Styr unna denne leverandøren hvis du ønsker å unngå uventede fortollingsgebyr!! Min siste ordre ble uten forvarsel sendt som to separate forsendelser, noe som resulterte i 299,- i ekstra fortol... Vis mer
Best protein
Extremely fast delivery
Fast service & delivery.
We’re a leading sports nutrition brand, delivering a range of quality products including protein powder, vitamins and minerals, high-protein foods, snack alternatives, and performance clothing.
At Myprotein, our aim is to fuel the ambitions of people across the world — making the best in sports nutrition available to everyone, whatever their goal. We pride ourselves in providing a broad selection of products at exceptional value to power this, including a range of dietary needs including vegetarian, vegan, dairy-free and gluten-free, so any customer can enjoy the benefits of high-quality nutrition.
We produce everything in-house, cutting our third-party costs to deliver great prices, and guaranteeing the greatest quality. We’ve invested strongly in state-of-the-art production facilities and advanced testing measures to make sure we deliver on purity promises, and can be sure that everything leaving our warehouse meets the highest standards.
While specialising in quality sports nutrition products, we’ve also created a range of sportswear with cutting-edge designs and performance fabrics to support anyone, anywhere, as they strive to reach their goals.
We’ve got a large and growing community too — that’s why we share the latest and most-important nutritional know-how across our blog and social media, with recipes, workouts and everything in-between, so that we’re supporting our customers at every stage in their fitness journey.
Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ, Manchester, Storbritannia
Styr unna denne leverandøren hvis du ønsker å unngå uventede fortollingsgebyr!!
Min siste ordre ble uten forvarsel sendt som to separate forsendelser, noe som resulterte i 299,- i ekstra fortollingsgebyr. Jeg har kontaktet kundeservice 3 ganger de 2 siste dagene, men jeg får kun idiotiske svar som ikke er basert på de opplysningene jeg har gitt. De viser kun til deres vilkår, hvor det ikke er nevnt at de kan velge delleveranser uten avtale, for så å belaste kunden med ekstrautgiften.
De vil heller ikke svare på om dette kan skje igjen på en framtidig ordre, så vær forberedt på ekstrautgifter om du bestiller herfra.
Gode produkt, dessverre, men elendig kundeservice og null interesse for å beholde en trofast kunde.

Svar fra Myprotein
Synes det er dumt å måtte betale toll som er på
Samme verdi som bestillingen selv og pluss at man ikke får vite det.

Svar fra Myprotein
STYR UNNA MOMS KOMMER I TILLEGG TIL FRAKTEN DEM BUKER 3 UKER PÅ EN PAKKE ALDRIIGJEN

Svar fra Myprotein
Var klar over fortolling og mva tillegg. Min ordre var på 1600 kr og de klarte faktisk å sende denne i tre forsendelser. Dermed ble jeg ilagt toll og mva tre jævla ganger og samlet utgjorde dette over 100% av varenes verdi. Sendte klage per epost og eneste jeg fikk var en beklagelse. Styr unna, utrolig uprofesjonelt og ekstremt dårlig service!
Nettsiden fremstår som 100% norsk, men likevel blir varene sendt fra UK. Beregn omtrent dobbel pris av det som vises i handlekurven pga tollavgift

Svar fra Myprotein
Dette må være en av de dårligste kundebehandlingene jeg har hatt noen gang. Var kaos fra første stund. Skulle bestille to t-skjorter hvor den ene plutselig ikke var på lager lenger. Dette var noe de aldri informerte om, så jeg purret flere ganger for å høre hva som skjedde. Når det hadde passert 5 uker siden jeg først hadde bestilt svarte de omsider at den ene varen ikke var tilgjengelig. Dermed sendte de den resterende t skjorten etter 5(!!) uker. Nå har jeg ventet ytterlige 2 uker uten at noe har ankommet. Dette er helt på trynet. Dårlig saksbehandlere også, som ikke virker å ha kontroll på noe som helst. Kommer aldri til å bruke dem igjen.

Svar fra Myprotein
Ekstremt dårlig å ikke informere om tollutgifter, og diverse betalinger som kommer i etterkant av bestilling. Lite visste jeg når jeg bestilte at varene ble sendt fra London. Tar lite ansvar når jeg kontakter dem. Bestillingen ble betydelig mye dyrere enn jeg trodde. Bestiller aldri herifra igjen.

Svar fra Myprotein
Myproteine informerer om at du må betale mva (25%). Fint og greit. Så ender det ikke med dette. I FAQ informerer de om at du skal betale 100-300kr i tollgebyrer. Dette stemmer ikke. På en bestilling på flere varelinjer er du fort langt over 1000 kr i gebyrer. Merk at DHL skal også betales for håndtering og tollutlegg.
Med alle disse tilleggskostnader er det ikke vits å bestille her. Det finnes andre butikker, som er omtrent like dyrt (inkl. mva) og hvor du slipper å betale toll.
Min henvendelse til services har ikke blitt besvart enda.
Edit: myprotein hjelper ikke særlig. Meldindene er klipp-og-lim-svar. Påstår at de har informert, mens FAQ sier 100-300kr. Jeg kan leve med 300kr, men ikke med over 1000kr.

Svar fra Myprotein
IKKE BESTILL FRA MYPROTEIN. Blir ikke tydeliggjort godt nok om toll og andre avgifter. Jeg har i tillegg måttet vente i snart en måned. Det er helt krise at myprotein bruker så lang tid på å levere selv om det er over land. Jeg sendte mail og spurte om hvor bestillingen min var, men jeg har ikke fått noe svar på det. Nå venter jeg bare på å få produktene mine slik at jeg kan reklamere til alle hvor elendig kundeservice og levering de har.
De opplyser ikke tydelig om at de sender fra utlandet og at moms og fortollingsavgift tilkommer. Jeg sendte en vare i retur da avgiftene ble mye mer enn varen var verdt, fire måneder senere har jeg fortsatt ikke fått refusjon. Hver gang jeg kontakter dem får jeg det samme standardsvaret, og ingen refusjon.

Svar fra Myprotein
Anbefaler ingen å kjøpe her, frakt på mer enn 10 varer + toll osv koster 1151 kr, de blir dumt når du handler for 1200 kr. My protein har ingen interesse i å hjelpe. Ser dem har dårlig rykte på seg så advarer alle imot å kjøpe her

Svar fra Myprotein
Jeg kommer aldri til å handle her igjen. Jeg ble bedt om å betale toll som var mye dyrere enn pakken på post kontoret. Noe jeg ikke var forberedt på og ikke hadde fått tydelig beskjed om i forrveien.
Det blir verre. Pakken kom med 2/3 av pakkens innhold. Den savnede varen veide 1 kg og ble alikevel glemt. Jeg tok kontakt med kundeservice og forlanget varen sendt til meg, uten ekstra kostnader og toll. De kunne ikke garantere at jeg ikke måtte betale toll, siden det var andre som ordnet med det. Jeg fikk heller tilbud om å få tilbake der varen kostet. Som forhåpentlig ikke tar flere uker, etter erfaring med andre butikker.
Et + er at kundeservice svarte fort og holdte løftet om å svare innen 24-48 timer og ikke bare ga blaffen i situasjonen. Men jeg står fast om å ikke handle her igjen. Da gikk penger på toll for en pakke som var ukomplett i vasken.