Vandaag mooie vesten gekocht voor mijn vader. Afhandeling van de koop verliep zeer vlot en gemakkelijk. Ik hoop dat mijn vader snel kan genieten van zijn vesten.

Very easy site to buy instead to many ither sites. So i easy bought a nice hoody. Quick and easy.

3,9

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

3,9

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

LET OP OPLICHTING: Retourneren moet naar de VS, adres op de site is van De Bijenkorf

Ik bestelde bruine loafers bij myveluna.nl. De site oogt Nederlands: gratis levering, "30 dagen retourneren", een adres in Amsterdam en een 020-nummer. De schoenen vielen te klein uit. Binnen twee dagen na ontvangst meldde ik netjes per mail dat ik wilde retourneren.

Wat er toen gebeurde:
- Eerst moest ik foto's van bovenkant, zijkant en zool sturen voordat ik "verder geholpen" kon worden.
- Daarna kreeg ik het aanbod om voor 7,49 euro een ander artikel te kiezen. Ik wilde gewoon mijn geld terug.
- Toen volgde een "gedeeltelijke terugbetaling van 10%" als ik de schoenen zou houden. Niets aan, want ze passen niet.
- Toen 15%.
- Pas na herhaald aandringen kwam het retouradres: een magazijn in Los Angeles, Verenigde Staten. - Retourkosten en risico volledig voor eigen rekening, geen retourlabel, en zonder tracking "kunnen wij zoekgeraakte zendingen niet vergoeden".

Een internationale zending met tracking naar de VS kost al snel 30 tot 45 euro, plus douanegedoe. Zo wordt een retour in de praktijk onmogelijk gemaakt en word je richting een korting geduwd.

Wat ik daarna op de site zelf vond:
-Het opgegeven adres, Dam 1, 1012 JS Amsterdam, en het telefoonnummer +31 20 808 9333 zijn het adres en nummer van De Bijenkorf.
- Er staat nergens een KvK-nummer of btw-nummer, wat voor een Nederlandse webshop verplicht is.
- In de algemene voorwaarden staat dat bestellingen "naar het magazijn van onze leverancier" gaan en dat het retourcentrum in de Verenigde Staten staat. Op de homepage lees je daar niets over.
- Artikel 12 van de voorwaarden linkt voor het privacybeleid naar een pagina van een AI-chatbot. De voorwaarden zijn duidelijk gegenereerd en nooit nagelezen.

Volgens de ACM moet een webshop die zich als Nederlands presenteert een Nederlands retouradres bieden en binnen 14 dagen na herroeping het volledige bedrag terugbetalen. Beide gebeuren hier niet.

Mijn advies: bestel hier niet. Heb je al besteld en kom je in hetzelfde script terecht (foto's, ruilen, 10%, 15%, retour naar de VS)? Stuur niets naar Amerika, maak schriftelijk bezwaar, vraag een chargeback aan bij je creditcardmaatschappij of open een geschil bij PayPal of Klarna, en meld de winkel bij ACM ConsuWijzer. Dat doe ik nu ook.

4. oktober 2026

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Een bestelde broek werd pas nat een aantal weken geleverd, telkens herinnering broek is nog onderweg. Daarnaast was het lastig om de maat te bepalen omdat een maattabel op de website ontbreekt. De maat bleek vervolgens niet goed. Retourneren kon alleen na goedkeuring en het opsturen van foto's. Na het aanleveren daarvan kreeg ik geen retourinstructies, maar alleen een aanbod om voor €7,49 iets anders te bestellen. Dat wilde ik niet; ik wilde mijn geld terug.

Ondanks meerdere herinneringen bleef een reactie uit. Uiteindelijk heb ik de broek maar naar de kringloop gebracht en het verlies genomen.

Mijn ervaring: lange levertijd en een zeer slechte klantenservice. Ik zou hier niet opnieuw bestellen en raad anderen aan hetzelfde te overwegen.

2. oktober 2026

STAY AWAY FROM THIS STORE

STAY AWAY FROM THIS STORE. I ordered a €25 “waterproof” jacket and received cheap AliExpress product — terrible stitching, loose threads and extremely poor quality. The jacket is now being sold on their website for €69! which makes this even more frustrating.
When I asked for a refund, they kept offering 10%, 15%, 20%, 50% and finally 60%. Then they wanted me to pay €25–€45 to return a €25 jacket to the USA. Absolutely unacceptable. Stay away from this store!

30. september 2026

Bestelling

Als je iets bestelt en je wilt het terugsturen, moet het naar de VS teruggestuurd worden. Dus houdt daar rekening mee. €€

21. september 2026

Gezellig

Dat was echt gezellig bij jullie winkelen. Dat zal ik vaker doen. Heeeel veeleel groetjes.

18. september 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis