Nederlandsgroen Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanavond gebeld door Mateo van NederlandsGroen met een aanbod voor overstap tegen een voordeliger tarief. Vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg, geduldig en prima voorstel. Al met al tevreden... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Nederlandsgroen is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in nutsvoorzieningen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

46 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dwingende verkooptactieken

Dwingende verkooptactieken, onduidelijke informatie, beloven dat je voordeliger uit bent bij een andere energieleverancier wat helemaal niet waar blijkt te zijn. Heel erg veel spijt dat ik overgestapt ben. Het ging allemaal heel snel, ik voel me opgelicht. De nieuwe energieleverancier Next Energy is ook ronduit slecht, daar wil ik ook van af.

6. oktober 2026

Scherp aanbod van Mateo

Vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg, geduldig en prima voorstel.
Al met al tevreden. Ook daarna nog teruggebeld, omdat ik nog een paar vragen had. Ook hier werd tijd voor genomen en helder uitgelegd.

23. september 2026

Top service

Top service. Vorig jaar toen ik werd gebeld met een voorstel was het een heel prettig gesprek en zojuist weer. Ik werd direct gebeld nav mijn email die ik stuurde en alle zorgen werden weggenomen. Heel betrouwbaar en eerlijk en prima service!

23. september 2026

Jeroen Visser

Ben al meerdere keren geholpen door deze jongeman hij helpt me al 6 jaar met mijn energie zaken voor zowel mijn zakelijke contracten en mijn privé woning altijd de bestel deals en goeden service zeker een aanrader om Jeroen je vasten aanspreekpunt te maken

22. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gister een aantal x gebeld door hun

Gister een aantal x gebeld door hun, aangegeven dat ik niet thuis was, toch door blijven gaan over contract vernieuwing.Ze hadden al mijn gegevens al bij de hand, nogmaals gezegd dat ik niet thuis was, toch na 10 min weer bellen, zeer opdringerig. Blijkt dat ik helemaal geen klant ben bij engie en ook nog helemaal niet kan overstappen.
Geprobeerd om de klantenservice te beteiken of het 06 nr op de site, daar wordt niet opgenomen, dus hopelijk reageren ze wel via de mail.
Kortom vreselijke opdringerige mensen.

21. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een zeer dwingende verkopen aan de…

Een zeer dwingende verkoper aan de telefoon die drijgde dat ik mijn energie contract zou verliezen
Als ik geen advies van de verkoper aannam
Contact met mijn energie leverancier gehad bij deze was ook bekend dat Hollands groen vaker deze methode hanteerde

17. september 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na een vervelende ervaring met een…

Na een vervelende ervaring met een gladjanus die me zonder dat ik het door had een nieuw 3 jarig Energie kontrakt bij "Mega" aansmeerde na gouden bergen beloofd te hebben heb in kontakt met mijn Next Energie leverancier (Koen de Graaf) gezocht omdat ik dat "Mega" kontrakt helemaal NIET wilde en die heeft me fijn geholpen zodat ik er nu vanaf ben, waar ik hem zeer erkentelijk voor ben. Ik hoop dat de rest van dit progamma nu wel lukt want het ging fout bij gegevens van mijn E-mail, kreeg code 7375 naar kon daar niks mee. Zal het weer proberen. Groetjes Helm Remijn 06 30 30 87 39

31. august 2026

Oplichters waarschijnlijk

Toen ik vroeg hoe ze aan mijn nummer komen werd er direct opgehangen.

Oplichters waarschijnlijk.

8. juli 2026

Beste Jelmer,

Wat ontzettend vervelend dat er direct werd opgehangen toen u een vraag stelde. Dit is absoluut niet hoe wij met (potentiële) klanten communiceren en wij begrijpen volkomen dat dit een onbetrouwbare indruk wekt.

Wij nemen dit zeer serieus. Wilt u contact met ons opnemen via info@nederlandsgroen.nl en het nummer waarmee u gebeld bent met ons delen? Dan kunnen wij dit intern direct onderzoeken.

Onze excuses voor de ontstane verwarring en overlast.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gisteren werden we gebeld door…

Gisteren werden we gebeld door Nederlandsgroen, ze zijn heel manipulatief en vertellen je halve waarheden, na contact opgenomen te hebben met ons eigen energiebedrijf klopte van hun verhaal helemaal niets. Vervolgens probeer je telefonisch contact te zoeken met hun en zijn ze totaal niet bereikbaar. Ik raad dit bedrijf daarom totaal niet aan.

7. juli 2026

Beste Wendy,

Wat ontzettend vervelend om dit te horen, we vinden het zeer spijtig dat u deze ervaring heeft gehad.

Echter, dit is absoluut niet hoe wij een gesprek aangaan met onze klanten. Onze gesprekken zijn altijd informatief en transparant bedoeld. Daarnaast geeft u aan dat u ons niet kon bereiken, maar wij zijn juist altijd bereikbaar. U kunt ons zowel telefonisch bereiken en via de e-mail en via het contactformulier dat op onze website staat.

Wij nemen dit soort signalen echter zeer serieus. Zou u extra informatie met ons kunnen delen (bijvoorbeeld uw telefoonnummer of de datum en tijd van het gesprek), zodat wij dit intern verder kunnen onderzoeken?

We horen graag van u.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Deze honden bellen elke keer met een…

Deze honden bellen elke keer met een ander nummer en andere naam en doen alsof ze je nooit eerder gebeld hebben, spreken je aan zonder enkele vorm van manieren en die behandeling krijgen ze van mij zodra ze zichzelf aankondigen direct terug. Ik heb hier klachten over ingediend bij de AP en Consumentenbond. Bedrijf staat geregistreerd op een nep adres en komt op vreemde wijze aan je informatie. Ik ben van plan een rechtzaak aan te spannen tegen deze partij.

19. juni 2026

Beste R,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en begrijpen uw frustratie volledig. De werkwijze die u beschrijft herkennen wij echter niet als die van ons. Wij nemen communicatie met (potentiële) klanten zeer serieus en hanteren altijd duidelijke, respectvolle en transparante richtlijnen.

Het gebruik van wisselende nummers, onjuiste informatie of een onbeleefde benadering past niet bij hoe wij werken. Ook gaan wij zorgvuldig om met persoonsgegevens en houden wij ons aan de geldende wet- en regelgeving.

Wij vermoeden dan ook dat hier sprake is van verwarring of mogelijk misbruik van onze naam. We willen dit graag samen met u uitzoeken. Kunt u contact met ons opnemen via info@nederlandsgroen.nl en eventueel de telefoonnummers of details delen? Dan kunnen wij dit verder onderzoeken en waar nodig passende stappen ondernemen.

Alvast bedankt voor uw melding.

Onbeschoft gedrag

Nadat ik medewerker 1 had gesproken en hem vertelde dat ik niet geïnteresseerd was belde vandaag medewerker 2 (Jeroen) Ook hem vertelde ik dat ik geen interesse had. Werd er gezegd: Oke mevrouw, vervolgens wordt er een harde boer gelaten en de telefoon verbinding wordt verbroken.

11. juni 2026

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is absoluut niet de werkwijze van ons bedrijf en dergelijk gedrag tolereren wij dan ook op geen enkele manier.

Wij nemen uw melding zeer serieus en zullen dit direct intern oppakken en onderzoeken. De naam “Jeroen” zegt ons op dit moment niets, daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u wellicht nog aanvullende informatie met ons kunt delen, zoals het telefoonnummer waarmee u bent gebeld of het tijdstip van het gesprek. Dit helpt ons om dit zo snel mogelijk te achterhalen en passende maatregelen te nemen.

U kunt informatie met ons delen via email: info@nederlandsgroen.nl

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Nederlandsgroen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv