Natural Pharmaceuticals Anmeldelser 933

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na plus - szybka dostawa i jakość produktów Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opła... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring
  3. Helse- og velværebutikk
  4. Legemiddelselskap

Om Natural Pharmaceuticals

Skrevet av virksomheten

Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.

Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.

Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.

Natural Pharmaceuticals

Skrevet av virksomheten

20 zł zniżki na pierwsze zakupy
Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20 złotych zniżki na pierwsze zakupy! www.natural.pl

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bardzo pozytywnie i sprawnie

Bardzo pozytywnie i sprawnie. Informacje i przesyłka w pełni zgodne.

27. november 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zamówionego produktu oraz terminu realizacji jego dostawy.

Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi produktami na stronie www.natural.pl.

Zaufanie do firmy

21. november 2025

Panie Kazimierzu,

Dziękujemy za miłe słowa i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasza firma wzbudza Pana zaufanie i jest Pan zadowolony z zamówionych produktów.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl, gdzie znajdzie Pan pełne portfolio produktowe oraz artykuły naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nie mogę zapłacić za zamówienie w ratach przelewt24

Nie mogę rozłożyć płatności na raty w ramach operacji Przelewy24

29. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Panie Sławomirze,

Dziękujemy za poinformowanie nas o sytuacji. Niestety nie jesteśmy w stanie pomóc, ponieważ jest to błąd po stronie tego serwisu płatności.

Zachęcamy do spróbowania ponownie następnego dnia lub wyboru innej dostępnej formy płatności.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produkty dobrej jakości szybka…

Produkty dobrej jakości szybka realizacja zamówienia

24. november 2025

Panie Jurku,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrał Pan nasze produkty, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pan na stronie www.natural.pl, w zakładce "Artykuły".

Panie Zbigniewie,

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pan na stronie www.natural.pl.

Nic nie otrzymałam

Nic nie otrzymałam. Moja wit D3 do mnie nie dotarła. :(

19. november 2025

Pani Iwono,

Informujemy, że w przypadku promocji dotyczących darmowych suplementów, Natural Pharmaceuticals zastrzega sobie prawo do wysłania tylko jednego Towaru objętego promocją na jedno gospodarstwo domowe, zgodnie z regulaminem promocji.
Przez gospodarstwo domowe należy rozumieć jeden punkt adresowy niezależnie od osób w nich zamieszkujących i ich liczby.
Jeśli ma Pani dalsze wątpliwości prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem: bok@natural.pl.

wit.d

Trzeba brać witaminę D

13. november 2025

Pani Danuto,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny.

Zamówienie nie zostało dostarczone

Zamówienie nie zostało dostarczone

Panie Dawidzie,

Jeśli ma Pan dalsze wątpliwości prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) lub mailowo pod adresem: bok@natural.pl.

Wszystko co trzeba

Wszystko co trzeba

Panie Mateuszu,

Dziękujemy za wystawienie wysokiej oceny.

Zakupy

Szybka dostawa,towar b.dobrze zabezpieczony.Polecam tego sprzedającego

Pani Elżbieto,

Dziękujemy za miłe słowa i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że zamówione produkty spełniły Pani oczekiwania.

5/5.

Szybkie dostawy. Możliwość płatności na raty. Miła obsługa

14. november 2025

Panie Tomaszu,

Dziękujemy za miłe słowa i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

nie otrzymalam ani witaminy d3 ani…

nie otrzymalam ani witaminy d3 ani omega dlaczego?

30. oktober 2025

Pani Sylwio,

Dziękujemy za poinformowanie nas o sytuacji. Suplement diety VitaSolaris został do Pani wysłany do Pani 30.092025. Równocześnie informujemy, że w przypadku promocji dotyczących darmowych suplementów, Natural Pharmaceuticals zastrzega sobie prawo do wysłania tylko jednego Towaru objętego promocją na jedno gospodarstwo domowe, zgodnie z regulaminem promocji.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Solidnie wypełnia swoje obowiązki. Myślę, że klienci są zadowoleni z współpracy.

