ikke har fått tak i alle varene du ønsket, håper vi at du blir fornøyd med varene dine og at du bør finne andre av våre varer interessant og besøke oss en annen gang.

Christoffer / Nemdag.no 🌅

Veldig positiv motokk det jeg bestilte…

Veldig positiv motokk det jeg bestilte raskt og bra kvalitet

6. desember 2022

Hei Linn,

Takk for 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Dett gleder oss at du mottok varene dine raskt og at du hadde en flott opplevelse hos oss. 🤩

Vi håper du får mye glede av varene dine og at vi snart kan ønske deg velkommen igjen. 👋🏻😊

Ha en fin dag og god jul. 🎁🎄

Christoffer / Nemdag.no 🌅

God kvalitet til rett pris

God kvalitet til rett pris. Rask levering. Anbefales! 👍👍

Hei Flordeluna,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Så herlig det er å høre om din opplevelse og ikke minst hva du synes om kvalitet og pris samt rask levering🙌

Vi håper å se deg igjen snart😊

Veldig Bra og helt fornøyd

Det var veldig billige å handle hos Nemdag i forhold til andre nettbutikker og veldig rask å sende pakke.

28. november 2022

Hei Malobi,

Takk for din fine anmeldelse. ⭐⭐⭐⭐⭐

Det gleder oss å høre at du liker prisene våre og at du mottok pakken din raskt. 🚛🌫🤩🙌🏻

Vi tilbyr at du kan handle til innkjøpspris og dermed kan du gjøre store besparelser som medlem og er glad for å høre at du deler den samme gleden i våre priser som vi gjør ved å se deg gjøre store besparelser. 🎉✨

Vi håper du blir fornøyd med varene dine og at vi kan by deg velkommen tilbake en annen gang. 😊

Enkelt

Enkelt, ryddig og effektivt.

4. desember 2022

Hei Kjell,

Vi er utrolig glade for å høre at du synes det er enkelt, ryddig og effektivt å handle hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😊😆🙌

Nemdag.no

Godt utvalg, billig og rask levering!

Jeg har bestilt varer fra Nemdag og det er enkelt å gi 5 stjerner. Godt utvalg, billig og rask levering. Alt godt pakket også.

22. november 2022

Hei Erik,

Tusen takk for de 5 stjernene! ✨

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med varene dine og at du liker utvalget vårt. 🙌🏻

Med merkenavn og over 120 000 produkter, er det garantert noe som passer deg. 🎉

Vi håper å kunne ønske deg velkommen en annen gang og at du finner mange nye og spennende ting du synes er interessant. 😊

Vi ønsker deg en flott dag og god jul! 🎄🎁

Christoffer / Nemdag.no 🌅

Pålitelig nettside med gode priser

Pålitelig nettside med gode priser. Varene kom fort!

Hei Marie,

Tusen takk for din fine anmeldelse. 🤩

Så bra at du hadde det enkelt med kjøpet og at alt gikk raskt med leveringen.🚛🌫🙌🏻

Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse hos oss, og vi håper du ønsker å komme tilbake igjen snart! 👋🏻😊

Ha en flott dag!

Kjapt, enkelt og BILLIG!

Kjapt, enkelt og BILLIG!! Samme produkt kostet nesten det dobbelte hos andre forhandlere.
Masse produkter har de også.
Kommer garantert til å kjøpe mer herfra.
10/10

Hei Liquidacid,

Tusen takk for de 5 stjernene! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med våre priser og at du liker vårt brede sortiment. 🤩

Med merkenavn og over 120 000 produkter er det garantert noe som passer deg. 🙌🏻✨

Vi ønsker deg en flott dag og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for flere nye og spennende ting du vil finne interessant. 👋🏻😊

Christoffer / Nemdag.no 🌅

Jeg har ikke fått varene ennå

Jeg har ikke fått varene ennå. De var utsolgt for flere varer. Selv om jeg med en gang jeg fikk informasjon, svarte og ba om å få legge til andre varer, gikk ikke det, fordi varene allerede var på vei fra lager, skrev de. Men varene har fremdeles ikke kommet, så det virker merkelig. I tillegg er ordrebekreftelsen så lite detaljert, at det er umulig å se hva jeg faktisk har bestilt, og hva jeg kommer til å motta. Flere emailer mellom meg og leverandør, men selv der er det rot.

Hei Torunn,

Vi utleverer ikke våre kunders detaljer til våre leverandører, så dette er ikke mulig.

Som forklart har vi fått beskjed fra vår leverandør om at noen av de etterspurte varene er utsolgt hos dem, hvoretter vi har kontaktet deg umiddelbart.

Innen vi senere har kommet til din henvendelse, er den pakken allerede behandlet og sendt, og dermed har vi ikke vært i stand til å gjøre de forespurte endringene i bestillingen din.

Siden det er viktig for oss å sende pakker av gårde så fort som mulig, kan jeg forstå at det ikke har fungert særlig bra for deg og det beklager jeg.

Jeg kan se at pakken din ble sendt kort tid etter at bestillingen ble lagt inn og har vært klar for henting siden 2. desember.

Vi håper du vil like produktene dine og at vi kan ønske deg velkommen igjen. 👋🏻😊

Bra produkt treg levering

Bra produkt treg levering, de sendte den 1 uke sent.

Hei Taw,

Takk for din fine anmeldelse og for din tilbakemelding. 🙌🏻

Det setter vi stor pris på.😊

Vi er glade for at du liker varene du har mottatt og håper du vil få mye glede av dem. ✨

I denne perioden har det vært travlere enn vanlig og vi beklager at det har gått utover leveringstiden.

Til tross for den lengre tiden du måtte vente, håper vi at vi kan forbedre opplevelsen din hos oss neste gang. 💪🏻

Ha en fin dag!

Christoffer / Nemdag.no 🌅

Meget godt fornøyd med nettside

Meget godt fornøyd med nettside, venter på to forsendelser. så resten av opplevelsen kommer når jeg ser produktene og leveringstid.

21. november 2022

Hei Glenn,

Takk for 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du fikk det du ønsket og at du hadde en flott opplevelse hos oss. 🙌🏻

Ha en fin dag.