Mysteryvinyl Anmeldelser

1. Platebutikk

Welkom bij MysteryVinyl! Het idee achter Mysteryvinyl is simpel: meer muziek dan je betaalt. Zo simpel is het. Wij bieden goed geprijsde verrassingspakketten aan met tweedehands platen van goede kwaliteit. Bij ons vind je van alles: van een Jaren 70, 80 of 90 pakket tot een Double Mystery pakket vanaf €14,95 of een uitgebreid Cadeaupakket. Geen B-kantjes opvulling, maar platen die zorgvuldig zijn geselecteerd op waarde en kwaliteit. Transparantie is voor ons heel belangrijk. Om te zorgen dat je altijd een goede deal krijgt, toetsen we elk pakket aan de Discogs-mediaanprijs. Zo weet je zeker dat jouw pakket écht meer waarde heeft dan wat je afrekent. Bij je bestelling kun je eenvoudig je eigen voorkeuren of favoriete tijdperk doorgeven. Daarna stellen wij het pakket persoonlijk voor je samen en versturen we het zorgvuldig en stevig ingepakt in een echte LP-postdoos. Of je nu jezelf wilt verrassen met nieuwe muziek op de draaitafel of een origineel cadeau zoekt voor een medeliefhebber: bij MysteryVinyl ontdek je oude pareltjes en nieuwe favorieten voor je platenkast. Neem gerust een kijkje op de website en zie wat je ervan vindt!

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Alleen maar rotzooi

Laatst een pakket uitgeprobeerd, maar kreeg er alleen maar rotzooi platen uit die dus totaal niet passen bij wat je graag zou willen. Erg leuk idee, maar je kan beter bij een normale zaak naar binnen lopen.

1. oktober 2026

Svar fra Mysteryvinyl

Hallo Tom, bedankt voor je review. Onder deze naam kunnen wij geen bestelling bij Mysteryvinyl terugvinden. Zou je een mailtje willen sturen naar info@mysteryvinyl.nl met je ordernummer? Dan kunnen we kijken wat je precies hebt ontvangen. Er zit normaal gesproken geen rommel in onze pakketten: de platen hebben altijd een hogere waarde en passen bij de genres die mensen aangeven. Als dat bij jou toch anders was, lossen we dat graag voor je op.

Een cadeautje voor jezelf!

Onlangs het Ontdekpakket gekocht. De kwaliteit was super, de platen waren origineel, kortom erg blij met het product! Zeker de moeite waard.

26. september 2026

Hele leuke platen

Hele leuke platen! Verder snelle verzending en waar voor je geld. Helaas heeft 1 van de platen krassen wat niet fijn is bij het afspelen. Maar ik raad dit zeker aan en ga ervan uit dat dat 1x per ongeluk is! Hele leuke ervaring

9. september 2026

Svar fra Mysteryvinyl

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je zo blij bent met de platen en de snelle verzending.

Excuses voor de krassen op die ene plaat, dat is inderdaad niet de bedoeling. Normaliter checken we alle platen goed voordat ze de deur uit gaan, maar het blijft natuurlijk tweedehands vinyl dus af en toe glipt er iets doorheen.

Mocht je er echt last van hebben, laat het gerust weten dan kijken we samen naar een oplossing!

Waarschuwing!!! Verslavend!

Geweldig concept!
Snel verzonden, levering duurde door de DHL wel wat langer, maar dat mocht de pret niet drukken.
Had de Top klasse besteld en kreeg ook hele mooie platen binnen. 1tje dubbel maar die raak ik wel weer kwijt voor een mooi prijsje.
Waarschuwing!!! Erg verslavend gevoelig! Ik bestel binnenkort weer!

28. august 2026

Erg tevreden!

Top platen ontvangen! Snel opgestuurd en platen zelf zijn ook in erg goede staat. Ga dit vaker aanschaffen, denk ook leuk als cadeautje.

26. august 2026

Svar fra Mysteryvinyl

dankjewel voor je review :)

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring! Mooie albums ontvangen voor een nette prijs.

27. august 2026

Dankjewel😀😀!

Ervaring was erg goed

Ervaring was erg goed, pakketje kwam snel binnen en de albums waren leuk en in goede staat.
Misschien nog leuk om het accessoires op de site te verkopen.

11. august 2026

Svar fra Mysteryvinyl

dankjewel, ik zal het overwegen :)

Aanrader!!

Fantastische ervaring. Platen waren in echt goede staat en ook echt leuke albums. Goed verpakt en snel verzonden ook!
Zeker een aanrader!!

8. august 2026

Svar fra Mysteryvinyl

Fijn dat ze bevallen zijn, veel luisterplezier!!

Aanrader!

Bij MysteryVinyl heb ik het 70s pakket besteld en ik ben er super blij mee! Stuk voor stuk hele goede platen, in topconditie en goed rekening gehouden met de voorkeuren die ik op heb gegeven, maar nog steeds verrassend. De verzending was heel snel en goed verpakt, dus zou het iedereen aanraden!

5. august 2026

Dankjewel😀😀😀 veel luisterplezier!!