15 juli als bedrijf een order geplaatst. Wij hoorden echter dagen niks en ontvingen niks. Toen gebeld, dat we het product de volgende dag nodig hadden en dat we het anders wilden annuleren... Vis mer
Se hva andre synes
Goede slijperij met snelle en vriendelijke service. Ons snijgereedschap wordt op aanvraag vaak de volgende dag nog opgehaald. Een aantal dagen later hebben we alles weer vlijmscherp terug. Ook de prij... Vis mer
Selskapet har svart
Gebeld met mzs voor freesgereedschap voor onze nieuwe cnc de man komt persoonlijk langs test gedaan met diamantfrezen en spiraalfrezen tot service en goede gereedschappen van het merk AKE Voor ons o... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MZS Gereedschap en MZS Slijpservice zijn onderdeel van M.Z.S. BV. Een belangrijk deel van ons bedrijf is het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in hardmetaal en HSS. Ook leveren wij vrijwel alle electronische en niet-electronische gereedschappen. Deze kunt u bestellen via onze webshop www.mzsgereedschap.nl.
Kontaktopplysninger
Meerover 16, 2181NJ, Hillegom, Nederland
- 0611297155
- mail@mzsgereedschap.com
- mzsgereedschap.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Scherpe prijzen, snelle reactie en afhandeling
Snelle reactie en afhandeling, scherpe prijzen. Zeer tevreden over MZS.
Keurig bedrijf
Snel geleverd.
Goede verhouding prijs/kwaliteit.
Telefoon wordt snel opgenomen.
S. van Arnhem.
Nog steeds geen bestelling ontvangen.
Nog steeds geen bestelling ontvangen.. ik ben bang dat dit bedrijf hartstikke NEP is! Bestel niet NIET!!
Prijs technische super
Prijs technische super.
Slijpwerk ook wordt op gehaald en week later weer terug gebracht.
Het zaagblad van AKE was perfect goed…
Het zaagblad van AKE was perfect goed advies voor de juiste zaagblad kom zeker terug
Vandaag onze nieuwe scheppach…
Vandaag onze nieuwe scheppach drukreiniger binnen gehad werkt top
Gebeld met mzs voor freesgereedschap…
Voor ons ook gelijk de persoon voor ons de gereedschappen te slijpen en in top conditie te houden
Top bedrijf,goed overzicht op de site.
Top bedrijf,goed overzicht op de site.
Snel geleverd,en goede adviezen over welke gereedschappen ik het beste kan nemen voor mijn bouwbedrijf.met speciale dank aan medewerker Carl.
Goed geholpen uitstekende service
Goed geholpen uitstekende service, aardige man aan de telefoon die het goed heeft uitgezocht voor mij.
Goede service voor een niet al te hoge prijs! Leuke en overzichtelijke webshop voor al je klus benodigdheden. Top!
Bestel hier niet !
Bestel hier niet ! Loze beloftes over levering die nooit plaatsvinden. Benieuwd of ik mijn geld ooit ga terugzien na annulatie van mijn bestelling.
Waardeloze site !
KOOP HIER NIET !!!
KOOP HIER NIET !!!
Spijtig genoeg geen professionele firma.
Speciale lange boren besteld en betaald.
Na zelf te mailen om te vragen wanneer er geleverd wordt krijg ik een uitleg dat het normaal op stock ligt en nu 'toevallig' niet meer. Dan opeens een annulatie van deze bestelling zonder uitleg en refond (nog af te wachten)
Slechte ervaring
Ik koop een partij betonschijven, ijzersnijschijven en een set handgereedschap, alles op stock. Mzs sturen uiteindelijk enkel de ijzersnijschijven op en annuleren de rest van de bestelling zonder uitleg.Verzendkosten kosten meer dan de schijven die ze opsturen. Geen reactie op mails. Blijkbaar een praktijk die ze al jaren toepassen aan de reviews te zien. TIP: Koop hier niet. Er zijn genoeg andere eerlijke webshops.
Druk reiniger besteld
Druk reiniger besteld, en met 2 dagen geleverd alleen jammer dat hij beschadigd was met vervoer, gebeld en het probleem verteld, toen foto’s verzonden van de schade, met 3 dagen een nieuw binnen, dit is nog eens top service , kom zeker terug, top
Al vele jaren een continue leverancier in slijpwerk en levering van verspaningsgereedschappen.
Als Meubelmaker/Interieurbouwer voor mij al vele jaren een continue leverancier in slijpwerk en levering van verspaningsgereedschappen. Korte communicatielijnen en begrijpt mijn professionele vraag vanuit de praktijk.
Voor mij dus te kwalificeren als een medewerker voor m'n bedrijf.
Kango beitels perfect
Kango beitels perfect, snelle levering, dank je voor de beitel vet,
kom zeker terug
Slechte bedrijf en slechte communicatie
Slechte bedrijf en slechte communicatie
Telkens moet ik emailen om te vragen waar mijn artikel gebleven is en telkens zeggen ze morgen sturen we het op.
Wel netjes dat ze de bestelling annuleren en het bedrag terugbetalen daarom 2 ster anders was het 1.
Geen zaken doen met deze bedrijf.
Geen en levering.
Geen en levering.
Traag contact, nummers nooit beantwoord niet bereikbaar.
Producten niet geleverd geld niet terug.
Vage antwoorden via mail, ik heb nog nooit zo iets slechts meegemaakt.
1x NOOIT MEER! 👎🏼
Zal bij deze firma niet terugkomen
Zal bij deze firma niet terugkomen. Levering na 2,5 weken. Zeer verwarrende communicatie op de site. Zo staat er vb. dat de prijzen inclusief BTW zijn terwijl dat bij afrekening niet het geval blijkt te zijn. Inloggen op de site om je eigen bestelling op te volgen : vergeet het. Ondanks alle ter beschikking gestelde gegevens werd er kennelijk nooit een account aangemaakt.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.