myposter Anmeldelser 801

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service van MYPOSTER. Wij hadden een groot plexiglas schilderij laten maken, na levering bleek door het weer de plaat te zijn kromgetrokken. eerst werd er een aluminium ophangframe kosteloo... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Geen opmerking over de kwaliteit van de foto maar de procedure van het verzenden en de communicatie naar de klanten mag wel iets verbeterd worden. De hele dag en avond zitten wachten omdat gemeld w... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik bestelde de foto van mijn recent overleden Bordercollie op goed geluk via My Poster. Ronduit een schitterend resultaat (terwijl de resolutie van mijn foto matig was) Mijn geliefde Tico spat gewoon... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een fotocollage gemaakt van babyfoto’s voor een babyshower! Fijn ook dat je de collage kon opslaan om er later weer verder aan te werken en foto’s toe te voegen. De uiteindelijke afdruk was prima va... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Beste Patrick,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de afwerking van de verstekken. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij kunnen helaas geen eerder contact over dit punt terugvinden. Wanneer u ons rechtstreeks had benaderd, hadden wij graag met u meegekeken naar een passende oplossing.

Wij zullen u een mail sturen, zodat wij dit samen kunnen beoordelen en kijken hoe wij u alsnog kunnen helpen.

TOP SERVICE

Omdat mijn vorige boek niet goed was afgeleverd, kreeg ik een kortingsbon, nu weer een nieuw boek gemaakt en perfect afgeleverd, waarvoor mijn dank
Dit is een aanrader en goede service
Bestel zeker mijn volgende boek daar weer, ook de prijs is realistisch
GA ZO DOOR

14. februar 2026

Ik kan MYPOSTER absoluut aanraden

Ik kan MYPOSTER absoluut aanraden! De bestelling werd razendsnel uitgevoerd en de kwaliteit van de afdrukken is werkelijk indrukwekkend – de kleuren zijn levendig, de details haarscherp en alles ziet er zeer professioneel uit. Het maken van een fotoalbum is bovendien ontzettend eenvoudig en intuïtief, waardoor het hele proces echt plezierig is. Geweldige service, topkwaliteit producten en een supersnelle levering – ik kom hier zeker terug!
Mariusz Brzozowski Rotterdam

9. februar 2026

Uitstekende service, aanrader!

Uitgebreide mogelijkheden om fotos en posters te laten afdrukken. Schappelijke prijs en nadat PostNL weer eens de mist in gegaan is snel antwoord ontvangen op m'n vraag en snel opnieuw verzonden. Met FedEx deze keer dus slim opgelost met goede communicatie.
Absoluut aanrader!

13. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Poster voor verjaardag van dochter…

Poster voor verjaardag van dochter besteld. Levering 2 werkdagen. Echter de vervoerder knoopt er nog 4 dagen achteraan. Kan My poster niets aan doen maar als ik dan de klantenservice bel en die zegt dat ze contact op gaan nemen met de vervoerder omdat dit niet de afspraak is. En ik neem na een aantal uren contact op met de vervoerder en er is niets bij hun bekend, Myposter heeft ze dus NIET benaderd. En natuurlijk zijn ze nu niet meer te bereiken. Poster komt dus 3 dagen te laat en kan dan niet meer als verjaardagsdecoratie gebruikt worden. Bedankt Myposter!

12. februar 2026

Beste Miranda,

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen, zeker omdat het om een verjaardagscadeau ging.

Graag lichten wij het volgende toe. De poster is besteld op dinsdag 10 februari en op donderdag 12 februari verzonden, dit is perfect binnen de productietijd van 2 werkdagen, zoals vermeld op onze website. De standaard levertijd naar Nederland bedraagt 2 tot 3 werkdagen. De zending is op maandag 16 februari geleverd en daarmee ook binnen de gecommuniceerde levertijd op onze website.

Er is vanuit onze zijde wel degelijk contact geweest met FedEx Duitsland, aangezien wij vanuit Duitsland verzenden. Het is mogelijk dat dit niet zichtbaar was bij FedEx Nederland, wat voor verwarring kan hebben gezorgd.

De door u gekozen verzendmethode was de standaard productie- en levertijd. Voor spoedleveringen bieden wij ook een expressoptie aan, waarbij tegen een toeslag een gegarandeerde en snellere levering mogelijk is.

Wij vinden het jammer dat deze situatie heeft geleid tot een negatieve ervaring en review, terwijl de bestelling volgens de aangegeven termijn is geleverd.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte communicatie

De hele dag en avond zitten wachten omdat gemeld was dat de chauffeur onderweg was. Een dag later stond deze voor onze deur met een klein vierkant pakketje,
daar kan onze foto nooit inzitten zei ik en daarom ging de chauffeur nog even zoeken en ja hoor hier heb ik het juiste pakketje zei de man.
Een mailtje met de melding dat het later zou worden of een andere dag was voor mij voldoende geweest.

9. februar 2026

Beste Willem,

Dank u wel voor uw feedback.

Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet is verlopen zoals verwacht. Wij begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer u de hele dag wacht op een levering die wordt aangekondigd en deze vervolgens niet op dat moment plaatsvindt.

Zodra een bestelling ons productieproces heeft verlaten, ontvangt u automatisch een verzendbevestiging met trackinginformatie. Vanaf dat moment ligt de verdere communicatie en planning bij de vervoerder. In dit geval lijkt er sprake te zijn geweest van onvoorziene omstandigheden tijdens de route. Dat de chauffeur in eerste instantie een verkeerd pakket bij zich had, is uiteraard slordig, maar betreft een menselijke fout bij de bezorger wat uiteindelijk direct is hersteld.

Wij zijn blij om te lezen dat u wel tevreden bent over de kwaliteit van de foto. Uw feedback over de levering nemen wij serieus en zullen wij ook terugkoppelen aan de vervoerder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit, goede service.

Altijd goede service. De kwaliteit van de prints is altijd uitstekend. Bestelde onlangs posters die helaas tijdens de verzending beschadigd raakten. Nadat ik een mail had gestuurd met enkele foto's van de beschadiging ontving ik al snel een bericht dat vervangende prints onderweg waren.

3. februar 2026

Blij verrast

De bestelling ging gemakkelijk, “vanzelf” zag mijn smartphone foto er beter uit. Binnen een week werd de poster, zorgzaam verpakt, bezorgd.
Ik was blij verrast met het resultaat.

23. januar 2026

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv