Informasjon om virksomheten

1. Kroppspleie

Skrevet av virksomheten

Nadavias produkter giver en sund mund og stærke tænder. Emaljen på tænderne styrkes, små revner lukkes, bakterier i munden bremses, tandkød stopper med at bløde, tandlommer mindskes og betændelse bremses. Skader på tænder efter strålebehandling og kemo kan også afhjælpes. Produkterne indeholder ingen kemi og ingen farvestoffer. Spar penge på tandlæge regningen og få livskvaliteten tilbage. #paradentose #blødendetandkød #syreskader #emalje #stærketænder #tandkø

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er vild med produkterne

Jeg er vild med produkterne; både gel og mundskyl. Jeg havde en irriteret tandkødslomme, som jeg fik helet ved brug af begge.
Og så er jeg fuldstænsig vild med smagen af deres mundskyl!

20. mars 2026

Svar fra Nadavia.dk

Hej og tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du er så glad for både gel og mundskyl – og især at det har hjulpet på din tandkødslomme. Det betyder rigtig meget for os at få anerkendelse for at vores produkter gør en forskel. Og hvor er det skønt, at smagen også er et hit (det syntes jeg også).

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vh. Nadavia

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hej jeg har haft partentose i mange år…

Hej jeg har haft partentose i mange år er blevet opereret 2 gange og gået til tandlæge hver 4 månede for at holde det nede så fik jeg en flaske nadavia mundskyld for 2 år siden og brugt det lige siden nu er mit tandkød så flot det er bare skønt mvh Gitte

11. september 2025

Hej Gitte og tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Hvor er det fantastisk at høre, at du har oplevet så stor en forbedring i dit tandkød – især efter så mange år med parodontose og behandlinger. Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores mundskyl har kunnet gøre en forskel for dig.

Tak fordi du deler din oplevelse – det er både inspirerende og værdifuldt for os og andre.

Vh. Nadavia

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Super tilfreds med produktet

Super tilfreds med produktet, Lettere irriteret over når jeg skriver jeg ønsker hjemmelevering, at det så ender i en pakkeshop fordi man ikke læser hvor man har bestilt tingene til. Derfor kun 3 stjerne denne gang

2. august 2025

Svar fra Nadavia.dk

Hej Michael. Jeg er glad for at du forsat er tilfreds med vores produkter. Det er trods alt det vigtigste :)

Vi skriver på hjemmesiden "Vi sender vores pakker med DAO til nærmeste pakkeshop." Men jeg vil give dig ret i at det kan gøre bedre og mere tydeligt så det vil vi arbejde på. Og så håber vi på 5 stjerner næste gang. Vh. Nadavia

Seriøst firma

Seriøst firma, gode produkter som holder hvad de lover , hurtig levering

2. august 2025

Kære Gitte.

1000 tak for din anmeldelse. Vi bestræber os på at pakke og sende ordrer hurtigst muligt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vh. Nadavia

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nadavia disinfecerende dental gel

Jeg har købt tandkød cream (Nadavia disinfecerende dental gel) som jeg ikke synes hjælper til min. Ellers er Nadavia meget hurtig med levering og information.

31. mai 2025

Svar fra Nadavia.dk

Kære Maria. Jeg er ked af at høre at du ikke har opnået den ønskede effekt. Nu ved jeg ikke hvad problemet var - men hvis du sender os en mail på info@nadavia.dk så kan vi tilpasse din behandling så du opnår ønsket effekt. Hvis du vil give det en chance mere - så får du et produkt gratis. Jeg håber at høre fra dig. Vh. Nadavia

Super god mundskyl

Super god mundskyl. Jeg har døjet med tandsten og lidt blødende tandkød og begge dele har det hjulpet på. Jeg har prøvet både den normale og den stærke og begge er gode! Smagen er også god i forhold til andre mundskyl jeg har brugt. Så de bedste anmeldelser herfra😀

2. juni 2025

Svar fra Nadavia.dk

Kære Anders. 1000 tak for din flotte anmeldelse af vores produkter. Det gør mig glad, at du både har fået hjælp til tandsten og blødende tandkød. Som vedligehold er det formentlig nok at bruge mundskyl mild (og dermed spare en del på tandlægeregningen). Tak fordi du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Vh. Nadavia

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Desperat markedsføring

Virkelig desperat firma! Reklamerer gentagne gange på en lokal side, der er beregnet til deling af opslag for lokale - som ligger over 170 km væk, og som oven i købet ikke er en salgsside.
Hvor desperat kan man blive???

29. mai 2025

Svar fra Nadavia.dk

Kære Mette. Vi er ikke desperate - vi er blot en lille virksomhed der kæmper for at komme ud på markedet med et fantastisk produkt. Og når FB reglerne ikke forbyder at lave reklame opslag, så gør vi det. Jeg beklager at det generer dig så meget at du giver os en stjerne. Men jeg er da glad for at det ikke er produktet du har givet vurdering på. Samtidig kan jeg oplyse, at der er flere fra dit lokalområde der har handlet hos os :) Jeg har blokeret din profil så du slipper for vores reklamer. Venlig hilsen Nadavia.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det er dejligt at mine tænder ikke…

Det er dejligt at mine tænder ikke bløder mere

10. februar 2025

Svar fra Nadavia.dk

Kære Bodil. Tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse - det sætter jeg stor pris på. Det glæder mig at du er sluppet af med dine blødninger - det betyder at din mund er blevet stærkere og sundere. Har du brugt den stærke mundskyl eller dental gel kan du overveje at skifte til mundskyl mild nu hvor du har opnået en virkning. Tak for anmeldelsen. Vh. Nadavia.

En must have!

Den er både en must have for din almene mund hygiejne. Men jeg bruger også gelen på blister og mundskyllet, hvis jeg mærker lidt ondt eller hævelse i halsen. Det hjælper! Og jeg oplever begge så begrænset nu, selvom jeg har historik med mange blister tidligere.

22. oktober 2024

Svar fra Nadavia.dk

Kære Camilla. Godt du bruger mundskyl når du kan mærke der er smerter og hævelser i halsen. Vi har efterhånden fået en del henvendelser fra kunder med samme melding og som er sluppet for en omgang halsbetændelse. Dental Gel direkte på blister - ja det virker bare!! Tak fordi du tog dig tid til at skrive rosende ord om vores produkter. Vh. Nadavia

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De burde have mere end 5 stjerne…

Jeg har prøvet alle 3 produkter…
De har alle en fantastisk effekt på din mundpleje, på hver deres måde. Alle burde have mindst 2 af deres produkter ved siden af deres tandpasta.

11. september 2024

Svar fra Nadavia.dk

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Jeg kan afsløre at der inden længe kommer en en tandpasta også :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadavia mundskyls kan varmt anbefales

Min erfaring efter 8 ugers med Nadavia mundskyls og tandcreme har været meget positiv. Produktet lever op til sine løfter og efterlader mine tænder glatte og min mund føles frisk efter brug. Jeg er især begejstret for den lette smag af lakrids, som giver en behagelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Nadavia mundskyls og tandcreme til alle, der ønsker en effektiv og behagelig mundplejeoplevelse.

25. april 2024

Svar fra Nadavia.dk

Tak for den flotte anmeldeles. Jeg er særligt glad for at høre at dine tænder er helt glatte - det betyder nemlig at de er bakteriefri. Jeg er selv fan af smagen som efterlader munden frisk og sund. Tak igen!

Nadavias mundskyl imponerer virkelig

Nadavias mundskyl imponerer virkelig! Efter 6 ugers brug er jeg overvældet af de gode resultater. Den lever virkelig op til forventningerne. En klar anbefaling til alle, der søger en effektiv mundskyl!

1. januar 2024

Kære Emilie. Tusinde tak for den flotte anbefaling. Vh. Nadavia

Kvik og hurtig levering

Kvik og hurtig levering - og så “smager” mundskyl jo ligefrem godt og friskt 😊

1. desember 2023

Svar fra Nadavia.dk

Dejligt at høre du kan lide smagen - det kan vi også. Mht. levering så bestræber vi os på at levere hurtigst muligt.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv