Service is top van my toys
OVER MYTOY-S Met ruim 14.000 producten in ons brede assortiment komt iedereen aan z’n hoogtepunt bij sexshop MyToy-s. Daarmee bieden wij gegarandeerd een passend speeltje of kledingstuk voor iedere seksuele voorkeur.
Sprendlingenpark 17, 5061 JT, Oisterwijk, Nederland
Elke bestelling is een plezier 🥳 En de service blijft uitstekend. Ga zo door 👍
Op de doos zat een pakbon waar duidelijk in stond wat het pakketje bevatte. Vooral omdat het pakketje nu bij de buren geleverd werd was t ophalen vrij ongemakkelijk. Ik ga hier nooit meer bestellen!
Om ons seksleven een boost te geven na 12.5 jaar huwelijk onszelf een pakket kado gedaan. Al heel wat spannende belevingen gehad met de op afstand bestuurbare speeltjes en bijgevoegd glijmiddel. Extra leuk om de spanning ook buitenshuis op te voeren. De afstandsbediening is klein dus in de hand en dus onzichtbaar te bedienen. Bestellen en leveren ging soepel en discreet.
We zijn het jaar knallend gestart en raden het iedereen aan.
VOOR ONS GEEN DRY JANUARY !!
Liefs, Bert en Lein
Ons ingedutte sexleven is weer helemaal opgelaaid na de gekregen bestelling.
De spullen werden discreet en keurig netjes geleverd.
We kunnen het iedereen aanraden!
Geef je huwelijk een oppepper, wat houd je tegen!
Miep
Goede afhandeling en snelle levering !
Jammer dat de doos open was, maar kan ook tijdens transport gebeurd zijn !!
Super snelle service. En discreet wordt het verzonden. De Panthra Shaka besteld “wand vibrator” met een mooi tof panter printje het oog wil ook wat 😉
Super fijn speeltje!! Een must!!
Duidelijke website en snelle levering. De bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit
Super snelle service en verzending. Alles wordt discreet verzonden
Nooit verwacht dat mijn oude Satisfyer overtroffen zou worden maar dat is zeker gebeurt! Tegenover de pro 2 is deze satisfyer wat stiller. Ook voelt het fijner in de hand door de siliconen. De trillingen zijn een leuke toevoeging.
Levering via mytoy-s gaat snel en erg discreet. Thanks!