Panie Czesławie,

Dziękujemy za miłe słowa i że podzielił się Pan z nami swoją opinią.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego będziemy wdzięczni za wskazanie, co moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5 gwiazdek. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem obsługi klienta pod numerem 801 902 801 (infolinia czynna jest w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku) i opisania swoich doświadczeń zakupowych.

Szybka dostawa

Towar gony z opisem.Polecam

30. oktober 2025

Pani Agnieszko,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że wybrała Pani nasze produkty, aby wspierać swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zachęcamy do zapoznania się z artykułami naszych ekspertów na temat zdrowia i suplementacji. Znajdzie je Pani na stronie www.natural.pl, w zakładce "Artykuły".

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Natural Pharmaceuticals unikać szerokim…

Natural Pharmaceuticals unikać szerokim łukiem
1. Ryzyko automatycznej subskrypcji lub kontynuacji dostaw
2. Niejasne warunki płatności i zwrotów
3. „List zwykły” i brak potwierdzenia wysyłki
4. Użycie danych osobowych w celach marketingowych
5. Utrudniony sposób rezygnacji / odstąpienia
6. Zmiany regulaminu z krótkim terminem
7. Brak jasnych informacji o terminie realizacji zamówienia dostałem informacje że paczką będzie nie wiem kiedy
8. Nieprecyzyjne informacje o podmiotach współpracujących
9. Odpowiedzialność firmy mocno ograniczona

o można zrobić, żeby się zabezpieczyć:

Zamawiać tylko raz, nie zgadzając się na „kontynuację dostaw” przez telefon.

Zachować dowód zamówienia i płatności.

Jeśli firma zadzwoni z ofertą kontynuacji – poprosić o potwierdzenie mailowe.
Notoryczne telefony mówię że nie chce nic a tamte kobiety nadal swoje chcecie klientów to nie tak
Ja zostałem wplątany w subskrybcje śmiech na sali nie polecam
Nie podawać numeru telefonu, jeśli nie jest obowiązkowy. Strona wygląda jak totalna ściema podbudowanie recenzji kupionymi opiniami wszystko na 5 xD ludzie nie zachwalają ani takiej postawy ani ludzie tam pracujący szkoda mi tylko tych ludzi że muszą tak a nie inaczej pracować przykro się na to patrzy ostatni raz robię zakupy beznadziejne doświadczenie najlepiej omijajcie szerokim łukiem seryjnie teraz mam pismo że paczka jedzie ale kiedy dojedzie to mam sobie wywróżyć z palców czy jak? jeśli zrobicie tam zakupy to powodzenia z telefonami i tym całym chłamem co oferują pozdrawiam życzę by to się zamknęło.

16. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Każda uwaga naszych klientów jest dla nas bardzo cenna – pozwala nam stale ulepszać obsługę i komunikację. Pozwalamy sobie odnieść się do poruszonych kwestii:

Automatyczna subskrypcja / kontynuacja dostaw
Nie istnieje coś takiego jak „automatyczna subskrypcja”. Program Regularnych Dostaw uruchamiany jest wyłącznie po wyrażeniu przez klienta zgody. Wielu klientów wybiera tę formę dla wygody i gwarancji stałej ceny – niezależnie od wzrostów rynkowych. To również sposób na zachowanie regularności suplementacji.

Warunki płatności i zwrotów
Warunki są jasno opisane w regulaminach dołączanych do przesyłek i dostępnych na stronie internetowej. Jeśli zauważył(a) Pan/Pani niejasności, prosimy o informację na bok@natural.pl
– każdą uwagę dokładnie analizujemy.

Forma wysyłki
List zwykły dotyczy wyłącznie darmowych przesyłek promocyjnych, w których klient pokrywa jedynie koszt przesyłki po jej otrzymaniu. Zamówienia komercyjne wysyłane są zawsze kurierem z możliwością śledzenia.

Dane osobowe
Dane w celach marketingowych wykorzystujemy wyłącznie po uzyskaniu zgody. Można ją w każdej chwili wycofać – telefonicznie, mailowo (dpo@natural.pl
) lub listownie. Proces ten jest prosty i bezproblemowy.

Rezygnacja / odstąpienie od umowy
Rezygnację można zgłosić na wiele sposobów: telefonicznie, mailowo, pocztą, przez nieprzyjęcie przesyłki lub jej odesłanie. Nie utrudniamy odstąpienia – nasza działalność opiera się na zaufaniu i dobrych relacjach z klientami. Jeśli doświadczył(a) Pan/Pani trudności, prosimy o kontakt na bok@natural.pl

Zmiany regulaminu
Regulaminy dotyczą konkretnych ofert i promocji, często ograniczonych czasowo. Zmiany wynikają z zakończenia danej oferty lub wprowadzenia nowych – nie są częste. W razie wątpliwości prosimy o wskazanie, o który regulamin chodzi.

Termin realizacji zamówienia
Każdy klient otrzymuje informację, że zamówienie zostanie zrealizowane w terminie do 10 dni. W przypadku darmowych próbek zamówienie przechodzi dodatkową weryfikację zgodnie z regulaminem promocji.

Podmioty współpracujące
Informacje o partnerach znajdują się w regulaminach i politykach dostępnych na stronie internetowej. Jeśli jakichś danych brakuje, chętnie je uzupełnimy – prosimy o zgłoszenie uwag na bok@natural.pl

Odpowiedzialność firmy
Każde zgłoszenie traktujemy indywidualnie i z należytą uwagą. W badaniu programu Firma Przyjazna Klientowi aż 95% ankietowanych potwierdziło, że ich sprawy zostały rozwiązane przy pierwszym kontakcie z naszym Biurem Obsługi. Jeśli ma Pan/Pani konkretne uwagi, prosimy o kontakt – przeanalizujemy sytuację szczegółowo.

Na koniec podkreślamy, że klienci, którzy nie chcą korzystać z Programu Regularnych Dostaw, mogą zawsze wybrać opcję jednorazowego zakupu. Rezygnację ze zgód marketingowych lub prośbę o usunięcie danych można zgłosić w każdej chwili – telefonicznie, mailowo (bok@natural.pl, dpo@natural.pl) lub listownie.

Dziękujemy za szczegółowe uwagi – pomagają nam jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby klientów i doskonalić komunikację.

Z wyrazami szacunku,

Długo czekam na przesyłkę

Długo czekam na przesyłkę

Panie Piotrze,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że pojawiły się problemy z realizacją zamówienia. Aby sprawdzić, co dokładnie się stało z obiema przesyłkami, potrzebujemy kilku dodatkowych informacji — na ich podstawie będziemy mogli potwierdzić status wysyłek i wyjaśnić ewentualne nieścisłości.
Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 22 490 69 67 lub drogą mailową bok@natural.pl.

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, zamówienie się zgadza tak że nie mam zastrzeżeń. Jedynie co to mogłoby być szybciej bo już zaczynałem wątpić że przyjdzie.

4. november 2025

Panie Sławomirze,

Dziękujemy, ze podzielił się Pan z nami swoją opinią. Cieszymy się, że wybrał Pan nasze produkty, aby wspierać zdrowie i dobre samopoczucie.

Satysfakcja Klientów jest dla nas sprawą kluczową, dlatego nieustannie dbamy o najwyższą jakość oferowanych produktów i doskonalimy ofertę zakupową.

Przepraszamy za wydłużony czas oczekiwania na zamówione produkty. W ostatnim czasie odnotowujemy zwiększoną liczbę zamówień.

Panie Stanisławie,

Dziękujemy za miłe słowa i wystawienie wysokiej oceny. Cieszymy się, że zamówione produkty spełniły Pana oczekiwania.

Uczciwość firmy

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zamówienia naszych produktów. Twoja opinia jest dla nas niezmiernie ważna, dlatego będziemy wdzięczni za wskazanie, co moglibyśmy poprawić, aby następnym razem otrzymać 5 gwiazdek. Zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem 801 902 801 i opisania swoich doświadczeń zakupowych.

Zachęcamy do śledzenia strony www.natural.pl.

Zespół Natural Pharmaceuticlas

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv