Se hva andre synes
Mattor i fantastisk kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Lägg därtill en personlig service - jag har köpt, köpt fel, behövt returnera och därmed varit i kontakt med kundservice som är proffsiga, t... Vis mer
Kontakten med Nain var smidig, enkel och trevlig. Mattan var precis så som jag önskade. Kvitto och äkthetsbevis skickades. Värre var det med leveransen. UPS lever inte upp till vad de lovar. Betal... Vis mer
Allting har varit supersmidigt från beställning till leverans. Mattan jag köpte levde upp till alla våra förväntningar ♥️
Informasjon om virksomheten
- Gulvbeleggbutikk
- Interiørarkitekt
Om Nain Trading
Skrevet av virksomheten
På Nain Trading är vi stolta över att vara ett av de ledande företagen inom handel med högkvalitativa orientaliska mattor. Sedan vår grundning har vi specialiserat oss på att föra handknutna mattor från de viktigaste mattproducerande regionerna i världen till Europa. Vårt sortiment omfattar ett varierat urval av orientaliska mattor, tillgängliga i olika storlekar, färger och mönster.
Vår passion för mattor återspeglas i den kvalitet och äkthet som vi garanterar i varje enskild bit. Innan en matta läggs till i vår kollektion genomgår den en strikt kvalitetskontroll. På så sätt säkerställer vi att våra kunder endast får de vackraste och mest exklusiva mattorna. Detta engagemang för kvalitet har gjort oss till en pålitlig partner för privata kunder, inredningsdesigners och samlare.
Förutom våra fysiska butiker erbjuder vi våra kunder över hela världen möjligheten att handla genom vår användarvänliga onlinebutik. Vårt mål är att göra shoppingupplevelsen så trevlig som möjligt. För detta erbjuder vi detaljerade beskrivningar och högupplösta bilder, så att du kan hitta exakt den matta som passar perfekt i ditt hem.
Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid personlig rådgivning och hjälper dig gärna från valet till skötseln av din matta. Vårt erfarna team står till ditt förfogande för att ge råd och se till att du blir helt nöjd med ditt köp.
På Nain Trading är vi mer än bara en återförsäljare – vi är experter, rådgivare och entusiaster av orientaliska mattor. Vår långa erfarenhet och vårt engagemang för högsta kvalitet har gjort oss till ett ledande företag som kunder över hela världen litar på.
Kontaktopplysninger
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Allting har varit supersmidigt från…
Allt funkade väldigt smidigt
Allt funkade väldigt smidigt . Jag fick svar på min fråga om mattan . När jag lagt beställningen kom den direkt hem till dörren väldigt snabbt. Mattan är helt underbar!!!
Ingen skugga över hanteringen från…
Ingen skugga över hanteringen från företagets sida. Men UPS underleverantör var inte trevlig. De påstod att jag inte var hemma när de kom. Klart jag var hemma. Det dröjde fem dagar innan jag fick mattan. Inklusive helgen. De hafe strul med sina bilar och kom med olika besked hela tiden . Idag fick jag i alla fall min matta och den var just så fin som jag hoppades.
Inget att klaga på…
En vacker Gabbeh matta.
En vacker Gabbeh matta.
Mattan är precis som jag hade önskat, fina färger, kvalitet och prefekt storlek. Nöjd kund.
Snabbt och bra kvalitet till ett hyfsat…
Snabbt och bra kvalitet till ett hyfsat pris.
Bra service
Bra och enkel hjälp när jag ville skjuta fram leveransdatum. Jättefin matta, ännu finare i verkligheten.
Fin matta.
Mattan mörkare i mönstret än bilden tyvärr. Levereransen med UPS strulig.
Bra och snabb leverans som motsvarade…
Bra och snabb leverans som motsvarade utlovad produkt
bra och snabb service och kundsupport
bra och snabb service och kundsupport, leverans som fungerade perfekt och nöjd med mitt köp
Kontakten med Nain var smidig
Värre var det med leveransen. UPS lever inte upp till vad de lovar. Betalade för hemleverans men får åka till utlämningställe och hämta. De påstår att vi inte var hemma när de skulle leverera men det är inte sant. Detta verkar vara något UPS satt i system.Det är inte första gången det händer. Det är inte gynnsamt för företagen med sådan opålitlig leverantör.
Mattfärgen stämmer inte med infon.
Mattan skulle vara röd men är mer rosa. Annars fungerade allt bra.

Svar fra Nain Trading
Mattan va precis så fin som på bilderna!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.