Neglefeber.dk Anmeldelser 7 315

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skrev til Neglefeber med en reklamation. De erstattede varen omgående. Altid super god kundeservice.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så fine produkter! Første gang jeg prøver gellak med lampe og de holdt 19 dage før jeg valgte at skifte farve. (Prep and prime,Base coat, 2 lag farve, top coat)

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Hos Neglefeber brænder vi for vores virksomhed. Vi fokuserer på at finde unikke produkter i høj kvalitet, som altid giver dig det bedste resultat. Vi har sænket priserne for at sikre, at du altid får en god handel. Samtidig tilbyder vi hurtig, effektiv og venlig kundeservice.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

7k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super service!

Bestilte et startsett med gel tips, hvor det viste seg at deler av ordren var utsolgt. Jeg fikk da erstatningsvare gratis med en gang den kom inn på lager igjen :) veldig god service ! Og kjempefornøyd med produktene !

19. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Neglefeber.dk

Vi er glade for, at du er tilfreds. Tak for din støtte!🌸

UTMERKET kundeservice!

Jeg hadde nylig et problem med et produkt jeg hadde bestilt, og jeg må si at kundeservicen virkelig overrasket meg på en positiv måte. Jeg kontaktet dem med bekymringen min, og fra første stund fikk jeg utmerket hjelp :)

De var raske til å svare på henvendelsen min, og jeg følte meg virkelig ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er sjelden man opplever så høy grad av service, og jeg er virkelig takknemlig for deres hjelp.

Jeg vil definitivt fortsette å handle her, og jeg kan varmt anbefale deres kundeservice til andre.

30. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Neglefeber.dk

Takk for din fantastiske anmeldelse Maritza! 🌸 Det gleder oss virkelig å høre at du har hatt en positiv opplevelse med vår kundeservice. Vi streber alltid etter å gi den best mulige servicen, så det betyr mye for oss å vite at du følte deg godt ivaretatt. 🫶🏼

Vi setter stor pris på din tillit og din anbefaling – og vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen neste gang du handler hos oss. Takk for at du valgte oss! 💖

Virkelig god kundeservice ❤️❤️

Virkelig god kundeservice ❤️❤️

18. mai 2024

Hej Mikkel
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har oplevet en super service hos os, det er meget vigtigt for os.🥰
Rigtig dejlig dag til dig.💅🏻

Virkelig godt produkt.

Virkelig godt produkt.
God service.

16. april 2024

Hej Birgitte
Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af os. Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds med produkterne og at du synes vi har god service - Begge dele går vi meget op i, så det er dejligt at høre, at det også er sådan en oplevelse du har hos os! 🥰
Rigtig dejlig dag til dig. 💅🏻

Servicen er i top

Servicen er i top, og når pakken kommer er kat bare helt i orden

5. januar 2024

Hej Frida,

Hvor er vi glade for at du synes alt bare spiller hos os - Det sætter vi stor pris på. Mange tak for din anmeldelse🩷 Rigtig dejlig dag til dig. 💅🏻

Holder vildt godt!

21. juli 2023

Hej Birgitte,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på! Vi håber at vi får æren af at sende flere pakker din vej. 💅🏻

Rigtig god dag. 💅🏻

Supergod service

Supergod service, hurtig levering og supre produkter.

Har absolutt ingenting å klage på og jeg har handlet hos dem ofte.

13. mars 2023

Hej Christine,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for!
Vi er så taknemlige for at du er godt tilfreds med det hele. 💅🏻

Rigtig god dag. 💅🏻

Super god kundeservice:)

20. februar 2023

Hej Liv,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er så glade og stolte for at du synes vi har en super god kundeservice. <3

Rigtig god dag til dig. 💅🏻

Team Neglefeber

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv