Myprotein Anmeldelser 209 321

4,4

Styr unna denne leverandøren hvis du ønsker å unngå uventede fortollingsgebyr!! Min siste ordre ble uten forvarsel sendt som to separate forsendelser, noe som resulterte i 299,- i ekstra fortol... Vis mer

1. Trening og ernæring

Om Myprotein

MYPROTEIN

Helpful links

Best Sellers Protein Shakes Vegan Clothing Customer Service Clearance Multibuy

About us

We’re a leading sports nutrition brand, delivering a range of quality products including protein powder, vitamins and minerals, high-protein foods, snack alternatives, and performance clothing.

At Myprotein, our aim is to fuel the ambitions of people across the world — making the best in sports nutrition available to everyone, whatever their goal. We pride ourselves in providing a broad selection of products at exceptional value to power this, including a range of dietary needs including vegetarian, vegan, dairy-free and gluten-free, so any customer can enjoy the benefits of high-quality nutrition.

We produce everything in-house, cutting our third-party costs to deliver great prices, and guaranteeing the greatest quality. We’ve invested strongly in state-of-the-art production facilities and advanced testing measures to make sure we deliver on purity promises, and can be sure that everything leaving our warehouse meets the highest standards.

While specialising in quality sports nutrition products, we’ve also created a range of sportswear with cutting-edge designs and performance fabrics to support anyone, anywhere, as they strive to reach their goals.

We’ve got a large and growing community too — that’s why we share the latest and most-important nutritional know-how across our blog and social media, with recipes, workouts and everything in-between, so that we’re supporting our customers at every stage in their fitness journey.

• Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ, Manchester, Storbritannia

• myprotein.com

4,4

Enestående

209k anmeldelser

Best proteina

Best protein

30. april 2024

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Extremely fast delivery

Extremely fast delivery

13. mars 2024

Hi Lisa.
We are really happy to see this feedback from you and thank you for your review. If you have something you need help with in the future, please don't hesitate to contact our customer service team via your online account and we'll help you out.
Have a great day, Myprotein.

Fast postage thanks

28. februar 2024

Jane

Fast serve ce & delivery.

Fast service & delivery.

13. oktober 2023

fast delivery

delivery was super fast

29. september 2023

Jane

Styr unna denne leverandøren hvis du kan

Styr unna denne leverandøren hvis du ønsker å unngå uventede fortollingsgebyr!!

Min siste ordre ble uten forvarsel sendt som to separate forsendelser, noe som resulterte i 299,- i ekstra fortollingsgebyr. Jeg har kontaktet kundeservice 3 ganger de 2 siste dagene, men jeg får kun idiotiske svar som ikke er basert på de opplysningene jeg har gitt. De viser kun til deres vilkår, hvor det ikke er nevnt at de kan velge delleveranser uten avtale, for så å belaste kunden med ekstrautgiften.

De vil heller ikke svare på om dette kan skje igjen på en framtidig ordre, så vær forberedt på ekstrautgifter om du bestiller herfra.

Gode produkt, dessverre, men elendig kundeservice og null interesse for å beholde en trofast kunde.

8. juni 2023

Hei Anders.
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.
Med vennlig hilsen, Zuzana, Myprotein.

Fast delivery

Very fast delivery

12. mai 2023

Claire

My protein

Fast delivery

3. mai 2023

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

Fast delivery.

Very fast delivery

12. mars 2023

Jane

Synes det er dumt å måtte betale toll…

Synes det er dumt å måtte betale toll som er på
Samme verdi som bestillingen selv og pluss at man ikke får vite det.

13. september 2021

Hallo,

Vi beklager at vi ikke har klart å innfri dine forventninger ved denne anledningen.

Vi streber alltid etter å forbedre og forbedre handleopplevelsen din og ville ikke klart dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du kontakte oss via din konto, sosiale medier eller live chat.

Matt

STYR UNNA MOMS KOMMER I TILLEGG TIL…

STYR UNNA MOMS KOMMER I TILLEGG TIL FRAKTEN DEM BUKER 3 UKER PÅ EN PAKKE ALDRIIGJEN

10. september 2021

Hallo,

Matt

Var klar over fortolling og mva…

Var klar over fortolling og mva tillegg. Min ordre var på 1600 kr og de klarte faktisk å sende denne i tre forsendelser. Dermed ble jeg ilagt toll og mva tre jævla ganger og samlet utgjorde dette over 100% av varenes verdi. Sendte klage per epost og eneste jeg fikk var en beklagelse. Styr unna, utrolig uprofesjonelt og ekstremt dårlig service!

28. juli 2021

Pass på tollavgift

Nettsiden fremstår som 100% norsk, men likevel blir varene sendt fra UK. Beregn omtrent dobbel pris av det som vises i handlekurven pga tollavgift

22. april 2021

Hei

Takk for tilbakemeldingen du ga oss på Trustpilot. For at vi skal kunne løse dette for deg, kunne du ha oppgitt ordrenummeret ditt?

Alternativt kan du skrive en melding til oss igjennom kontoen din som forteller at du har skrevet til oss her.

Ekstremt frustrert.

Dette må være en av de dårligste kundebehandlingene jeg har hatt noen gang. Var kaos fra første stund. Skulle bestille to t-skjorter hvor den ene plutselig ikke var på lager lenger. Dette var noe de aldri informerte om, så jeg purret flere ganger for å høre hva som skjedde. Når det hadde passert 5 uker siden jeg først hadde bestilt svarte de omsider at den ene varen ikke var tilgjengelig. Dermed sendte de den resterende t skjorten etter 5(!!) uker. Nå har jeg ventet ytterlige 2 uker uten at noe har ankommet. Dette er helt på trynet. Dårlig saksbehandlere også, som ikke virker å ha kontroll på noe som helst. Kommer aldri til å bruke dem igjen.

26. mars 2021

Hei Thomas,

MyProtein Kundeservice

Aldri mer

Ekstremt dårlig å ikke informere om tollutgifter, og diverse betalinger som kommer i etterkant av bestilling. Lite visste jeg når jeg bestilte at varene ble sendt fra London. Tar lite ansvar når jeg kontakter dem. Bestillingen ble betydelig mye dyrere enn jeg trodde. Bestiller aldri herifra igjen.

9. mars 2021

Hei,

Myprotein Kundeservice

TOLL og Tollbehandling kommer i tillegg, ikke bare mva

Myproteine informerer om at du må betale mva (25%). Fint og greit. Så ender det ikke med dette. I FAQ informerer de om at du skal betale 100-300kr i tollgebyrer. Dette stemmer ikke. På en bestilling på flere varelinjer er du fort langt over 1000 kr i gebyrer. Merk at DHL skal også betales for håndtering og tollutlegg.
Med alle disse tilleggskostnader er det ikke vits å bestille her. Det finnes andre butikker, som er omtrent like dyrt (inkl. mva) og hvor du slipper å betale toll.
Min henvendelse til services har ikke blitt besvart enda.

Edit: myprotein hjelper ikke særlig. Meldindene er klipp-og-lim-svar. Påstår at de har informert, mens FAQ sier 100-300kr. Jeg kan leve med 300kr, men ikke med over 1000kr.

26. januar 2021

Hei. Jan,
Jeg beklager virkelig for å høre om dette! Kan du legge til ditt ordrenummer så skal vi sende deg en melding tilbake så raskt som mulig. Alternativt, kan du du kontakte kundeservice gjennom din online konto.

Feedback Team

IKKE BESTILL FRA MYPROTEIN

IKKE BESTILL FRA MYPROTEIN. Blir ikke tydeliggjort godt nok om toll og andre avgifter. Jeg har i tillegg måttet vente i snart en måned. Det er helt krise at myprotein bruker så lang tid på å levere selv om det er over land. Jeg sendte mail og spurte om hvor bestillingen min var, men jeg har ikke fått noe svar på det. Nå venter jeg bare på å få produktene mine slik at jeg kan reklamere til alle hvor elendig kundeservice og levering de har.

25. januar 2021

Elendig kundeservice

De opplyser ikke tydelig om at de sender fra utlandet og at moms og fortollingsavgift tilkommer. Jeg sendte en vare i retur da avgiftene ble mye mer enn varen var verdt, fire måneder senere har jeg fortsatt ikke fått refusjon. Hver gang jeg kontakter dem får jeg det samme standardsvaret, og ingen refusjon.

28. september 2020

Hei,

Lureri,svindel

Anbefaler ingen å kjøpe her, frakt på mer enn 10 varer + toll osv koster 1151 kr, de blir dumt når du handler for 1200 kr. My protein har ingen interesse i å hjelpe. Ser dem har dårlig rykte på seg så advarer alle imot å kjøpe her

11. august 2020

Hei Mads,

Så leit å høre at du har hadd en dårlig opplevelse med oss, det beklager vi virkelig!

Angångde er dette på grunn av endringer i Norske lover fom 01.01.2020 slik at det er det opp til kunden å betale moms, toll og avgifter uansett pakkens verdi hvis pakken inneholder kosttilskudd eller matvarer slik vi har skjønt det p.d.d.

På grunn av denne endringen og manglende informasjon og oppfølging fra myndighetenes side, er det mye usikkerhet rundt hvordan selve overgangen fra "momsgrense-tiden" til det nye systemet er, og vi kan derfor ikke si med sikkerhet hvordan ordren din blir behandlet i tollen.

Skulle pakken din bli tollet og momsbelagt i tollen vil du kunne måtte betale opp til 25% moms på pakkens verdi, i tillegg til å måtte betale et tollgebyr på det vi har skjønt er mellom 100kr og 300kr. Vi anbefaler derfor at våre kunder handler mer og heller skjeldnere for å gjøre tollgebyret til en så liten del av regnestykket som mulig.

Hvordan reglementet er på klesvarer og andre ikke-mat/ tilskuddsvarer er usikkert, men det er mulig at pakker med kun dette forstsatt følger 350kr-regelen. Pakker med begge deler behandles sansyligvis som om den kun inneholdt matvarer. Vi beklager selvfølgelig dette, og skjønner at det er utrolig frustrerende

Hvis du ønsker, ta gjerne kontakt med oss via din konto eller send oss ditt ordrenummer så kan vi hjelpe deg videre!

Jeg kommer aldri til å handle her igjen…

Jeg kommer aldri til å handle her igjen. Jeg ble bedt om å betale toll som var mye dyrere enn pakken på post kontoret. Noe jeg ikke var forberedt på og ikke hadde fått tydelig beskjed om i forrveien.

Det blir verre. Pakken kom med 2/3 av pakkens innhold. Den savnede varen veide 1 kg og ble alikevel glemt. Jeg tok kontakt med kundeservice og forlanget varen sendt til meg, uten ekstra kostnader og toll. De kunne ikke garantere at jeg ikke måtte betale toll, siden det var andre som ordnet med det. Jeg fikk heller tilbud om å få tilbake der varen kostet. Som forhåpentlig ikke tar flere uker, etter erfaring med andre butikker.

Et + er at kundeservice svarte fort og holdte løftet om å svare innen 24-48 timer og ikke bare ga blaffen i situasjonen. Men jeg står fast om å ikke handle her igjen. Da gikk penger på toll for en pakke som var ukomplett i vasken.

7. august 2020

Hei Ise!

Jeg beklager at du har hadd denne opplevelsen med oss, det er såklart ikke ønskelig.

Hvis du tar kontakt med oss gjennom din konto, eller sender ditt ordrenummer så kan vi mer enn gjerne hjelpe deg videre angående dette!

Maria
MyProtein Kundeservice