De snoep is heel lekker en anders als…
De snoep is heel lekker en anders als de rest zou het zeker kopen
Mystery Sweets - Een zoete wereld vol verrassingen! Bij Mystery Sweets draait alles om plezier, geheimen en de magie van het onverwachte. Onze snoepjes zijn niet zomaar lekkernijen! Ze zijn er om elk kind een moment van pure verbazing en vreugde te geven. Elke keer als een Mystery Bag wordt geopend, komt er een nieuwe verrassing tevoorschijn die niemand had verwacht. Wij geloven dat het leven magisch is wanneer je niet alles van tevoren weet, en daarom vragen wij steeds weer: "En waarom zo mysterieus?" Het antwoord vind je in elke hap. We willen kinderen een onvergetelijke ervaring bieden die hen inspireert om nieuwsgierig te blijven en plezier te hebben in het ontdekken van het onbekende.
Doctor Hermansstraat 51, 5212 EX, 's-Hertogenbosch, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
De snoep is heel lekker en anders als de rest zou het zeker kopen
De zak ziet er heel leuk en vrolijk uit! Het snoep zelf is ook super lekker, veel smaak en veel variatie. Het pakketje werdt ook super leuk en op een mysterieuze manier afgegeven en dat maakt de naam van het snoepgoed! :)
Goeie snoep van alles wat en goeie levering!!
Zeer tevreden!
Helemaal leuk en lekker!
Mijn kinderen vonden het spannend welke snoepjes ze hadden en helemaal tevreden.
De bezorging ook netjes optijd. Dank jullie wel:)