Nærvarme Danmark A/S Anmeldelser 656

2. Elektrisitetsverk
  3. Leverandør av fornybar energi

Om Nærvarme Danmark A/S

Skrevet av virksomheten

Nærvarme Danmark er kendt for vores:

- Luft/vand varmepumper (leje, kontant eller finansieret)
- Luft/luft varmepumper med aircondition (leje, kontant eller finansieret)
- Intelligente husbatterier (leje, kontant eller finansieret)
- Solcelleanlæg med batteri og AI-styring (kontant eller finansieret)
- Ladeboks og ladestander (leje, kontant eller finansieret)
- Konkurrencedygtige elaftaler (i koncernen)
- Elproduktionsaftaler, så du kan sælge din overskudsstrøm

Grunden til vores høje kundetilfredshed

Som kunde i Nærvarme Danmark får du kvalitet og god kunderådgivning fra start til slut. Du får vagttelefon 24/7.

Nærvarme Danmark er en del af Fonden SEF, der i sin formålsparagraf arbejder for at fremme den grønne omstilling i Danmark. Vi dækker hele Danmark - også de ikke-brofaste øer, og tilbyder abonnementsløsninger på fx luft til vand varmepumpeanlæg, der hvor det geografisk kan være svære at få finansiering. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionærer.

Nærvarme Danmark er enkelt at få. Enkelt at have. Og helt enkelt at betale.

Hvad får du som kunde i Nærvarme Danmark?

Luft til vand varmepumper

Du kan leje, købe kontant eller vælge en attraktiv delbetalingsordning, når du anskaffer en luft til vand varmepumpe hos os. Uanset, hvad du vælger så får du et komplet luft til vand varmepumpeanlæg i høj kvalitet fra Vølund, DVI eller Panasonic. Som udgangspunkt er det en komplet installation med varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Det skyldes, at det sikrer dig høj komfort og effektiv drift. Hvis du ønsker det - fx har pladsmangel eller I kun er to husstanden, så kan en pladsmæssigt mindre løsning med en gennemstrømningsvandvarmer installeres. Vælger du som mest populære løsning "Varmepumpe på abonnement" (leje), så betaler du kun 7.500 kr. i opstart og herefter står vi for alt - det årlige lovpligtige serviceeftersyn, reparationer og et nyt anlæg, når det er udtjent. Der er ingen uforudsete ekstraregninger. På den måde gør du noget godt for miljøet. Og din pengepung. Slip bare bekymringerne. Du kan hurtigt se din forventede pris på en varmepumpe her. Helt enkelt.

Luft til luft varmepumper

Også her kan du leje, købe kontant eller vælge en attraktiv delbetalingsordning. Panasonic varmepumpen kan også bruges som aircondition på de varme sommerdage og nætter. Du kan tænde for varmen på din mobil, så der er varmt og dejligt - eller køligt - når du ankommer til sommerhuset eller hjemmet.

Med vores lejeløsning kan du bare ringe, så får du hjælp hurtigt. Vi står for en komplet installation. Læs mere og se priserne her om vores luft til luft varmepumper.

Husbatterier - intelligente husbatterier til forbrugsoptimering og netbalancering

Et intelligent husbatteri – er både til dig uden solceller og dig med solceller. Husbatteriet optimerer dit elforbrug, så husbatteriet lades op, når strømmen er billig, så du kan bruge den, når strømmen er dyr. Derudover tjener du penge gennem netbalancering. Løsningen kan opgraderes, så den kan levere nødstrøm, når strømmen går – kontakt os og hør mere. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores husbatteriløsning her: husbatteri.

Solcelleanlæg med batteri og AI-styring

Vælger du en komplet løsning med solceller høj kvalitet og med 25 års produkt garanti, batteri, hybridkonverter og det hele styres med AI, så får du en løsning, du bliver glad for. Det er ret smart og giver en stor besparelse på elforbruget. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores solceller.

Ladeboks i dansk design

Ladeboks i flot dansk design inkl. installation. Køb eller lej.

Elaftale med fordele

Elaftale, hvor du opnår stor månedlig rabat på leje af luft til vand varmepumpen eller luft til luft varmepumpen. Elaftalen er via vores søsterselskab SEF Energi, der to gange er kåret til at have Danmarks mest tilfredse elkunder. God og personlig kundeservice, elpriser time for time og konkurrencedygtige priser er blandt årsagerne til den høje kundetilfredshed.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

det har vi talt om

15. april 2024

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi bruger både de positive og de mindre positive til at forbedre os.

service til tiden

service til tiden - og svar fra dem med det samme

12. februar 2024

Hej Arne

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe eller du har brug for svar.

Alt som forventet

30. november 2023

Hej Christian

Det er vi glade for at høre - bliver der det mindste, er i altid velkommen til at ringe :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og gode flinke…

Super god service og gode flinke teknikere. Kan varmt anbefales!

3. oktober 2023

Kære kunde

1.000 tak for anbefalingen 🤩

Godt at læse, at du får en super god service.

Nærvarme Danmark

Vis anmeldelser på alle språk. (656 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv