Hadde bestilt en alt for liten vintervest. På spørsmål om hvor jeg kunne bytte denne, fikk jeg til svar at de ville sende meg en ny vest uten at jeg trengte å returnere den andre. Strålende service, m... Vis mer
Fikk beskjed om levering i et bestemt tidsrom, men det tok over en uke etter siste antatte leveringsdag. Savnet info om leveringsmåter, men veldig fint å få det på døra. Dressen er fin, men foret blir... Vis mer
Beste vinter hundevest i Norge
Sensorslange
Mottok etter 30 dager sensorslangen som virket i 5 min før den sluttet å fungere slik den skulle. Står bare stille og bråker. Har prøvd å få kontakt med mypawfamily flere ganger for retur men de svarer ikke. De svarte på mine mange mail to måneder senere, da var klagefristen gått ut og jeg må betale. Useriøst
Fikk playballen
Fikk playballen, men den funket bare 2-3 ganger.
Har sendt de mail om dette men ikke fått svar.
Useriøst.
Svindel så det jomer
Samboer bestilte dørmatte andre juledag, enda idag har det fortsatt ikke dukket opp noen dørmatte, så gjør det selv en tjeneste, ikke bestill noen ting derifra (myhundno.com), svindel hele greia. Får ikke tak i en sjel på e-post heller.
Svindel & Co
Svindel & Co
Har bestilt, BETALT og venter fortsatt på levering. Umulig å få tak i noen av de inkompetente personene som jobber i dette svindlerfirmaet.
Hold dere langt unna denne nettsiden.
HU
Svindel!!!!!!
Svindel!!!!!!! Ikke kjøp noe derfra!!
Bestilte en matte i desember
Bestilte en matte i desember, fortsatt ikke mottatt. De svarer ikke på email, og fins ikke noe telefonnummer å nå dem på. Dette må være svindel, så de anbefales ikke. De tar betaling, og så mottar du en bestillingsbekreftelse. Deretter får jeg bare mailer på purring i retur gang på gang. Dette firma må stoppes.
Bestillte 2 dørmatter i november
Bestillte 2 dørmatter i november, ennå ikke fått den. Får ikke svar på mail...kommer bare i retur.
Utrolig USERIØST!!! Står når man bestiller at den skal komme på døra innen 8 dager, bare tull!!!
Kanskje dere kan være å tøffe å svare her da???? Hvor er pakka mi???
Ikke be meg sende mail, for den funker ikke! Dere har min mail...
Dere var tilogmed så frekke her om dagen at dere sendte meg mail å ba meg vurdere produktet jeg hadde bestilt!! Har jo ikke fått noe...
Dette skulle vært julegave, så utrolig kjedelig!!!@ tør dere svare?
Useriøst / Svindel
Hadde ikke troa i utgangspunktet, men lot tvilen komme til gode. Det var en feil fra min side! Bestilte produkt i november. Pengene har de fått, men jeg får ikke svar, ingen bekreftelse på min bestilling og ikke mottatt varen som er bestilt. Styr unna. Dette er ren svindel!!
IKKE SVAR PÅ MAIL
har fått defekt produkt (vannfontene til katt)
Har sendt 3 mailer ang dette til Dere.
ikke noe svar
Hvor er Deres seriøsitet?
hva er deres telefonnummer?
Bestilte 2stk forskjellige størrelser…
Bestilte 2stk forskjellige størrelser for å kunne se hvilken passer bedre for våres lille prasky krysarik og når jeg tenkte å sende tilbake den ene (uåpnet også) så var det umulig å finne noe info om det på siden deres samt å ta kontakt hjalp ikke i over 1mnd.
Ok vare
Servise noe av det dårligste- ikke anbefaler
Fin leilighet
Fin leilighet, bra rehold. Supert med takterrasse. Bassenget var ikke stort men helt greit for å kjøle seg ned. Veldig trivelig og hjelpsom personalet. Perfekt beliggenhet midt i byen og kort vei til stranden. Kommer gjerne tilbake
Vesten var for liten
Vesten var for liten, fikk ikke kontakt med firmaet for å bytte. E-poster ble aldri besvart. Ingen adresse å returnere vesten til. Resultatet er en ubrukelig vest!
Aldri mere dette firmaet!
Bestilte hundedekken i februar og…
Bestilte hundedekken i februar og betalte desverre..har ikke mottatt varen. Har sendt mail men ikke hørt noe,men Liv Pedersen bekreftet og takket for bestillingen. Dette lukter svindel. Vil gjerne ha tilbake mine 399 kr.
Veldig dårlig erfaring med dere
Veldig dårlig erfaring med dere. Fikk levert vare som var for liten, enda den ble bestilt etter måleskjema . I pakken var det ikke pakkseddel, å ikke returskjema. Jeg sendte Mail samme dag som jeg mottok varen , da jeg hadde spørsmål om diverse. Å enda idag den 30 mars har jeg ikke fått svar. Jeg har sendt flere mailer i løpet av denne tiden. Jeg vil aldri bestille noe fra dere igjen. Kaller det et useriøst foretak. Dere skriver at det er bare å ta kontakt, da dere har vakt hver dag. Jeg er veldig skuffet, å skikkelig forbandet. Holsen Rannveig
Dette likner svindel
Dette likner svindel. Dressen var for liten, men det er umulig å få kontakt for å kunne returnere den og bytte til en større str. Ikke er det med angrerettsskjema heller. Til alle som tenker å bestille fra MyPaws. STYR UNNA! Finn noen andre som forhandler samme type dress.
Det likner svindel
Det likner svindel! Som så mange andre skriver så var dressen vi fikk for liten. Målene de oppgir stemmer ikke. Jeg har forsøkt å komme i kontakt med MyPaws for å kunne returnere og få en i en str. større, men de svarer ikke. Jeg fikk heller ikke angrerettskjema. Rådet er til andre som vil ha en slik dress; Finn et annet seriøst firma som har samme produkt. FOR; produktet er genialt.
Ingen kontakt. Firmaet er ukjent!
Må bytte hundevesten, den er for liten. Utallige e-poster uten svar, hverken adresse eller telefon er å oppdrive. Det fulgte ikke med angrerettsskjema, pakkseddel eller kvittering med i pakken. Firmaet MyPaws Norge er ukjent i Brønnøysundregistrene. Du har ingen sikkerhet overfor dem!
Jeg fikk tilsendt to dresser og hadde…
Jeg fikk tilsendt to dresser og hadde målt hundene på forhånd. Målene burde stemme - likevel var dressene alt for små. Hadde bestilt Xxl (største størrelse) og fikk Mail om at jeg kunne få tilsendt nye dresser som passet ! Ettersom det ikke går - ba jeg om pengene i retur.
Jeg har nå ventet lenge uten å få svar.
Håper fortsatt på svar…. eller dresser som passer…