Neapharma Anmeldelser

4,8

Uitstekende producten. Wij gebruiken in ons gezin o.a. de Pro Isotonic, Hydro & ORS sticks, Carb Max sticks, alle gels, Pro Energy bars, Sport Fruit en de Pro Elite Recovery. Dit voor sporten zoals vo... Vis mer

This sports nutrition product unquestionably ranks among the very best for both dedicated cyclists and athletes. What stands out immediately is its excellent formulation: it supports sustained perf... Vis mer

Zeer tevreden van de producten en fuel tool.wat nog kan verbeteren is de dosering cafeïne wat laag is tegenover andere producten. Het zou goed zijn moest in assortiment zakjes met cafeïne zijn die in... Vis mer

Ik heb Neapharma leren kennen op Velofollies 2024. Na een overtuigend betoog op de stand heb ik een bestelling geplaatst en tot op heden heb ik het mij nog niet beklaagd. De isotonic drank is goed v... Vis mer

1. Sportsernæringsbutikk
  2. Trening og ernæring

Neapharma helpt je om beter en langer te presteren, sneller te herstellen en beter doelen te bereiken. Dit door de beste ingrediënten te gebruiken, in hoge concentraties, in de juiste verhouding. Zonder enig compromis.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

40 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede kwaliteit

De Pro Isotonic smaakt goed, en ik heb het vertrouwen dat het doet wat het moet doen. Hetzelfde geld voor de energy gels. Hoge hoeveelheid carbs, waardoor je er minder moet meenemen. En samengesteld uit kwalitatieve ingrediënten.

15. november 2025

Goed verteerbare gels

Goed verteerbare gels, isotone drank en bars. Op geen enkele moment dit seizoen last gehad. Had ook het gevoel dat er constant energietoevoer naar mijn lichaam ging. Tip

14. oktober 2025

Fan van de Pro Energy Bars

Fan van de Pro Energy Bars: geven niet alleen een boost tijdens het sporten, maar ook handig bij een energy dip op het werk! Lekkere smaak en laag in vetgehalte- een gezond tussendoortje dus.

9. oktober 2025

Grote fan

Grote fan van de producten. Zowel tijdens als na het sporten helpen de producten om beter te presteren/herstellen.
De bestelling wordt steeds zeer snel geleverd.

25. september 2025

Goeie producten

Goeie producten. Mijn vrouw en ik gebruiken ze voor het padellen die ons op tornooien toch die procentjes extra geven.

16. september 2025

Tevreden sportman

Ik gebruik al vele jaren nea producten en voel me er echt goed bij. Ik heb tijdens lange ritten zelf geen maagklachten meer. Ik heb mijn sport producten wel gevonden👍👍

2. september 2025

reeds heel lang klant bij Neapharma met…

reeds heel lang klant bij Neapharma met Kristof en Olivier. Je krijgt ook steeds een duidelijke uitleg op je vragen en ze staan ook open voor verbetering.
De producten zijn steeds top en vooral de Lemon drank vind ik super.

14. august 2025

Fijne producten voor zowel tijdens al…

Fijne producten voor zowel tijdens al na de inspanning.
Producten goed verteerbaar en helpen mijn mijn prestaties te verbeteren.
Wat ik ook erg waardeer is het persoonlijke contact als ik ergens een vraag over heb.

31. juli 2025

Fan van in het begin!

Fan van in het begin!
Ik gebruik de producten van Neapharma al bijna 10 jaar en ik wil niets anders. De Isotone dranken zijn lekker en makkelijk verteerbaar. Ook sinds ik de Pro Leucine gebruik na kortere/rustigere trainingen merk ik een sneller herstel. Ik vul dit aan met vitamine D & Omega-3 supplementen op dagelijkse basis, wat ten goede komt voor mijn immuunsysteem, spieren en gewrichten.
Kortom, ik ben en blijft fan!

29. juli 2025