Natural Pharmaceuticals Anmeldelser 933

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na plus - szybka dostawa i jakość produktów Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opła... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring
  3. Helse- og velværebutikk
  4. Legemiddelselskap

Om Natural Pharmaceuticals

Skrevet av virksomheten

Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.

Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.

Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.

Natural Pharmaceuticals

Skrevet av virksomheten

20 zł zniżki na pierwsze zakupy
Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20 złotych zniżki na pierwsze zakupy! www.natural.pl

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zawartość substancji aktywnej vs cena

Zawartość substancji aktywnej vs cena

Moja Mama została wciągnięta w całą tą maszynkę do wyłudzania pieniędzy. Suplementy wątpliwej jakości, byle nowicjusz jest w stanie znaleźć na Allegro lepsze specyfiki za ułamek waszych cen. Suplementuje się od lat, mam doświadczenie w tym zakresie i widzę, że sprzedajecie zwyczajnie nadzieję, niczego nieswiadomym, z reguły starszym ludziom. WIERZE ŻE TYM RAZEM UOKIK WLEPI WAM TAKIE KARY, ŻE TE NORWESKIE SŁUPY FIGURUJĄCE W KRSIE, BĘDĄ MUSIAŁY SPRZEDAĆ WSZYSTKIE JEŻDZĄCE PO NORWEGII TESLĘ, CAŁĄ ROPĘ I NIC TAM JUŻ NIE ZOSTANIE.

Banda chamów wciskających okrągłe marketingowe banialuki na temat nie wartych nic produktów.

Mama spłaci Wam co wzięła, nie będziemy się szlajać z tałatajswem po sądach, potem nie zobaczycie już złamanego grosza. Nie pozdrawiam

24. september 2025

Szanowny Panie Michale,

dziękujemy za Pana opinię. Kwestia jakości naszych produktów jest dla nas absolutnym priorytetem — to właśnie za nią bierzemy pełną odpowiedzialność. Nasze suplementy są produkowane w Norwegii, zgodnie z restrykcyjnymi przepisami prawa norweskiego oraz Unii Europejskiej. Ich skład i czystość są regularnie potwierdzane w niezależnych laboratoriach, a dodatkowo nasze produkty posiadają stosowne certyfikaty jakości.

Szanujemy oczywiście Pana prawo do wyboru innych marek – jeśli większym zaufaniem darzy Pan produkty z innych źródeł, np. z platform sprzedażowych, rozumiemy tę decyzję.

Chcielibyśmy jednocześnie podkreślić, że w naszej działalności nie ma żadnych „norweskich słupów”. Działamy w pełni legalnie od ponad 15 lat – z siedzibą, zespołem i zarządem w Polsce.
Ponieważ forum nie daje nam możliwości weryfikacji danych, nie możemy pomóc w indywidualnej sprawie Pana mamy – naszej klientki. Zachęcamy jednak do bezpośredniego kontaktu:
jeśli chcecie Państwo wycofać zgody marketingowe – wystarczy napisać na adres dpo@natural.pl, jeśli chcecie Państwo sprawdzić lub zamknąć konto klientki – zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta: bok@natural.pl lub pod numerem 801 902 801.

W ten sposób będziemy mogli pomóc skutecznie i mieć pewność, że żadna niechciana korespondencja już nie będzie wysyłana.

Zależy nam, by rozwiać wszelkie wątpliwości i zakończyć sprawę w spokojny, konstruktywny sposób.

Z wyrazami szacunku,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

dobry kontakt i szybka dostawa

dobry kontakt i szybka dostawa. Duży wybór, polecam wszystkim bardziej wymagającym klientom jak ja.

21. august 2025

Pani Gosiu,

Dziękujemy za podzielenie się opinia i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrała Pani suplementy diety Natural Pharmaceuticals, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego będziemy wdzięczni za wskazanie, co moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5 gwiazdek. Zachęcamy do opisania swoich doświadczeń naszemu Konsultantowi pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Oszustwo

Zamówiłam melatoninę Miało być 360 tabletek a do zapłaty tylko za przesyłkę. Opakowanie przyszło otwarte, tabletek zaledwie kilkadziesiąt sztuk. Postanowiłam nie płacić za taką przesyłkę ale firma gnębiła mnie, zastraszała firmą windykacyjną więc zapłaciłam żeby mieć święty spokój. Absolutnie nie polecam tej firmy.

30. juni 2025

Pani Aurelio,

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. W przypadku sytuacji takiej jak ta, gdy produkt dociera do Klienta w stanie naruszonym lub uszkodzonym prosimy o zgłoszenie reklamacji, aby móc rozwiązać tę sytuację.

Nie dostaliśmy od Pani żadnej informacji, że produkt dotarł w stanie naruszonym, dlatego wysyłaliśmy monity przypominające o płatności za jego wysłanie w wysokości 12,95.

W razie wątpliwości lub pytań zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

NACIĄGANIE NA ZAMÓWIENIE, KTÓREGO NIE ZACIĄGAŁEM

Wmawiają mi przez SMS, że zamówiłem roczne dostarczanie Melatoniny. Nękają mnie płatnościami. W/g mnie to naciąganie i oszustwo.

7. juli 2025

Szanowny Panie Ryszardzie,

Dziękujemy za Pana opinię. Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji i rozumiemy, że może być ona stresująca. Chcemy jednak jasno podkreślić, że nie wysyłamy produktów niezamówionych.
Aby skutecznie wyjaśnić sprawę (np. zweryfikować numer telefonu, historię kontaktu, źródło SMS-a), prosimy o bezpośredni kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta – tutaj będziemy mogli szybko pomóc:

tel.: 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku)
e-mail: bok@natural.pl

Z góry dziękujemy za wiadomość – dołożymy wszelkich starań, aby sprawę niezwłocznie wyjaśnić.

NIE POLECAM !!!!!!!!!

Kupuję suplementy w firmie Natural Pharmaceutical od WIELU lat ! Pomimo iż są drogie, wierzyłam, że są dobrej jakości. Niestety, od ubiegłego roku zaczęły się problemy z płatnościami - podejrzewam, że zmienili program/system pobierania opłat. I chociaż płacę przelewem bankowym - co miesiąc w terminie - ciągle, po kilka razy w miesiącu otrzymuję przypomnienia, ponaglenia i upomnienia. !!!! Mało tego - ciągle jestem NĘKANA telefonami z windykacji oraz pismami, w których STRASZĄ mnie firmą WINDYKACYJNĄ i SĄDEM !!!!! Nie pomagają ŻADNE wyjaśnienia, zapewnienia i przesyłanie potwierdzeń - pracownice Natural Pharmaceutical są odporne na to. !!!
Na koniec właśnie firma windykacyjna zaczęła nękać mnie telefonami i sms-ami, w których żąda zapłaty zaległych płatności. !!!!!! Płatności, których DOKONYWAŁAM w TERMINIE !!!!! Mam na to potwierdzenie w wydrukach z banku.
Dlatego NIE POLECAM kupowania czegokolwiek w tej firmie, jeśli nie chce się tracić ogromu nerwów i doznawać wielomiesięcznego stresu spowodowanego nękaniem i straszeniem przez niekompetentnych pracowników za coś czego się nie zrobiło !!!
Obecnie zgłaszam sprawę do Rzecznika Praw Konsumenckich, US oraz PIP.
Aleksandra Lubaszka

28. juli 2025

Szanowna Pani Aleksandro,

Dziękujemy za wieloletnie zaufanie oraz za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że doświadczenia z obsługą płatności wywołały u Pani tyle negatywnych emocji – to ostatnie, czego byśmy sobie życzyli w relacji z naszymi klientami. Rzeczywiście doszło do nieprawidłowości w zaksięgowaniu wpłat, ich przyczyną – co ustaliliśmy w toku wielokrotnych kontaktów – było podawanie w tytule przelewu nazwy produktu zamiast numeru przypisanego do danego zamówienia, który jest niezbędny do prawidłowego przypisania płatności.

Nasz Zespół Biura Obsługi Klienta podejmował liczne próby kontaktu i wyjaśnienia sytuacji, zarówno mailowo, jak i telefonicznie. Niestety, gdy nie udało się poprawnie przypisać wpłat, system traktował je jako nieuregulowane. W takich przypadkach – zgodnie z regulaminem – sprawa może zostać przekazana do zewnętrznej firmy windykacyjnej.

Rozumiemy, że cała sytuacja mogła być frustrująca i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Cieszymy się, że zaległość są już uregulowana, a sprawa zamknięta. Dziękujemy również za tę opinię – traktujemy ją jako ważny sygnał, że warto w przyszłości jeszcze jaśniej komunikować zasady płatności i numeracji zamówień.

Zespół Natural Pharamceuticals

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Termin dostawy następnej partii…

Termin dostawy następnej partii FlexiMed przypada na 14 listopada. Chciałam zrezygnować z tych tabletek, gdyż w ostatnim pudełku tabletek coś dziwnego się stało. Tabletki popękały i dziwne reakcje chemiczne spowodowały, że każda tabletka popękała.
Straciłam zaufanie do tego produktu proszę nie przysyłać mi kolejnej partii. Mam zdjęcia, które chciałam dołączyć jednak nie mam takiej możliwości.
Pozdrawiam
Ewelina Wojtowicz

14. juli 2025

Pani Ewelino,

Dziękujemy za poinformowanie nas o sytuacji. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta w celu złożenia reklamacji. Zachęcamy do kontaktu pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Reklamują „roczny zapas snu za darmo”

Reklamują „roczny zapas snu za darmo”, a wciskają 1 mg melatoniny – tyle to może i kotu pomoże. Marketing jak z kabaretu: norweska jakość, polska naiwność. Producent niby znany, ale działa jak typowy lejek marketingowy – zbiera dane, wciąga w subskrypcję i czeka, aż zaśniesz z kartą podpiętą do „niespodziewanej wysyłki”. Zamiast spać – człowiek potem śni o chargebacku. 😴💸

11. juli 2025

Panie Jarosławie,

Melatonina to suplement diety. Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) stwierdza, że pozytywne efekty stosowania melatoniny można zauważyć już przy porcji 1 mg dziennie. Aby złagodzić efekty zmiany strefy czasowej (jet lag), wystarczy 0,5 mg dziennie. Ważne jest również podkreślenie, że porcja 1 mg dziennie jest porcją fizjologiczną melatoniny, czyli najbardziej naturalną dla organizmu.

W Polsce nie ma oficjalnie zalecanej porcji melatoniny dla dorosłych. Badania naukowe przeprowadzone na całym świecie testowały wpływ różnych porcji – od 0,5 mg do 10 mg dziennie – na jakość snu. Stwierdzono, że korzystne efekty są widoczne już przy porcji 0,5 mg. Nie ma dowodów naukowych potwierdzających, że wyższe porcje melatoniny są skuteczniejsze.

W razie pytań zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub pod adresem bok@natural.pl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dwa razy zamówiłem i do.....dzisiaj…

Dwa razy zamówiłem i do.....dzisiaj czekam.
Jaki powód że okłamujecie ludzi??

6. juni 2025

Panie Brianie,

Przykro nam, że nie mogliśmy zrealizować Pana zamówienia. Informujemy, że w przypadku promocji dotyczących darmowych suplementów, Natural Pharmaceuticals zastrzega sobie prawo do wysłania tylko jednego Towaru objętego promocją na jedno gospodarstwo domowe, zgodnie z regulaminem promocji.
Przez gospodarstwo domowe należy rozumieć jeden punkt adresowy niezależnie od osób w nich zamieszkujących i ich liczby.
Jeśli ma Pani dalsze wątpliwości prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem: bok@natural.pl.
Nasi Konsultanci chętnie udzielą odpowiedzi na wszelkie pytania.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dzisiaj ze skrzynki wyjęłam ofertę tej…

Dzisiaj ze skrzynki wyjęłam ofertę tej firmy na kolagen, dołaczony był przekaz pocztowy. Jestem zniesmaczona, jeżeli jeszcze raz będą posługiwali się moimi danymi osobowymi lub mojej mamy zmarłej 2 lata temu zgłoszę sprawę do Urzędu Ochrony Danych Osobowych i do Biura Ochrony Konsumenta. Nie życzę sobie żadnej korespondencji z użyciem danych osobowych, czy to jest jasne. W odpowiedzi podaję, że jeżeli coś zamawiała to ponad 2 lata temu moja mama, nieboszczka świętej pamięci, co zgłaszałam, panu który namolnie wydzwaniał. Ja ani moja mama tym bardziej nie chcemy żadnego kolagenu.

12. juni 2025

Pani Anno,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcielibyśmy zaznaczyć, że wysyłamy materiały reklamowe wyłącznie do osób, które wcześniej wyraziły na to zgodę — na przykład podczas składania zamówienia lub w innej formie kontaktu z naszą firmą. Zgodę na otrzymywanie materiałów marketingowych można w każdej chwili wycofać, kontaktując się z nami pod adresem: bok@natural.pl lub telefonicznie pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku).

