Na plus - szybka dostawa i jakość produktów Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opła... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Vis mer
Selskapet har svart
Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Natural Pharmaceuticals
Skrevet av virksomheten
Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.
Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.
Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.
Natural Pharmaceuticals
Skrevet av virksomheten

- 20 zł zniżki na pierwsze zakupy
- Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20 złotych zniżki na pierwsze zakupy! www.natural.pl
Kontaktopplysninger
Domaniewska 28, 02-672, Warszawa, Polen
- (22) 490 69 67
- sklep@natural.pl
- natural.pl
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ok Wszystko jest użyteczne i wysokiej…
Ok Wszystko jest użyteczne i wysokiej jakości! Dziękuję!

bardzo sprawna obsługa zamówienia
bardzo sprawna obsługa zamówienia, płatności i błyskawiczna dostawa

Moja subiektywna ocena.
Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów ponieważ jakość mojego stanu zdrowia jest zadowalająca i uważam, że w znacznym stopniu to zasługa przyjmowanych suplementów.
Niestety są drogie i wielu ludzi nie stać na zakup. Smutne jest to, że musimy wybierać co kupić.

Svar fra Natural Pharmaceuticals
Wcześniejsze korzystanie z niektórych…
Wcześniejsze korzystanie z niektórych suplementów.

Svar fra Natural Pharmaceuticals
Stosunek jakości i ilości produktu do…
Stosunek jakości i ilości produktu do ceny. Szybka przesyłka.

Super ár!Gyors hatás😎

Svar fra Natural Pharmaceuticals
Kupiłem melatoninę i jestem zadowolony…
Kupiłem melatoninę i jestem zadowolony nie myślałem że tak wspomoże mnie w śnie z którym miałem problemy. Polecam ten produkt tym którzy mają taki problem.

Produkt jest ok
Produkt jest ok, ale wysyłka trwała zdecydowanie za długo

Svar fra Natural Pharmaceuticals
Pismo Pod jaki adres mam napisać żeby zostały…
Pod jaki adres mam napisać żeby zostały usunięte wszystkie dane z waszej bazy ?

Svar fra Natural Pharmaceuticals
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.