Naturesnctar Anmeldelser 28

4,1

Fed kundeservice ! Min pakke nåede aldrig frem af en mærkelig årsag. Jeg kontaktede Naturesnctar på mail, med en forklaring, og de sendte mig allerede en ny pakke. Jeg har endelig fået produktet hjem... Vis mer

As a first-time user of Shilajit, I am genuinely impressed by this company! I was a bit skeptical at first, but after reading great reviews, I decided to give it a try. The product arrived quickly and... Vis mer

Naturesnctar.dk sælger naturlige kosttilskud såsom 100% rent shilajit.

4,1

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Jeg modtog min ordre med shilajit og…

Jeg modtog min ordre med shilajit og tongkat ali. Min shilajit var allerede meget hård i konsistensen sammenlignet med den, en ven havde købt. Efter to uger – selvom jeg havde opbevaret den korrekt – var den blevet alt for hård og krystalliseret til, at jeg kunne bruge den, og derfor endte jeg med at smide den ud.
Min tongkat ali var egentlig fin, men jeg er usikker på, om jeg vil købe derfra igen.

1. januar 2026

Falske vare

Eftersom varen ikke virket. Har jeg lavet en brænd test på varen og det viste sig at være falsk Shilajit. Der kom sort røg ved kontakt med ild. Hvilket ikke burde ske.

8. desember 2025

Shji

anden gang jeg køber fra dem, første gang jeg købte fra dem smagte det rent faktisk af sjillajit og kunne også mærke forskel på energi efter en måneds tid.

3. desember 2025

Hårdt som asfalt

Topklasse kundeservice, men produktet er desværre næsten umuligt at få ud af krukken, fordi det er så hårdt som asfalt. Der er derfor 70% splid i en krukke. Øv.

17. desember 2025

Da min pakke kom var det ud over det…

Da min pakke kom var det ud over det hele pga fragt firmaet. jeg kontaktede både gls og naturesnctar. Gls kunne ik gøre noget. Men fik så fat i naturesnctar kunde service super service de sendte en ny og den kom og alt var som det skulle. Kan klart anbefale dem

9. oktober 2025

Spørgsmål

Kan man ikke få lov til at bestille uden man tilmelder sig på nyhedsbrev? Kan jeg ikke skippe?

29. oktober 2025
Logoen til Naturesnctar

Svar fra Naturesnctar

Hej Onur,

Der var en fejl på vores hjemmeside, men den er nu rettet. Du kan derfor lukke nyhedsbrevet og fortsætte på siden uden problemer 😊

De bedste hilsner,
Natures N’ctar

DET VIRKER!

Alt hvad de siger i deres reklamer passer ! Så længe man tager det hver dag så vil man mærke en betydelig forskel i overskud og hos banditten.
Har haft en laaaang liste af huslige ting der skal fixes som kun er blevet længere med årene og nu er listen endelig ved at skrumpe ind.

6. oktober 2025

Langsom kundekontakt og levering

Redigeret
Så kom der endelig svar.
Ser frem til at modtage varerne 👍🏻
Bestilte for 3 dage siden.
Ingen svar på e-mail kontakt, ingen varer men pengene er trukket 😳
Håber snart jeg hører noget?

25. august 2025

Super på alle punkter i min verden 🤗…

Super på alle punkter i min verden 🤗 produkt Top kvalitet & service Top i kommunikation & email hurtig tilbagemelding & søde & forsendelse hurtig i Top har købt mange gange hos jer nu altid være i Top klasse 💪 stærkt og god vind i jeres nye lokaler 🤗 🙏 høres snart ved igen herfra 💋

7. august 2025

Kvaliteten virker ren

Kvaliteten virker ren, god og ægte i modsætning tidligere produkt jeg har prøvet fra andet firma. God service via mail pga manglende produkt som der blev kompenseret for.

27. juli 2025

Fed kundeservice !

Fed kundeservice !
Min pakke nåede aldrig frem af en mærkelig årsag. Jeg kontaktede Naturesnctar på mail, med en forklaring, og de sendte mig allerede en ny pakke. Jeg har endelig fået produktet hjem, nemt og sikkert. Produktet i sig selv hjælper på energi niveauet, uden tvivl!

10. juli 2025

Bedste kundeservice oplevelse, jeg har prøvet.

Min ordre var lidt forsinket, derfor skrev jeg ind til naturectar, og fik svar på 5 minutter, at de beklager meget forsinkelsen.
Den blev sendt afsted, ikke så lang tid efter jeg skrev emailen til dem. Jeg har lige modtaget pakken og glæder mig til at prøve jeres produkt.

28. juni 2025

Min oplevelse efter 3 måneder med denne…

Min oplevelse efter 3 måneder med denne shilajit er virkelig positiv og jeg kan varmt anbefale det. Jeg har mere energi og libidoen er som da jeg var teenager 💪😁
Tak for god og altid imødekommende kundeservice.

15. juni 2025
Logoen til Naturesnctar

Svar fra Naturesnctar

Tusind tak for din fantastiske feedback – det betyder virkelig meget for os! 🙏
Vi er superglade for at høre, at du har fået så gode resultater med vores shilajit – især med energien og libidoen 💪😉

Og tak for de pæne ord om vores kundeservice – vi gør altid vores bedste for at være tilgængelige og hjælpsomme.

Skriv endelig hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden – og tak fordi du er en del af Nature’s N’ctar-rejsen 🌿

De bedste hilsner
Faizan
Stifter, Nature’s N’ctar

En fantastisk god oplevelse hele vejen…

En fantastisk god oplevelse hele vejen igennem! Levering var hurtig, og produktet – som erfaren shilajit-bruger – virker ægte og af høj kvalitet. Konsistens, farve og duft er helt som det skal være, hvilket bekræfter ægtheden. Men det, der virkelig skiller sig ud, er kundeservicen. De svarer hurtigt, er imødekommende og gør en stor indsats for at rette op, selv ved de mindste fejl eller utilfredshed. Serviceniveauet er på et absurd højt plan, og det gør, at jeg forhåbentlig bliver en fast kunde fremover.
Kan kun anbefales!

27. mai 2025

Mere klar mentalt

Jeg har brugt deres shilajit dagligt i et par uger nu og jeg synes faktisk, at jeg mærker en effekt. Mindre hovedpine og mere klar i hovedet. Det kan være tilfældigt, men indtil videre virker det lovende, og produktet virker af god kvalitet så vidt jeg kan bedømme. Meget kraftfuldt selvom det er små mængder man bruger.

8. mai 2025

Virkelig god kundeservice

Super god oplevelse! Hurtig levering og virkelig god kundeservice - de svarede hurtigt pà mine spørgsmål og var meget hjælpsomme. Kan klart anbefales!

4. april 2025