Niestety, na podstawie danych z opinii nie jesteśmy w stanie zidentyfikować Pani konta. Abyśmy mogli wyjaśnić sprawę prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy z naszym Biurem Obsługi Klienta.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Proszę bardzo uważać na tę firmę

Proszę bardzo uważać na tę firmę. Mój 80 letni Ojciec został wmanipulowany w roczny zapas, wątpliwej jakości suplementów. Do spłaty raty na 12 miesięcy. Firma jako chwyt marketingowy oferuje prezent oraz darmowe próbki preparatu!!!Proszę bardzo o ostrożność zwłaszcza Seniorów. Firma ukarana wielomilionową katą przez UOKIK. Jako farmaceuta z wieloletnim stażem apeluję leki, które mają pomóc, tylko w aptece. Poza tym, co jest bardzo ważne opis suplementu zakupiony przez Ojca, sugeruje że ten preparat leczy i zapobiega chorobom, co jest niedopuszczalne!!!!

29. mai 2025

Pani Anno,

Nie możemy ustosunkować się do Pani opinii, ponieważ nie możemy zidentyfikować nr zamówienia ze względu na brak danych.
\suplementy diety to nie leki i maja za zadanie wspierać zdrową dietę, nie mają właściwości leczniczych. W opisach suplementów diety, które posiadamy w ofercie nie sugerujemy właściwości leczniczych naszych produktów. Prosimy zatem o wskazanie, gdzie znalazła Pani taką informację.

Wszystkie nasze produkty to wysokiej jakości suplementy diety. Produkowane są w Norwegii przy zachowaniu najwyższych standardów. Przechodzą również regularne badania w niezależnych laboratoriach.

Jeśli posada Pani wątpliwości dotyczące jakości naszych produktów prosimy o kontakt z naszym Konsultantem pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17). Nasi Konsultanci chętnie udzielą odpowiedzi na wszelkie pytania.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Trzeba uważać na tą firmę

Trzeba uważać na tą firmę, bo wciskają ludziom coś a później chcą żeby im płacić kosmiczne pieniądze.Zadzwonił do mnie jakiś pajac, który przez pół godziny namawiał mnie do kupienia jakiegoś suplementu dla starych dziadków na prostate.Na szczęście nie mam tego typu problemów więc zgodziłem się na jedną paczkę za 40 zł, bo pomyślałem, że może komuś dam te tabletki w prezencie, Dziadkowi czy komuś innemu.Jakie było moje zdziwienie gdy przyszła paczka a w niej był zapas tego suplementu na cały rok czyli z 10 czy 12 paczek. Zadzwoniłem żeby wyjaśnić sprawę, ale dowiedziałem się, że mogę odesłać te "suplementy" na własny koszt.Na szczęście nie jestem frajerem, który będzie płacił jeszcze za przesyłkę i kazałem im wysłać kuriera.Na kuriera się nie doczekałem, ale teraz straszą mnie jakąś windykacja Kaczmarski czy coś takiego.Prosiłem również o nagrana rozmowę w,której to niby zgodziłem się na to, że chce cały zapas tego suplementu.Rozmowy też nie otrzymałem.Jeszcze raz ostatni powtarzam zabieracie to coś ode mnie, nie wyraziłem woli kupna całego zapasu tylko jednego opakowania, więc nie jestem wam nic winny.Jak będziecie mnie straszyć i nasyłać jakąś windykację to sprawa skończy się w sądzie.Na szczęście rozmowy nagrywacie więc jestem na wygranej pozycji i to wy zapłacicie mi jeszcze za nękanie.Nie pozdrawiam

1. mars 2025

Kliencie,

Dziękujemy za poinformowanie nas o zaistniałej sytuacji. Niestety, bez znajomości szczegółów nie jesteśmy w stanie pomóc tutaj publicznie, ale może się Pan skontaktować z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl. Zachęcamy do kontaktu.

Uważajcie na nich

Uważajcie na nich , w grudniu zwróciłam im tran . Paczka poszła Poczta Polska , śledziłam paczkę, doręczyli myślę ok. Nic bardziej mylnego , od marca nasyłają na mnie windykację , i mam im zapłacić za tran który został zwrócony. Złodzieje i tyle

19. desember 2024

Pani Anno,

Dziękujemy za poinformowanie nas o sytuacji. Niestety nie mamy w ofercie tranu, także Pani opinia prawdopodobnie dotyczy produktu innej marki. Niestety ze względu na brak jakichkolwiek danych, po których moglibyśmy sprawdzić, czy była Pani naszą klientką nie możemy zweryfikować, czy kupowała u nas Pani suplementy diety. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl w celu wyjaśnienia tej sytuacji.

Csalás

Az romlott el hogy minden nap feljön ez a hazug ajánlat az ingyenes egy hónapi használatról.De! Csak a legdrágább fizetős ajánlatot akarja fizettetni!! Így hogy próbáljam ki használ e valamit a fájdalom csillapítására???

