De eerste keer gebruiken was meteen een hilarische beleving ! Het doet boven verwachting z'n werk. Schoonmaken gaat ook handig door uitneembare sleeve.
Hallo Ik ben zeer tevreden met mijn NAPPEX prostaatvibrator. Hij ziet er prachtig uit, is ergonomisch en voelt erg prettig aan. Hij is eenvoudig in gebruik en compact, en past perfect in het kle... Vis mer
snelle levering naar België goed anoniem verpakt het produkt zelf vind ik te dun van materiaal.spijtig dat het aanbod zo wijnig is .
Heerlijk fijn om te gebruiken tevens goede prijs in verhouding tot genot
Founded in Amsterdam in 2021, Nappex™ is on a mission to bring premium sexual wellness to people everywhere. We design bold, high-quality toys that empower you to explore pleasure confidently and on your own terms. Whether solo or with a partner, our products are made to elevate your experience — with thoughtful details, smart design, and reliable performance. But it doesn’t stop there. We back our products with fast, friendly customer service that’s available every day. Questions, feedback, or just curious? Reach us anytime at support@nappex.com — we’re here for you. We’re also serious about sustainability. We actively reduce our environmental footprint by replacing plastic holders with paper-based alternatives, removing printed manuals in favor of QR codes, and minimizing packaging where possible. We're not perfect — but we’re committed to constant improvement. At Nappex™, we believe in sexual freedom, honest care, and conscious choices. Our products are discreetly packaged, expertly crafted, and always delivered with respect. Thank you for choosing Nappex™ and for supporting what we stand for. Your review helps others discover us — and helps us keep getting better. Nappex™ – Get it On.
Bercylaan 129, 1031KP, Amsterdam, Nederland
- (+31) (0)85-3031726
- support@nappex.com
- nappex.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Heerlijk apparaat
Heerlijk apparaat, geniet er elke dag van..alle standen zijn heerlijk! Een aanrader!!
Good service fast and good product
Good service fast and good product
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit , en zeer snelle levering
Product snel binnen en de…
Product snel binnen en de klantenservice is goed bereikbaar.
Love it
Heerlijk fijn om te gebruiken tevens goede prijs in verhouding tot genot
No me ha llegado
Super service
Super service, vriendelijke klantenservice je krijgt super snel antwoord en ze helpen je erg goed!!
Product was ook de volgende dag al in huis.
Nappex is een aanrader
Snelle levering naar België

Svar fra Nappex
Product niet binnen gekregen door…
Product niet binnen gekregen door fouten postnl maar hele goede service via de mail met nappex gehad en geld terug gekregen!

Svar fra Nappex
mooie producten en goede ervaring

Svar fra Nappex
top! zo kan het dus ook!
uitermate correcte afwikkeling voor een blijvertje met vriendelijke groet John

Super producten en discreet
Super producten! En discreet verstuurd ;). Mijn buurman had geen idee wat voor pakje hij had aangenomen!

Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit.
Vragen snel beantwoord.
Super blij met m'n aankoop
Super blij met m'n aankoop, echt een aanrader. Had het meteen de volgende ochtend in huis en hele vriendelijke service toen ik een vraagje had over het kabeltje - bedankt Bob!

Svar fra Nappex
Snelle levering en goede kwaliteit!