14. mai 2025

Svar fra Natural Pharmaceuticals

We are sorry that we could not fulfill your order. Please be advised that in the case of promotions for free supplements, Natural Pharmaceuticals reserves the right to send only one Promotional Good per household, in accordance with the terms and conditions of the promotion.
A household should be understood as one address point regardless of the people living in them and their number.
If you have further doubts, please contact Customer Service at 801 902 801 (the hotline is open from 9 a.m. to 5 p.m., Monday through Friday) or by email at bok@natural.pl.
Our Consultants will be happy to answer any questions.

Best Regards,
Natural Pharmaceuticals Team

Jakaś złodziejska firma

Jakaś złodziejska firma, miała być bezpłatna próbka a teraz przychodzą jakies rachunki za sprzęt, zegarki, nie wiadomo co jeszcze wymyślą, w wiadomości zaznaczono, żeby nie odpowiadać bo to jakaś automatyczna wiadomość. W internecie jest info że firma była ukarana przez UOKIK ale chyba bez skutku, teraz szukam informacji jak można się przed nimi bronić. RATUNKU.

30. april 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za komentarz. Z treści wynika, że mogły zostać pomylone dwie różne oferty – dlatego w pierwszej kolejności bardzo zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta.

Chętnie sprawdzimy, na jaką ofertę zostało złożone zamówienie, kiedy została wysłana przesyłka i – jeśli będzie taka potrzeba – krok po kroku podpowiemy, jak zrezygnować z zakupu i zwrócić produkt.

Bez znajomości szczegółów nie jesteśmy w stanie pomóc tutaj publicznie, ale może się Pan skontaktować z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

wszystko OK

wszystko OK, nie ma na co narzekać

24. april 2025

Panie Tomaszu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów i że wspierają one Pańskie zdrowie oraz dobre samopoczucie.

Pana opinia jest dla nas niezmiernie ważna, zatem prosimy o wyjaśnienie i wskazanie nam, co jeszcze moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5-gwiazdek.

Będziemy wdzięczni za kontakt z naszym Konsultantem i opisanie swoich doświadczeń pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Spamming constantly

Spamming constantly, calling from different phone numbers selling their stuff I don't actually need. They don't accept 'no' and 'I am not interested' as an answer. Very annoying

15. april 2025

Dear Jan,

Thank you for sharing your opinion. If you would like to cancel your consent to marketing contacts from us, don't hesitate to get in touch with our Customer Service. By phone at +48 801902801 or by email at bok@natural.pl

Best regards,
Natural Pharmaceuticals Team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aš manau geras šis vaistas …

Aš manau geras šis vaistas sąnariams, nors dar nebandžiau, nei karto jo vartoti.

9. mars 2025

Dear Jovita,

Thank you for the opinion.

Best Regards,
Natural Pharmaceuticals

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Proszę o zwrot nadpłaty w kwocie…

Proszę o zwrot nadpłaty w kwocie 6220.30 zł na konto:19 2490 0005 0000 4000 1561 7572.

7. april 2025

Panie Czesławie,

Dziękujemy za poinformowanie nas o zaistniałej sytuacji. W celu jej wyjaśnienia prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dziendobry.Po napisaniu,że nie dostałam…

Dziendobry.Po napisaniu,że nie dostałam tej witaminy,pochwałę się,że jednak dotarła do mnie.Pisalam o nią 9 luty,a dostałam około 5marca.Dziekuje.

16. mars 2025

Pani Doroto,

Dziękujemy za komentarz. Pryzkro nam, że produkt VitaSolaris dotarł do Pani z opóźnieniem.

Próba oszustwa

Próba oszustwa, podajesz swoje dane na stroni niby mają Ci wysłąć próbki leków lub suplementów. W ostateczności nic do mnie nie dotarło po za rachunkiem za niezrealizowaną wysyłkę. Odpisałem tej firmie że jak jeszcze raz wyślą do mnie rachunek za coś co nie dostałem to całą korespondencję przekażę na policję i potraktuję jak próbę oszustwa.

15. mars 2025

Panie Marku,

Dziękujemy za poinformowanie nas o zaistniałęj sytuacji. Niestety na podstawie danych z komentarza nie jesteśmy w stanie zidentyfikować Pana zamówienia.

Proismy zatem o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerme 801 902 801 (infolinia czynna jest od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17) lub mailowo pod adresem bok@natural.pl, aby wyjaśnić sprawę.

Zespół Natural Pharmaceuticals

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv